Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Tak pěkně to vypadá, ale řekl bych že s decentním přimračením vypadá ještě líp. Jenom takovej proužek 1 - 1,5 cm.

Tak to si nech udělat na zakázku, abys to mněl podle svých představ:papa

Odesláno

Starší model vypadá pěkně zamračenej, ale na novej bych to nedával - to je hrozná škoda mračit čirý světla a i bez mračítek jsou krásně zamračený. A taky jsem to ještě ani nikde neviděl, aby byl NM zamračenej...

Odesláno

No já jsem to právě viděl. Na takovým tom perle?ovým sedanu z Kladna a vypadalo to moc pěkně. Jak jsem říkal není to nic fatálního jen takový úzký, decentní proužky - moc se mi to líbilo. Takže tak...

[upravil dne 14/1/06 Gargamell]

Odesláno

Znám jeden levnej tryk,co tady takhle koukám na auta,postačila izolační páska za 10kč a hotovo:D

btw.novej model bych taky nemračil,je to docela škoda:roll ale nic proti gustu:super

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

mraceni paskou bych zaradil do sekce TUZING:xvul

Tiez si myslim :(... nieze niekto skazi svojho krasavca takym niecim :bojim

To sa hodi tak akurat na S120 :D:D

Inak - lahko sa to da vyrobit z toho plastu co sa pouziva na reklamne putace - taka biela umelina :) .. je to lahko spracovatelne a existuje to v roznych hrubkach :)

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

mraceni paskou bych zaradil do sekce TUZING:xvul

no vždyt jo:D

btw.já bych označil jakékoliv mračení na tědlech pěknejch autech jako tuzing:roll

Odesláno

Veděl bych u nás v Ostravě ve Vítkovících by ti to udělal přímo na tvoje světla s tvým požadavkem,ale musel by sis přijet :myslim cuž u tebe možná bude problém:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...