Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

: Hele kluci,potřebuju urgentně novej řidičák, je k tomu potřeba fotka nebo me vyfoteji na místě a nebo už mají fotku z občanky,jak to dneska je 22:37

: Na netu jsem našel, že v loni se použila fotka z občanky a někde ještě píšou ze si musím fotku přinést 22:39

Dneska mamina zjistila když četla v novinách ze se musejí řidičský průkazy vyměnit do konce měsíce března 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Na nový OP si tě vyfotí, ale na ŘP musíš dodat fotku sám. A raději se nech vyfotit u profíka. Když přineseš fotku z automatu, tak tě s velkou pravděpodobností pošlou k šípku :aut

Platnost řidičáku máš na něm uvedenou, ne? :myslim 
P.S Vím o jedné, co jezdí s neplatným ŘP od listopadu 2015. Na něj auto přece nejezdí :D:aut 

Odesláno

Platnost uz právě před rokem vyplatila :D a nebejt maminky,že občas čte noviny asi bych to ještě nějakej čas neřešil :D

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

No tak to máme podobně. Já v lednu měnil přesně na čas OP a při té příležitosti se přišlo i na ten řidičák. Mám tedy aktuální info ;) Nech se vyfotit a zajeď požádat o výměnu. Dostaneš potvrzení a jsi v suchu ;) 

Odesláno

Až zjištěji že uz přes rok jezdím s neplatným řidičákem, ještě dostanu pokutu :mad:

Nejlepší je,že  ho máme oba dva prošlý a tendle měsíc budu jezdit jak o závod po doktorech a ještě za tejden poběží mamina do nemocnice 

Holt když se daří tak se daří :mad:

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Neuděláš nic. Základ je si tam co nejdříve zajet. S tím papírem už pokutu nedostaneš a až řidičák dorazí, tak dorazí ;) 

Odesláno

To jo ,hned ráno tam dojedu,zjistím co se dá a pak dojedu vzbudit maminu, ta přijde ráno z noční ,a dotáhnu ji tam ssebou,ať to máme při jednom, kdyby chtěli 5tikilo na rychlo do 5ti dnů tak bych to asi i dal

Kdyby se řidičaky používaly aspoň jako občanky jednou dvakrát do roka,tak by se tohle nestalo,určitě bych si všimnul,ze je něco špatně 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Tak jsem byl druhej a mám to za pětikilo jelikož tendle měsíc je docela rozježděnej, tak  jsem připlatil,ať to mám co nejdřív ,v úterý si tam mám dojít pro novej :super:)

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
před 15 hodinami, vendelinek napsal:

Čteš Blesk, takovej škvár, jo ? To jsem o Tobě měl lepší mínění teda :(

Odesláno
před 15 hodinami, vendelinek napsal:

Až zjištěji že uz přes rok jezdím s neplatným řidičákem, ještě dostanu pokutu

A jak by to na úřadě zjistili?

Jinak mě teda přišlo upozornění do datové schránky, že mi končí platnost. Docela dobrá služba...

Odesláno

U toho čtení tady taky spíte :D

Já čtu fórum,ne blesk,si to přečtěte ještě jednou:D

Já číst nemusím,od toho mám maminu :D

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
před 4 hodinami, Péťa napsal:

A jak by to na úřadě zjistili?

No přece , když jim vracíš starej průkaz , po mě tenkrát chtěla baba pokutu (50,-Kč:D) za to , že jsem neměl 10 let přehlášený trvalý bydliště .

Jinak jsem zjistil , že mě letos v září taky čeká výměna , tak si to budu muset někam napsat , ten Němec je hrozná svině

Odesláno
před 42 minutami, jarokare napsal:

No přece , když jim vracíš starej průkaz

To snad zjistí, že není platný doklad. Ale jak zjistí, že jsi jezdil? Znám několik lidí, kteří mají řidičák a nejezdí. Problém by byl, kdyby ho chytili, jak řídí a má propadlý doklad.

Odesláno

manželka měla propadlej řidičák 4 měsíce,na úřadě ji propadlej nechali,když žádala o novej a za tyden když jsem ji vyzvedaval novej tak jsem starej vratil....

mimochodem jsme to zjistili,když se vyplnoval formulař o nehodě....nacouvala do paní,promačklá spz a odřeny narazník.....

když se daří tak se daří.....

Odesláno

trochu odbočím--minulý týden jsem vyřizoval nový cestovní pas, byl hotový za 10 dní (mají na to měsíc), na úřadě skoro nikdo :)

za chvíli začne sezona a u nás pak i šestihodinové fronty..., tak neváhejte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...