TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Ahoj, kedze tu čítam množstvo hlúposti, ako nie sú mazane prevody, ako knuci na 6tke, rozhodol som sa zverejniť kompletnú foto dokumentacku ako som do sroba rozobral AM6. V prípade akýchkoľvek normálnych otázok rad odpoviem. kemo ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Já se zeptám blbě Kde je prosím umístěn ten kontrolní "dvojšroub"? Jak je to rozebraný, tak moc neorientuju Citovat
TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Autor Odesláno 2. červenec 2017 Tak ten ozaj nemám odfotený. Je na samom spodku automatu. Upozorňujem, že ten dvojsrob je komplet hliníkový. Teda keď ho niaky dement zatiahne/nepoužije správny torx, pripravte sa na odvrtavanie. Citovat
E_DDT Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 Teď se zaptám já asi úplně blbě, protože strojařina jde mimo mě a ty kolečka výbec nechápu. Dá se z té rozebrané převodovky vydedukovat co může být příčinou toho kňučení na 6st.? Citovat
TommyC4 Odesláno 3. červenec 2017 Autor Odesláno 3. červenec 2017 Nepýtas sa blbo, ale čo tento zvuk vydáva, je strašne ťažká otázka, nemám ani tip. Citovat
straki007 Odesláno 4. červenec 2017 Odesláno 4. červenec 2017 Takova blba otazka. Budes to skladat zpatky? Citovat
TomasARN Odesláno 4. červenec 2017 Odesláno 4. červenec 2017 asi to je iba na suciastky, kedze je prasknuty blok a vybraty hydromenic Citovat
TommyC4 Odesláno 4. červenec 2017 Autor Odesláno 4. červenec 2017 Preskladal som už jeden, ale tento bol rozborka. Ak čosi potrebujete a mám, rad poskytnem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.