Guest Scratch Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 Jsem pravý opak. Za letní sezónu na kumho najeto 6000 km vzorek 5mm ') Citovat
MJSytic Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 6tis za léto zase až tak "pravý opak" nebude. To je tak normální nájezd Teda pokud nemyslíš "letní sezónu" červenec+srpen Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 před 26 minutami, Weri 605 napsal: Neměly by se měnit i podle roku výroby..? 4-5 let .. Nebo už to neplatí..? Já je teda za 4 sezóny stejně ohobluju.. , ale pokud někdo jezdí míň (5-10tis ročně), tak má třeba za 4 sezony možná půlku pryč..?, pak mi tedy ty letní přijdou zbytečný... Ne, už to tak úplně neplatí. Protože jakmile producenti dotáhli tuhle masírku do dostatečného povědomí, jak že se úderem čtvrtého roku gumy změní v hokejové puky a musí se vyhodit bez ohledu na vzorek, lidi se kupodivu zachovali poměrně tržně a začali vyžadovat co nejmladší DOT, a rok staré neprodané gumy mohli začít vyhazovat naopak producenti. Což se jim samozřejmě nelíbilo, protože o prachy jde teprve až v první řadě, a tak bryskně přispěchali s úpravou, že prej nevadí, když se nové gumy válej tři roky ve skladu, a že se ty 4 roky do vyhození počítaj až od okamžiku prodeje. Jak je to asi celé relevantní nechť si každý posoudí sám Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 Jakože za 6.000 kilometrů se ztratilo 5mm vzorku ?? Citovat
Schreek Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 Tím sou Kumho celkem vyhlášené, dobrý gumy, krátká výdrž Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 Já mám 2 sady 15-18 000rok, Manželka do 8000/rok gumy jen zimní continental a v pohodě ,v zimě drží v létě do 130 taky dobrý,nehuci jsou v poho,ted po 35000 jsou těsně nad 4mm vzorku... Citovat
kveton Odesláno 28. únor 2017 Autor Odesláno 28. únor 2017 tak nakonec půjdu asi do dvou sad a přehazovat doma Citovat
kveton Odesláno 2. březen 2017 Autor Odesláno 2. březen 2017 Včera jsem dovezl 1 sezonu jeté letní Continental ContiPremiumContact, DOT 2016, 6-7mm vzorek Citovat
barenst Odesláno 2. březen 2017 Odesláno 2. březen 2017 u malého nájezdu jsem to řešil letni kola jen na přední napravu - hlavně kvůli hluku jinak najezd u težkého ,velkeho a výkonově dostačujicího auta a ježdění po drsném asfaltu neni problem nejet na předku max 15 t km vydrž mam na C5 - Michelin pilot cca 12tkm , kumho cca 13 , a ted jezdim Wanli a 13-14 t . - takže takovy to najedu na jednu sadu 50t si můžu nechat zdát Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2017 Odesláno 19. březen 2017 Včera jsem přezouval, takže jsem zkoukl všechny gumy, co doma mám. Takže: - na zadku jsou už 2 roky nastálo zimní LM25, prakticky neubývají. Oproti původním předpokladům dají zřejmě naprosto v pohodě tohle léto, zimu a ještě další léto, původně jsem myslel, že po tomhle létu půjdou do likvidace. - na předku střídám Michelin CrossClimate (léto + mírná zima s provozem v nížinách) a Conti TS830 (dával jsem na cesty na hory, nakonec zbytečně, ale když už jsou doma...). Ty CrossClimate mají za sebou 10tis km v létě a mají 6mm (nové měly 7), takže reálně je to tak 30tis km, než se z nich na jednu sezónu stanou čistě letní (resp., spíš je v tu dobu hodím do inzerce). Citovat
morepower Odesláno 19. březen 2017 Odesláno 19. březen 2017 Já jezdím jenom na zimních. Myšleno u auta, které jezdí celoročně. Nemůžu si stěžovat a neměnil bych. Finančně jsem to kdysi počítal a vyplatí se to jen o pár korun, takže nepodstatný. Podstatný je, že nemusim nic řešit a jednou za cca 4 roky gumy vyměnim a zas nic neřešim. Takže u auta, co najezdí prdlajs, bych vůbec nepřemýšlel a šel do zimních. Celoroční gumy jsou kočkopes a navíc dražší než dobrý zimáky, klidně i o litr a víc. Ty neberu. Navíc jízdní vlastnosti celoroček jsou mizerný. Citovat
Sawoy Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 Taky mě tahle otázka potkala ... ale tak nějak opačně - s Phedrou jezdíme od jara do podzima "štreky" a/nebo občas v 6-7 lidech a pak ji zazimuju, čili jen letní. S Ideou potřebuju jezdit celoročně, ale zase z 90% jen kolem komína u nás v nížině a celkem tak max. 3 - 4 tkm/rok. Uvažoval jsem o celoročních, ale říkám si že je to kočkopes - ani ryba ani rak, v létě nemám pořádný letní, v zimě pořádný zimní ... no tady po městě by to nevadilo a vyhlášce to taky neodporuje. Ale kdyby přece jen výjimečně napadlo, přituhlo (zrovna letos docela jo) nebo se nečekaně jely hory apod. ... tak z toho důvodu to nakonec budou celoročně zimáky. V létě po městě (kamkoliv jinam Phedrou na letních) mi to bude fuk a v zimě budu na zimních. Že se budou v létě víc sjíždět ... tsss .... při tom nájezdu je stejně za dobu jejich životnosti nesjedu. Citovat
vendelinek Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 Nebudu přezouvat ,mají tak akorát +-3mm, sjedu je přes léto a na zimu teprve pořídím nový zimní Odesláno z Samsung J 5 Citovat
celda1970 Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 Když vezmu že na zimních 15" Sava eskimo s3+ jsem za 4 zimy najel 10 tis km,mají pořád min 70% vzorku a jsou obsolutně jinak jízdně v poho tak nevím proč bych je měl po 4 letech podle soudruhů gumařů měnit. Další min 3 zimy dají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.