Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, neví někdo jestli jde zapnout/vypnout upozornění na připoutání během jízdy? Mě nefunguje při nastartování jen zhasne kontrolka. Děkuji 

Odesláno

Jaká kontrolka ??? 306 kontrolu zaplých pásů pokud vím vůbec nemá ... :myslim

Odesláno

Není to spíš kontrolka bočního airbagu, pokud ho auto má? Aspoň ve 406 když jsem si ji všiml poprvé jsem vnímal hlavně toho panáčka s pásem, ne ten pytel vedle.

Odesláno

Kontrolka bočního airbagu existuje, ale nikdy jsem ji neviděl svítit. A to boční pytle mám. :D 

Ale věřte nebo ne, 306tka má i kontrolku nezapnutých pásů. Nachází se nad kontrolkou airbagu spolujezdce. Ale budu se opakovat, že tuhle kontrolku jsem svítit neviděl. Ono jde taky o výbavu vozu a zemi určení. :papa 

Odesláno (upraveno)

Jo, tu kontrolku pásů nakonec má i ta 406, jen většina to nemá nikam zapojené. Z toho popisku o zhasínání mi to připadalo spíš na ty bagy, to se tak chová standardně, akorát je to oranžová barva místo červené.

MilanF1: A nemáš tam jen chcíplé žárovičky? :P

Upraveno uživatelem Spocklw
Odesláno

Souhlas se Spocklw - u mojí 406 signalizuje pásy kontrolkou i zvukovým signálem. Airbagy mají jen jednu kontrolku s dvojím významem buď signalizuje chybu nebo vypnutí (dětská sedačka).

Odesláno

Mám i na obouch předních sedačkách nálepky že tam jsou čidla na pásy a po otočení klíčku se mi kontrolka rozsvítí a pochvilce sama zhasne, tak nevím :/

Odesláno

Právě jsi popsal označení a kontrolku pro boční airbagy. Funguje to naprosto správně. Kdyby zůstala svítit po nastartování, tak by byl problém nejspíše s konektorem pod sedačkou. ;)

Odesláno

Přesně tak, půjde spíš o boční bagy + pyro predpinace pásů :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...