vendelinek Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 Hele chlapci,mám dotaz Furt nám tady vymýšlejí nějaký "novoty " Máme normálně firemní mobily a dneska jsem přišel na noc do práce a na stole stojí tel.přístroj,CISCO,máte s ním někdo zkušenosti? A to prej abysme toho neměli málo, prej ještě dostanem vysílačky Když si zadám kontakt, nechá se uložit,a jak a čim? Já na to nepřišel. Nechce se mi teda fakt,při každým volání vyťukávat celý čísla V mobilu se ještě tak trochu vyznám ale tady jsem z toho tumpachovej Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Driver Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 Nejlepší bude když si k tomu stáhneš příručku. Kontakty do těchto telefonů uložit jdou, podle symbolu tipuju na tlačítko s "knížkou" v levé horní skupině. Ale podle hlášky na displeji vám je ještě nezapojily Citovat
vendelinek Odesláno 2. červen 2017 Autor Odesláno 2. červen 2017 (upraveno) V tý knížce jsem byl,právě že tam jsem si myslel,že vložím kontakty, ale potvrdit není čím,no Ještě mě napadá, jestli to vložení nefunguje jen když někdo bude volat sem ke mě a teprve potom se to uloží,ale stejně by se to mělo něčim potvrdit, jako je to v mobilu, samo se to neuloží, jen v historii Zkoušel jsem prozvonit druhej vchod hlavní bránu,tam jsem se dovolal,ale neuložilo se mi to,takže linka by fungovat měla Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 2. červen 2017 uživatelem vendelinek Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 Chtělo by to zespodu přístroje opsat jeho typ (model) a najít tu příručku. Možné je, že se seznam ukládá na telefonní ústředně a tou knížečkou se jen vyvolá a listuje se v něm. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 Co se typu týká, je to tento: http://www.cisco.com/c/en/us/support/collaboration-endpoints/unified-ip-phone-7821/model.html A tady je k němu manuál bohužel jen v AJ - pdf příloha. Complete User Guide.pdf Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 Pochybuju že by tam šlo něco uložit. Vše se nastavuje na serveru, a ten muže být třeba v Indii, jako ten náš, mame taky Cisco řešení, jen trochu vyšší řadu, adresář je nastaven a přidat tam nemužeme vubec nic, jen vyhledávat. Nastavení čehokoliv řídí hlavní IT technik, a ten povolil změnu vyzvánění, změnu pozadí a změnu hlasitosti, přístup do adresáře muže povolit nebo taky zakazat, prostě uživatel si nastaví jen pár věcí které mu zpříjemní užívání a dost. Než jsme si vyhádali možnost změny vyzváněcího tonu to bylo keců, ale nakonec pochopili že dva telefony v místnosti je potřeba odlišit mezi sebou. Jako normálně ukladat do adresáře lze, jen to musí být povolený, vzhledem k tomu ale že adresář je společný pro celou firmu celkem chápu že to povolený není a ukládání kontaktů je jen na hlavním IT technikovi Citovat
Driver Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 Co se týká ukládání kontaktů tak to podle mě jde i přímo do telefonu. V práci používáme také telefony od Cisca a kontakt lze uložit přímo do telefonu. Buď přímo přes telefon nebo přes webové rozhraní. Ale záleží jak to máte nastaveno u vás (např. jak zmiňuje Hurvajz). U nás máme pár přístrojů takže nepotřebujeme žádný sofistikovaný systém s ústřednou. Z 99% používáme mobily. Citovat
parizov Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 Nějak (možná na serveru) by to jít mělo (str.46).http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cuipph/7800-series/localizations/PA2D_BK_I89BE38F_00_ip_phone-7800-series-user-guide_cs_CZ.pdf Citovat
vendelinek Odesláno 3. červen 2017 Autor Odesláno 3. červen 2017 (upraveno) Zítra jdu na denní od rána a tak se hned ráno stavím na hlavní bránu a když tam bude vedoucí, tak to z něho zkusím vyzvedet co s tím, jinak návod jsem na internetu v mobilu našel v češtině, tak pokud ještě dneska neusnu při zprávách tak si to pročtu Dík za reakce Nějak posledni dobou nestíhám,mám toho moc najednou doma i v práci Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 3. červen 2017 uživatelem vendelinek Citovat
parizov Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 (upraveno) Jj, ten můj odkaz je taky v češtině. Upraveno 3. červen 2017 uživatelem parizov Citovat
kujon106 Odesláno 23. červenec 2017 Odesláno 23. červenec 2017 To je VoIP telefon a všechno se na něm nastavuje v CUCM - Cisco Unified Call Manageru, děláme to v práci. Sám si tam těžko něco uděláš, dostaneš ke svému profilu různá nastavení kam budeš moct volat a to co uvidíš v adresáři je taky záležitost toho administrátora, kterej to bude nastavovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.