Pe.Tr Odesláno 2. červen 2021 Autor Odesláno 2. červen 2021 tvl , ja přejíždím olej už přes 2000km do psí .... tak o víkendu . to je jak furt dřu . Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 tak jdem na to.... radim.1008, Péťa a kemo ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Za chvilku nemáš co dělat, když se nebudeš flákat. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 no tohle jo , jeste chci zkontrolovat olej v automatu, a musim rozebrat 5. vrata. na americkem foru radi preventivne utesnit kablik co jde do kamery . + budu odchlupovat komplet auto a to uz nachvilku neni Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 a vlastne palivak neni nachvilku , sfine je zavsim moznym na zadni strane hrnce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 (upraveno) kdyz ja ten servis mam vzdycky jako svatek, vsechno si otru, kdyz vidim rezlej sroubek tak mu dam lazen v odrezovaci a pak ho maznu, vsechno si hezky otru , namazu, doplnim....kouknu jestli vse funguje jak ma a pak nestiham , takze ocista vnitrku auta bude az zitra dopoledne , jo a zjistil jsem ze mam zadni desky na minimu ,skladem je sice mam ale pristi sobotu budu prezouvat, budu sundavat konecne zimaky co jsem mel letos na zkousku , pujdou uz do sberneho , sice maji 5,5 mm ale v obou zadnich je asi 5 knotu , tak tam dam jeste na dojeti ty celorocky co mam od nova , dodelaj jeste i pristi leto a pak dam nove zimaky. nove letni uz mam tez jako bonus k druhe sade co jsem koupil od borce. takze krom mot oleje s tradicnim vyplachem tec2000 , vsechny filtry , dorovnani/kontrola hladiny oleje v automatu, dolite kapaliny,daval jsem jine LED do zpatecek a tavnou pistoli zatesnil kabel zadni kamery.promazane zamky,panty,omezovace,mechanismus sklapeni zrcatek,pojezdy sedacek ,navijak rezervy.dobita baterka a maznute a dotahnute jeji objimky. zitra teda odchlupatim interier a trosku to pucnu , dam velury , zaktualizuju radio a mapy , a konecne vymenim tu prerizlou pirelu od psa u levych zadnich dveri. Upraveno 5. červen 2021 uživatelem Pe.Tr Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 A mě bude kritizovat, když parkovací senzory dělám jenom jeden den Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 (upraveno) já to ale dělám s Láskou Péčí a Citem takové tiché milování @Péťa zatímco ty se s tím mr daš Upraveno 5. červen 2021 uživatelem Pe.Tr Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2021 Autor Odesláno 12. červen 2021 za 5 vteřin 12 Milan+, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2021 Odesláno 12. červen 2021 ale využiješ ji do mrtě Hafity a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2021 Autor Odesláno 12. červen 2021 (upraveno) ale maj to korejci dobře spočítané, předevčírem cestou z práce mi to začal hlásit senzor destiček Upraveno 12. červen 2021 uživatelem Pe.Tr Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2021 Odesláno 12. červen 2021 A ja myslel, ze to mas novy a jen jezdis, to je servisovani, jak na tech mych 20let starych veteranech brixtr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2021 Autor Odesláno 12. červen 2021 konečně se něco děje , už jsem se začal nudit Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2021 Autor Odesláno 13. červen 2021 bez pár desítek 60tisíc Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. listopad 2021 Autor Odesláno 5. listopad 2021 (upraveno) za deset dní nám končí pětiletá záruka , 62500km za náma a stále šlape jako hodinky. +pořídili jsme mu malou sestřičku v podobě Hyundai i10 druhé generace , zatím si to užívám jako winter car , ale na jaře to předám dceři. - není to nic topového, ale na first car pro mokrý řidičak na oťukání ideál . Upraveno 5. listopad 2021 uživatelem Pe.Tr Milan+, Péťa, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. listopad 2021 Autor Odesláno 6. listopad 2021 jo ještě to umím Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.