vendelinek Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 : Hele kluci,potřebuju urgentně novej řidičák, je k tomu potřeba fotka nebo me vyfoteji na místě a nebo už mají fotku z občanky,jak to dneska je 22:37 : Na netu jsem našel, že v loni se použila fotka z občanky a někde ještě píšou ze si musím fotku přinést 22:39 Dneska mamina zjistila když četla v novinách ze se musejí řidičský průkazy vyměnit do konce měsíce března Odesláno z Samsung J 5 Citovat
MJSytic Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 Na nový OP si tě vyfotí, ale na ŘP musíš dodat fotku sám. A raději se nech vyfotit u profíka. Když přineseš fotku z automatu, tak tě s velkou pravděpodobností pošlou k šípku Platnost řidičáku máš na něm uvedenou, ne? P.S Vím o jedné, co jezdí s neplatným ŘP od listopadu 2015. Na něj auto přece nejezdí Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2017 Autor Odesláno 7. březen 2017 Platnost uz právě před rokem vyplatila a nebejt maminky,že občas čte noviny asi bych to ještě nějakej čas neřešil Odesláno z Samsung J 5 Citovat
MJSytic Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 No tak to máme podobně. Já v lednu měnil přesně na čas OP a při té příležitosti se přišlo i na ten řidičák. Mám tedy aktuální info Nech se vyfotit a zajeď požádat o výměnu. Dostaneš potvrzení a jsi v suchu Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2017 Autor Odesláno 7. březen 2017 Až zjištěji že uz přes rok jezdím s neplatným řidičákem, ještě dostanu pokutu Nejlepší je,že ho máme oba dva prošlý a tendle měsíc budu jezdit jak o závod po doktorech a ještě za tejden poběží mamina do nemocnice Holt když se daří tak se daří Odesláno z Samsung J 5 Citovat
MJSytic Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 Neuděláš nic. Základ je si tam co nejdříve zajet. S tím papírem už pokutu nedostaneš a až řidičák dorazí, tak dorazí Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2017 Autor Odesláno 7. březen 2017 To jo ,hned ráno tam dojedu,zjistím co se dá a pak dojedu vzbudit maminu, ta přijde ráno z noční ,a dotáhnu ji tam ssebou,ať to máme při jednom, kdyby chtěli 5tikilo na rychlo do 5ti dnů tak bych to asi i dal Kdyby se řidičaky používaly aspoň jako občanky jednou dvakrát do roka,tak by se tohle nestalo,určitě bych si všimnul,ze je něco špatně Odesláno z Samsung J 5 Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2017 Autor Odesláno 7. březen 2017 Jdu spát,ať jsem na úřadě první Dík za radu Odesláno z Samsung J 5 Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2017 Autor Odesláno 8. březen 2017 Tak jsem byl druhej a mám to za pětikilo jelikož tendle měsíc je docela rozježděnej, tak jsem připlatil,ať to mám co nejdřív ,v úterý si tam mám dojít pro novej Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 15 hodinami, vendelinek napsal: Čteš Blesk, takovej škvár, jo ? To jsem o Tobě měl lepší mínění teda Citovat
Laďa Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 No StibTo ty ho teda taky čteš, když jsi poznal, že je to Blesk Citovat
Péťa Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 15 hodinami, vendelinek napsal: Až zjištěji že uz přes rok jezdím s neplatným řidičákem, ještě dostanu pokutu A jak by to na úřadě zjistili? Jinak mě teda přišlo upozornění do datové schránky, že mi končí platnost. Docela dobrá služba... Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2017 Autor Odesláno 8. březen 2017 U toho čtení tady taky spíte Já čtu fórum,ne blesk,si to přečtěte ještě jednou Já číst nemusím,od toho mám maminu Odesláno z Samsung J 5 Citovat
jarokare Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 4 hodinami, Péťa napsal: A jak by to na úřadě zjistili? No přece , když jim vracíš starej průkaz , po mě tenkrát chtěla baba pokutu (50,-Kč) za to , že jsem neměl 10 let přehlášený trvalý bydliště . Jinak jsem zjistil , že mě letos v září taky čeká výměna , tak si to budu muset někam napsat , ten Němec je hrozná svině Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 ja diky policajtum zjistil ze krome B a C co mam v papirech mam i AM a T a samozrejme podskupiny B1 a C1 Citovat
Péťa Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 42 minutami, jarokare napsal: No přece , když jim vracíš starej průkaz To snad zjistí, že není platný doklad. Ale jak zjistí, že jsi jezdil? Znám několik lidí, kteří mají řidičák a nejezdí. Problém by byl, kdyby ho chytili, jak řídí a má propadlý doklad. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 manželka měla propadlej řidičák 4 měsíce,na úřadě ji propadlej nechali,když žádala o novej a za tyden když jsem ji vyzvedaval novej tak jsem starej vratil.... mimochodem jsme to zjistili,když se vyplnoval formulař o nehodě....nacouvala do paní,promačklá spz a odřeny narazník..... když se daří tak se daří..... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 trochu odbočím--minulý týden jsem vyřizoval nový cestovní pas, byl hotový za 10 dní (mají na to měsíc), na úřadě skoro nikdo za chvíli začne sezona a u nás pak i šestihodinové fronty..., tak neváhejte Citovat
jarokare Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Péťa : to máš vlastně pravdu , nemůžou vědět , jestli si jezdil nebo nejezdil s propadlým řidičákem , když tě tedy nechytnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.