Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapi , stala se mi menší nepříjemnost , mám Peugeot 206 r.v 1999 , 1.1 benzin myslím 44kw , minul jsem omylem benzinku a došel mi benzin a chciplo , tak po nějaké době v zoufalství a spěchu jsem mrkl do kufru a tam kanistr a v něm cca 1,5-2L kapaliny do ostřikovačů do -30 stupňů . tak jsem to tam nalil a dojel na to cca 2km max. A chciplo před místem kam jsem chtěl dojet . po práci jsem skočil na benzínu a natankoval do kanistru 5L benzinu a neslo nastartovat , ani když jsem to dal s kamosem za lano . Da se s tim něco udělat ? Díky za pomoc . 

Odesláno

Vytáhnout palivovou rampu i se vstřikama a vyčistit od té vody co jsi tam nalil. Pak pustit do čerpadla v nádrži 12v a vytáhnout zbytek co je v nádrži. Složit, natankovat čistý benzín a možná aplikovat velfobin do nádrže nebo aspoň líh.

Kapalina do ostřikovačů do -30 je totiž ředěná vodou víc jak z poloviny. Na to ti to nepojede. To že jsi to chrstnul do nádrže způsobilo, že čerpadlo dokázalo zvýšit tlak v palivové rampě a ty jsi ty dva km jel na zbytky benzínu co byly v railu. Pak už se to zředilo vodou a chcíplo. To jsou nápady tohleto!

Odesláno

Jo stane se.. Jak píše vyčerpat dát tam trochu ethanolu (zbavíš se tím zbytku vody, jelikož kdybys tam dal jen benzín tak voda pujde ke dnu) a benzínu (pak budeš muset vyměnit pal. filtr jelikož ho to zasere) Ještě že já mám v autě pár litrů slivovice, na to by mi to jelo :D 

Odesláno
před 7 hodinami, Midloch napsal:

To jsou nápady tohleto!

No a proto je to správně v sekci "Alternativní paliva".... :D

Odesláno

někdy člověk žasne, nad rozumovými schopnostmi druhých :)

jinak první příspěvek a hned se super obsahem, navíc se zkomoleným nadpisem, za mě dobrý :potlesk 

Odesláno (upraveno)

@ozzy56  :   Palivový FLITR ? Palivový FLIRT ? Ani jedno ! :D

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...