Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,
Chci se zeptat kopil jsem si Peugeot 307 ale bylo tam neoriginální autorádio, chtěl bych tam koupit originální ale nejsem si jistý že displej na palubovce bude ukazovat stanice atd. jestli to náhodou není displej co ukazuje jen datum, čas , teplotu. Jak to poznám? (Teď tam mám neoriginání a ukazuje jen datum, čas, teplotu, myslite když připojím originál radio zobrazí se i stanice atd.??

Jsem amatér, takže se zdržet .... komentářů. Děkuji.

Odesláno

Ahoj, měl by ukazovat stanice. Pokud ne, tak je možné, že bylo diagnostikou odinstalováno origo rádio, ale to se stává zcela vyjímečně. Pokud by to tak bylo, tak na diagnostiku a patřičně nakonfigurovat.

Odesláno

Ok sjedu na diagnostiku, a je možnost, že bych měl jen displej s časem a datumem, nebo montovali vždy do Peugeotu jen s více funkcemi?, Mám Peugeot 1,6 80Kw 2004 rok 

Odesláno

Ok, teď zkusím splašit nějaké to originální rádio, a potom upravit tu páčku(jak jsem se tu někde na foru už dočetl) pro ovládání palubního počítače ...

Odesláno (upraveno)

Dle VIN v service boxu je uvedeno, že displej je mimo jiné i pro radio. Na palubní počítač budeš určitě potřebovat diagnostiku, protože v charakteristikách tvého auta máš uvedeno bez palubního počítače. Takže se bude muset nakonfigurovat.

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno

Palubní počítač by měl displej také zobrazovat, ale stopro se to zjistí až na diagnostice. Rádio musíš sehnat RD3 pro datovou sběrnici auta CAN-VAN. Nesmí být z novějších modelů, tam je RD4 pro datovou sběrnici CAN-CAN.

Odesláno

Co se týká ceny diagnostiky, tom záleží na tom kde si to necháš dělat. Ceny jsou různé, ideální je sehnat někoho, třeba tady z klubu, s diagnostikou.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, možná pozdě, ale orig radio z 307/2004 jsem vyndal a je volné. Displej ukazoval i stanice atd co rado ukazovat má. Jsem taky z Plzně.

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj, jde vyměnit barevný display v 307 se r.v. 2007 za ten starší malý ? Ten barevný je nefunkční a mám neorigo rádio, a ten starý co jsem se dočetl, ukazuje hodnoty z pp i bez origo rádia. Díky za odpověď.

Odesláno

Co je starší malý? Jestli tento tak ne. A jestli máš velký barevný, bude nejsnazší tam dát na ten displej a palubak origo rádio, klidně ho někam schovat na na hudbu nějaké jiné. 

H6d7b44b2c29140e69cd2968f397dbcafg.jpg_q50.jpg

Odesláno (upraveno)

On u tohoto je to právě problém, protože displej je závislý na tom rádiu, no... Možná by to šlo předělat na tento, ideálně s rádiem RD45/43 (z dlvodu, že mají i bluetooth atd, origo RD4 tyto funkce nemá, a u faceliftu je k tomuto obyč displeji rádio potřeba na nastavení času a dalších volovinek).. Ale myslím si, že by bylo potřeba dotahat kabeláž k displeji, protože co vím, ten velký barevný má svoje vedení a konektory + vše nastavit na dia. Nebo tam dát záslepku a být bez palubáku, stejně to ukazuje prdajs. Záleží jak moc chceš investovat. Nebo něco takového. Já mám v autě tohle rádio a jsem spokojen. Jen zesilovač je trochu slabší, ale proti origo rádiu rozdíl nepoznáš.
Displej peugeot 407,408,307, citroen C4,C5 | Aukro

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...