Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hele chlapci,mám dotaz 

Furt nám tady vymýšlejí nějaký "novoty "

Máme  normálně firemní mobily a dneska jsem přišel na noc do práce a na stole stojí tel.přístroj,CISCO,máte s ním někdo zkušenosti?

A to prej abysme toho neměli málo, prej ještě dostanem vysílačky :D

Když si zadám kontakt, nechá se uložit,a jak a čim?  Já na to nepřišel.

Nechce se mi teda fakt,při každým volání vyťukávat celý čísla :(

V mobilu se ještě tak trochu vyznám ale tady jsem z toho tumpachovej :mad: :D 

Odesláno z Samsung J 5

20170530_172302.jpg

Odesláno

Nejlepší bude když si k tomu stáhneš příručku. Kontakty do těchto telefonů uložit jdou, podle symbolu tipuju na tlačítko s "knížkou" v levé horní skupině. Ale podle hlášky na displeji vám je ještě nezapojily :)

Odesláno (upraveno)

V tý knížce jsem byl,právě že tam jsem si myslel,že vložím kontakty, ale potvrdit není čím,no :mad:

Ještě mě napadá, jestli to vložení nefunguje jen když někdo bude volat sem ke  mě a teprve potom se to uloží,ale stejně by se to mělo něčim potvrdit, jako je to v mobilu, samo  se to neuloží, jen v historii 

Zkoušel jsem prozvonit druhej vchod hlavní bránu,tam jsem se dovolal,ale neuložilo se mi to,takže linka by fungovat měla 

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Chtělo by to zespodu přístroje opsat jeho typ (model) a najít tu příručku. Možné je, že se seznam ukládá na telefonní ústředně a tou knížečkou se jen vyvolá a listuje se v něm.

Odesláno

Pochybuju že by tam šlo něco uložit. Vše se nastavuje na serveru, a ten muže být třeba v Indii, jako ten náš, mame taky Cisco řešení, jen trochu vyšší řadu, adresář je nastaven a přidat tam nemužeme vubec nic, jen vyhledávat. Nastavení čehokoliv řídí hlavní IT technik, a ten povolil změnu vyzvánění, změnu pozadí a změnu hlasitosti, přístup do adresáře muže povolit nebo taky zakazat, prostě uživatel si nastaví jen pár věcí které mu zpříjemní užívání a dost.

Než jsme si vyhádali možnost změny vyzváněcího tonu to bylo keců, ale nakonec pochopili že dva telefony v místnosti je potřeba odlišit mezi sebou.

Jako normálně ukladat do adresáře lze, jen to musí být povolený, vzhledem k tomu ale že adresář je společný pro celou firmu celkem chápu že to povolený není a ukládání kontaktů je jen na hlavním IT technikovi

Odesláno

Co se týká ukládání kontaktů tak to podle mě jde i přímo do telefonu. V práci používáme také telefony od Cisca a kontakt lze uložit přímo do telefonu. Buď přímo přes telefon nebo přes webové rozhraní. Ale záleží jak to máte nastaveno u vás (např. jak zmiňuje Hurvajz). U nás máme pár přístrojů takže nepotřebujeme žádný sofistikovaný systém s ústřednou. Z 99% používáme mobily.

Odesláno (upraveno)

Zítra jdu na denní od rána a tak se hned ráno stavím na hlavní bránu a když tam bude vedoucí, tak to z něho zkusím vyzvedet co s tím, jinak návod jsem na internetu v mobilu našel v češtině, tak pokud ještě dneska neusnu při zprávách tak si to pročtu 

Dík za reakce 

Nějak posledni dobou nestíhám,mám toho moc najednou doma i v práci 

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

To je VoIP telefon a všechno se na něm nastavuje v CUCM - Cisco Unified Call Manageru, děláme to v práci. Sám si tam těžko něco uděláš, dostaneš ke svému profilu různá nastavení kam budeš moct volat a to co uvidíš v adresáři je taky záležitost toho administrátora, kterej to bude nastavovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...