parizov Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Nebolo by jednoduchšie cez VIN overiť typ zamykania ,ako tu polemizovať či tam je alebo neni. Potom jednoducho balonkom napr. na montáž okien ,tie dvere v rohu odchýliť a drátom... Tak tady zřejmě záleží jen na tom, kolikrát zmáčkl při zamykání tlačítko. To nadstandardní zamykání tam prý má, tady VIN moc nepomůže... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Mužeš nahřivat i fénem, ale opatrně na lak, ideální je foukat do mezery k zámku Co pořád pišete kolikrát zmáčk tlačítko, piše že tam NEMÁ BATERKU! Citovat
parizov Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Mužeš nahřivat i fénem, ale opatrně na lak, ideální je foukat do mezery k zámku Co pořád pišete kolikrát zmáčk tlačítko, piše že tam NEMÁ BATERKU! Nj, to máš vlastně pravdu... [emoji2] Asi to jde i klíčem (otočit dvakrát během 5s), ale to nejspíš neudělal a bez té baterie to asi taky myslím nepůjde. Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Snad bys mel.vedet jestli si zamkl 1x nebo 2x Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Ale pokud ma odpojene tahla tak to stejne neodemce i s baterkou nebo bez Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Počkat, když v tom není baterka, tak jakým stylem se podařilo auto zamknout, když nejde zámek ve dveřích? Citovat
Agrafik Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Tipuju, že to zamknul, vytáhnul baterku a třísknul kapotou Citovat
Info16 Odesláno 8. leden 2017 Autor Odesláno 8. leden 2017 Správně Agrafik baterku jsem totiž nechal dobíjet přes noc a tak jsem si říkal že nenechám auto otevřené, jenže jsem měl nechat přivřenou kapotu. Moje chyba Každopádně zamknul jsem 1x, takže když se mi podaří zatáhnout za kliku tak je to v cajku zachvilku jdu na to, jinak WD40 jsem to zkoušel už i nahřát a nic... Nedivil bych se kdyby tam měl odpojené táhla........Mám to dovoz přímo z Francie a tam bůh ví...Někde jsem četl že to i odpojovali schválně, aby jim nevykradli rádia přes univerzální klíč.. Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 A zkousel si nekdy zamykat a odemykat klicem??? Fungoval.nekdy? Ono treba mas menenou kliku s jinym zamkem Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Superblokáda odpojuje táhla klik. Zámek jako takový musí normálně jít. Teda pokud je to v origo stavu. Takže nahřejvat, promazávat a zkoušet. Jednou to povolí Případně zkusit nějak otevřít kapotu, ale nevím, jestli je to u 407 možné Citovat
Info16 Odesláno 8. leden 2017 Autor Odesláno 8. leden 2017 Auto mám cca 1 rok a půl a klíčem jsem to nikdy nezkoušel :-D :-D Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 A.jsme doma...... po tom cos vse zkusil a nejde to tak myslim ze je jiny zamek nez mas klic Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
Info16 Odesláno 8. leden 2017 Autor Odesláno 8. leden 2017 jj to je možnééé, bůh ví co se stím autem dělo ještě ve Francii navíc mám jen jeden klíč... No nic půjdu na to drátem zámečník mi tedka stejně nepřijede...a zítra musím do práce Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 A co ta kapota? Přizvednout to na dvou heverech, aby bylo pod předkem místo a zkusit drátem kapotu otevřít. Teda jestli to má kryt pod motorem, tak asi nic. Na podzim jsem viděl dřevěným klínem a kladivem otevírat Mondeo v Žamberku u Billy. Asi se to povedlo, protože za dvě hodiny už tam auto nebylo. Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Muzu rict ze u 407 skoro nemozne..... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
vladosr Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 auto na zdvihak , zlozil by som spodny kryt motora, skusil zamok kapoty , neviem ,ake su moznosti...pozriet na inom otvorenom aute...neviem si predstavit tot od spodu... snazil by som sa plus z baterky z tenkym drotom pripojif na + svorku...bud povodnu , bud starter , alternator... no potom uz len kostru , a niekto druhy zavisiela DO.... Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Sust plech je skoro az do "pul" auta..... no "chtel".bych ho sundavat v 10cm snehu... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
vladosr Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 je mi to jasne , ze to ma dlhy cumak....sneh sa da odhrnut , nieco pod seba sa tiez najde.... hlavne nieco robit...okrem stlacania klavesnice.... raz som takto v zime v meste riesil passata....tiez som to od spodku nepoznal..... Citovat
Info16 Odesláno 8. leden 2017 Autor Odesláno 8. leden 2017 Demontáž ze spoda rovnou dávám stranou. Mám tam kryt pro motor + dva zvedáky nemám, ale to bych asi sehnat uměl. Uvažoval jsem nad tím propojením startéru nebo tak, ale nejsem mechanik a v - 15 ležet pod autem a demontovat kryt není fakt ideální stav, který bych nějak vyhledával. Momentálně vyrábím drát zahnutý Citovat
vladosr Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 (upraveno) staci dvihat jednu stranu ...od prevodovky....zdemontovat kryt dokial sa da... potom druhu stranu a kryt vytiahnut.... pripadne podlozit , klatikom od suseda a potom druhu stranu.....staci jeden zdvihak..len riadne ocistit cestu..lad.. viem , ze je zima a viem , ze je tu uz ina generacia......my sme takto menili spojku a v pohode.... nikdo sa nestazoval....necitili sme si prsty.....no urobilo sa... mozna sa da vyhacknut lanko od zamku a uz len potiahnut.... Upraveno 8. leden 2017 uživatelem vladosr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.