Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Díly C8/807 3.0 V6 - výhledově

oddie

Recommended Posts

Odesláno

Výhledově budou k dispozici díly z C8 3.0 V6 s automatickou převodovkou, r.v.2003. Auto je zatím kompletní a jezdí, ale zhruba do léta zřejmě půjde na rozebrání.

Zatím jsou z něj ihned k dispozici díly, které mohu postrádat, aniž by tím utrpěla provozovatelnost auta:

CD changer s magazínem na 6 CD (zkoušel jsem, hraje to), rádio RT3? s mobilem (zkoušel jsem CD, po dlouhé době chroustání to přehrálo, navi CD mi to nenačetlo, jestli funguje mobil a příp. další věci si můžete přijet vyzkoušet, já ani nevím, co to má všechno dělat), malé plato za sedačky.

Al kola budou v samostatném inzerátu v příslušné sekci.

Pokud něco budete výhledově potřebovat, je možné se ptát předem, do zásoby toho pak při rozebírání moc schovávat nebudu a zbytek přijde do likvidace. Pokud někdo touží po automatické převodovce a/nebo motoru, je možné si je přijít vyzkoušet. Celé auto ani samotné doklady neprodávám. 

radioC8.jpg

C8changer.jpg

Odesláno

Rozměrově by tam šly, akorát gumy by to asi chtělo 215/55/16, takhle odhadem z hlavy, ne-li dokonce 215/50. Nebo možná 205/55, či 205/60? Nechce se mi hledat průměry... Na 807/C8 jsou 215/60.

Odesláno

to neřeš na to jsou kalkulačky na internetu.. jedine co jsem nenašel je fotka jak by vypadali na krabici.. pneu to vidím na 215/55 r16, popř 205/60 r16 což je -0.76% resp. + 0.76%

duležitá je cena, vypadaji dost dodřené ale nic co by se nedalo opravit

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...