FilM Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Má někdo zkušenost ? Vyměmíl jsem 307cc 130kW za 308 a par koni navic by se hodilo... Citovat
qweqwe Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 zdarec máš ji ještě? Mohl bys mi vyfotit jaké máš kódy na bsi jednotce která je na akumulátoru, musí s jen odcvaknout ten deklík co tam je děkuju Citovat
Veverka Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 Navazuješ na 6,5 roku starý příspěvek? Ani to auto už možná není... Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
qweqwe Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 tak defuckto se zde nesmí zakládat nová vlákna tak zkouším kde se dá, stále jsem nepojízdný Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 (upraveno) @qweqwe Nová vlákna zde zakladat mužeš, ovšem vždy k jednomu problemu jedno vlákno! Na co tu budeš mít roztahenej jeden problem po 10 vláknech? Bude tu jen bordel a nikdo se tu nevyzná. Klidně pokračuj v původním vlákně, pokud dodáš nějaké informace, změníš ten blbej nadpis tak se třeba nějak dobereme nějakého výsledku. Zatím jen uspěšně ignoruješ všechny rady ke zviditelnění tveho vlakna s tvým problemem. Ono totiž bez nadpisu kterej zaujme to nikdo ani číst nebude. Ono ani s nickem jsi si nedělal hlavu, prostě jsi naklepal dvakrát první tři pismena na klavesnici a hotovo Další věc je že pokud stále ještě nejezdíš tak asi pro to aby jsi jezdil mnoho neděláš. Pokud by jsi se snažil už to dávno jezdí. Upraveno 28. prosinec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.