Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zde máš trochu vodítko od zkušeného(bohužel bývalého) člena PC-

Nechci rozpoutat nějakou diskusi 1.6 versus 2.0 Hdi, ale dle mého soudu je dvoulitr povedenější.Ta cena v inzerátu je taky spíš vyšší.Na inzerci PC je 407 s lepší cenou-bohužel SW.Aut jsou mraky -chce to chladnou hlavu a štěstí:papa

Upraveno uživatelem kurka
Odesláno (upraveno)

já bych to nebral - jak se píše, radši 2litr. a rozvody nemenene, ani spojka zatial - rozvody je třeba měnit co nejdříve, tak si spočti náklady a spojka se může časem ozvat.

Za mě je ta cena vyšší - srdce ti možná říká ano, ale nech hlavu chladnou

Upraveno uživatelem Rychtar84
Odesláno

Koupě ojetiny je vždy sázka do loterie. Nevíš jak se k autu choval předchozí majitel (majitelé): Nicméně 80 kW je dostačující (osobně bych ale šel do 2.0). Rozvody jsou na hraně zralé na výměnu. Spojka - to je otázka. Záleží na tom jak jezdil původní majitel, může vydržet dalších 100.000 km bez problémů a taky se může vysypat už cestou z bazaru. No a nakonec cena: Na 10 let staré auto a nájzed km (pokud je pravdivý) je poněkud přestřelená. 

Odesláno

Může mi někdo objasnit, co znamenají všechny ty zkratky "ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), DSC(DTC)" ?? ABS a ESP teda samozřejmě vím ... 

Jinak dle popisku to má mít alarm, dle fotek konzole nemá, leda že by byl nějaký neoriginální, dodělávaný.

Odesláno
před 3 hodinami, StibTo napsal:

Jinak dle popisku to má mít alarm, dle fotek konzole nemá, leda že by byl nějaký neoriginální, dodělávaný.

Alebo má alarm bez snímania vnútorného priestoru kabíny, ak sa vôbec aj také verzie alarmu na 407-me robili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...