Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tohle jo , jeste chci zkontrolovat olej v automatu, a musim rozebrat 5. vrata. na americkem foru radi preventivne utesnit kablik co jde do kamery . + budu odchlupovat komplet auto a to uz nachvilku neni 😭

Odesláno (upraveno)

kdyz ja ten servis mam vzdycky jako svatek, vsechno si otru, kdyz vidim rezlej sroubek tak mu dam lazen v odrezovaci a pak ho maznu, vsechno si hezky otru , namazu, doplnim....kouknu jestli vse funguje jak ma 😁 a pak nestiham 😁, takze ocista vnitrku auta bude az zitra dopoledne 😁, jo a zjistil jsem ze mam zadni desky na minimu ,skladem je sice mam ale pristi sobotu budu prezouvat, budu sundavat konecne zimaky co jsem mel letos na zkousku , pujdou uz do sberneho , sice maji 5,5 mm ale v obou zadnich je asi 5 knotu 🙈 , tak tam dam jeste na dojeti ty celorocky co mam od nova , dodelaj jeste i pristi leto a pak dam nove zimaky. nove letni uz mam tez jako bonus k druhe sade co jsem koupil od borce.

takze krom mot oleje s tradicnim vyplachem tec2000 , vsechny filtry , dorovnani/kontrola hladiny oleje v automatu, dolite kapaliny,daval jsem jine LED do zpatecek a tavnou pistoli zatesnil kabel zadni kamery.promazane zamky,panty,omezovace,mechanismus sklapeni zrcatek,pojezdy sedacek ,navijak rezervy.dobita baterka a maznute a dotahnute jeji objimky.

zitra teda odchlupatim interier a trosku to pucnu , dam velury , zaktualizuju radio a mapy , a konecne vymenim tu prerizlou pirelu od psa u levych zadnich dveri. 

IMG_20210605_174903.jpg

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

ale maj to korejci dobře spočítané, předevčírem cestou z práce mi to začal hlásit senzor destiček

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

za deset dní nám končí pětiletá záruka , 62500km za náma a stále šlape jako hodinky. 

+pořídili jsme mu malou sestřičku v podobě Hyundai i10 druhé generace , zatím si to užívám jako winter car ,  ale na jaře to předám dceři. - není to nic topového, ale na first car pro mokrý řidičak na oťukání ideál .

IMG_20211017_173627.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...