plac 5 Nahlásit příspěvek Odesláno 10. duben 2017 Ahoj, neví někdo jestli jde zapnout/vypnout upozornění na připoutání během jízdy? Mě nefunguje při nastartování jen zhasne kontrolka. Děkuji Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
ferinko2 365 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 V BSI,ak je tam taká možnosť Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
StibTo 2 289 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Jaká kontrolka ??? 306 kontrolu zaplých pásů pokud vím vůbec nemá ... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
radim.1008 2 523 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 To by mě zajímalo, kde to má kontrolku. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Spocklw 87 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Není to spíš kontrolka bočního airbagu, pokud ho auto má? Aspoň ve 406 když jsem si ji všiml poprvé jsem vnímal hlavně toho panáčka s pásem, ne ten pytel vedle. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MilanF1 1 332 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Kontrolka bočního airbagu existuje, ale nikdy jsem ji neviděl svítit. A to boční pytle mám. Ale věřte nebo ne, 306tka má i kontrolku nezapnutých pásů. Nachází se nad kontrolkou airbagu spolujezdce. Ale budu se opakovat, že tuhle kontrolku jsem svítit neviděl. Ono jde taky o výbavu vozu a zemi určení. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Spocklw 87 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 (upraveno) Jo, tu kontrolku pásů nakonec má i ta 406, jen většina to nemá nikam zapojené. Z toho popisku o zhasínání mi to připadalo spíš na ty bagy, to se tak chová standardně, akorát je to oranžová barva místo červené. MilanF1: A nemáš tam jen chcíplé žárovičky? Upraveno 11. duben 2017 uživatelem Spocklw Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
FrantaCV 1 209 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Souhlas se Spocklw - u mojí 406 signalizuje pásy kontrolkou i zvukovým signálem. Airbagy mají jen jednu kontrolku s dvojím významem buď signalizuje chybu nebo vypnutí (dětská sedačka). Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MilanF1 1 332 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Moje auto mělo určený trh ČR, takže to nebude zapojené. Žárovičky jsem před pár lety měnil všechny. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
plac 5 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2017 Mám i na obouch předních sedačkách nálepky že tam jsou čidla na pásy a po otočení klíčku se mi kontrolka rozsvítí a pochvilce sama zhasne, tak nevím :/ Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
radim.1008 2 523 Nahlásit příspěvek Odesláno 12. duben 2017 Právě jsi popsal označení a kontrolku pro boční airbagy. Funguje to naprosto správně. Kdyby zůstala svítit po nastartování, tak by byl problém nejspíše s konektorem pod sedačkou. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
StibTo 2 289 Nahlásit příspěvek Odesláno 12. duben 2017 Přesně tak, půjde spíš o boční bagy + pyro predpinace pásů Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
plac 5 Nahlásit příspěvek Odesláno 12. duben 2017 Dneska jsem znova koukal na ty kontrolky a máte pravdu, bude to na ty airbagy Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky