pipko Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 ahojte znicoho nic my prestal ist ventilator kurenia proste nic nefuka v ziadnej polohe kto nieco vie v com by to mohlo byt nech pomoze Citovat
durino81 Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Nemam sice 307, ale 309, ale princip bude rovnaky. Najskor by som skontroloval poistku k nemu (bude niekde na poistkovom paneli). Ak bude dobra, tak mozu byt tieto zavady: a) Motor ventilatora je vadny (zodrate, alebo zaseknute uhliky), co, si myslim, je u 307 nepravdepodobne, nakolko je to nove auto. Najlepsie bude vyskusat motor ventilatora napojit priamo na akumulator, ci ide, pripadne s nim skusit pootocit, ci sa hybe lahko (co asi znamena demontovat ho – ako, neviem, v 309 sa to demontuje spod palubovky spolujazdca uvolnenim tusim 2 skrutiek – este som ho ani u seba nedemontoval...). b) Motor je dobry, takze bude asi vadna elektronicka regulacia k nemu. Moze byt odideny tranzistor. Opravit sa to da, treba tam dat len spravny ekvivalent. Ak sa nevyznas v elektronike, radsej by som to nechal spravit niekomu, co sa vyzna. Ak by bola odpalena poistka, asi bude mechanicky zaseknuty motor, co tiez nepredpokladam, iba keby vletelo nieco velke do sania ventilatora... Toto su vseobecne rady, v 307 som este ani nesedel, takze radsej nech poradi niekto skusenejsi, co ma 307... Citovat
durino81 Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Alebo moze byt este zaneseny potenciometer regulatora, ktorym sa nastavuju otacky... Ale to by po pohybani regulatorom aspon trochu islo... Citovat
durino81 Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Alebo len proste vypadol niekde nejaky konektor... Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Obavam se ze v 307 je mnohem vic elektroniky. Mas automatickou regulaci topeni? Citovat
pipko Odesláno 15. leden 2006 Autor Odesláno 15. leden 2006 nie ziadna automatika len manualne regulovanie zatial dakujem za rady len som chcel vediet co mam povedat mechanikovi aby skusil do elektriky som lama takze musim v pondelok do servisu Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 A? se Ti podívá na termopojistku, takový nejčastější problem. Citovat
TITANa Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 307 ma problem s prehriatim kontaktu predradneho odporu. zvycajne nejde len jedna pripadne dve rychlosti. treba vymenit odpor a taktiez malu kabelaz toho konektora cenovo kabelaz 3500Sk a odpor 1200Sk. Citovat
pipko Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no mne nejde ziadna rychlost ani nic nefuka a stymi cenami si ma nepotesil ve cely ventilator v peugeote novy 4500 no uvidime v stredu idem k elektrikarovi pozreme a uvidime ci budem mat stastny novy rok Citovat
TITANa Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 drzim palce. je to jednoducha vec zdiagnostikovat Citovat
pipko Odesláno 20. leden 2006 Autor Odesláno 20. leden 2006 takze to bolo prehriatie toho konektoru bol zdeformovany a preto medzi nim a ventilatorom netiekol prud ponapravali ho popritlacali ako sa dalo a idete to ale povedali ze sa to moze stat znova a ze nevedia kde taky konektor zozenu ze taky este nevideli a ze sa to neda dat ani napriamo tak dufam ze to vydrzi babral sa v tom cez 4hodiny lebo je to uplne v prdeli v strede palubovky nakoniec sa mu to podarilo bez toho aby ju musel dat dole cena 1500 tak zas fukam:papa Citovat
durino81 Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Povedal by som, ze ten konektor je potom dost poddimenzovany... Alebo je pri nom zdroj tepla? Citovat
TITANa Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 mne trva vymena toho odporu 5min. neviem co ti tam 4hodiny robili ))))))))) a minule som to dokonca zakaznikovi spravil zadara. to mate za to ze nechodite do servisu peugeot. u nas by vas to stalo trosku viac ale mate na to potom garanciu 2roky. ludia tak si vyberte Citovat
pipko Odesláno 21. leden 2006 Autor Odesláno 21. leden 2006 no to mi povedz ako si to zmakol za 5 min kadial si prepchal ruku:o:o ano nechodim do znackoveho servisu lebo to co robia u nas v Nitre tak to je hroza niekedy sa mi tam nechce ist ani objednat nahradne suciastky lebo pristup k zakaznikovi co tu chces ty chujo ani tam uz nepachnem asi tak ale ked ty si servisak a mas dobry pristup tak to si fakt asi fajn chlapik lebo ja som takeho servismana este nestretol Citovat
ALFWORKS Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Tiez mam negativnu skusenost s Peugeot servisom. Diagnostika kvoli svietiacim airbagom - 600Sk a nevedeli mi povedat, ze co je zle a co treba spravit!!!!!!!!!!... takze vlastne nezdiagnostikovali nic!!!!... tak to predsa nemali pytat peniaze!!!.. a este ktomu to bolo bez papiera!!! :bojim:bojim Takze autorizovany servis PEUGEOT - LEVICE je grc :bojim:grr:grr:bojim:bojim Citovat
TITANa Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 takze postup je jednoduchy. date spodny kryt pod palubovkou na strane spolujazca prec. nastartujete motor a na pristrojovke tlacidlom zvolite vnutorny okruh prudenia vzduchu. vypnite a pozrite sa na vedenie vzuchu pod pristrojovkou. a lala co sa stalo???? pre docami mate otvorenu klapku vzduchu ktora otvorila pristup vzduchu z kabiny do systemu a hned aj uzriete spominany odpor. staci sa rukou natiahnut a vytocit ho a povytiahnut von na kabelazi a odpojit. cela vymena cca5min. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2020 Odesláno 27. listopad 2020 ústav má den otevřených dveří ?? , leden 2006 Péťa ohodnotil 1 Citovat
JoFer Odesláno 27. listopad 2020 Odesláno 27. listopad 2020 Vítajú ťa , Peugeot vyrobený v roku 2005 nemá nič spoločné s dátumom príspevku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.