Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nebolo by jednoduchšie cez VIN overiť typ zamykania ,ako tu polemizovať či tam je alebo neni. Potom jednoducho balonkom napr. na montáž okien ,tie dvere v rohu odchýliť a drátom...

Tak tady zřejmě záleží jen na tom, kolikrát zmáčkl při zamykání tlačítko. To nadstandardní zamykání tam prý má, tady VIN moc nepomůže...

Odesláno
Mužeš nahřivat i fénem, ale opatrně na lak, ideální je foukat do mezery k zámku

Co pořád pišete kolikrát zmáčk tlačítko, piše že tam NEMÁ BATERKU!

Nj, to máš vlastně pravdu... [emoji2] Asi to jde i klíčem (otočit dvakrát během 5s), ale to nejspíš neudělal a bez té baterie to asi taky myslím nepůjde.

Odesláno

Správně Agrafik :D:papa baterku jsem totiž nechal dobíjet přes noc a tak jsem si říkal že nenechám auto otevřené, jenže jsem měl nechat přivřenou kapotu. Moje chyba :myslim Každopádně zamknul jsem 1x, takže když se mi podaří zatáhnout za kliku tak je to v cajku :aut zachvilku jdu na to, jinak WD40 jsem to zkoušel už i nahřát a nic... Nedivil bych se kdyby tam měl odpojené táhla........Mám to dovoz přímo z Francie a tam bůh ví...Někde jsem četl že to i odpojovali schválně, aby jim nevykradli rádia přes univerzální klíč..

Odesláno

Superblokáda odpojuje táhla klik. Zámek jako takový musí normálně jít. Teda pokud je to v origo stavu. Takže nahřejvat, promazávat a zkoušet. Jednou to povolí :myslim 
Případně zkusit nějak otevřít kapotu, ale nevím, jestli je to u 407 možné :nevim 

Odesláno

jj to je možnééé, bůh ví co se stím autem dělo ještě ve Francii :myslim navíc mám jen jeden klíč... No nic půjdu na to drátem ;) zámečník mi tedka stejně nepřijede...a zítra musím do práce 

Odesláno

A co ta kapota? Přizvednout to na dvou heverech, aby bylo pod předkem místo a zkusit drátem kapotu otevřít. Teda jestli to má kryt pod motorem, tak asi nic. :myslim

Na podzim jsem viděl dřevěným klínem a kladivem otevírat Mondeo v Žamberku u Billy. Asi se to povedlo, protože za dvě hodiny už tam auto nebylo.

Odesláno

auto na zdvihak , zlozil by som spodny kryt motora, skusil zamok kapoty ,

neviem ,ake su moznosti...pozriet na inom otvorenom aute...neviem si predstavit tot od spodu...

snazil by som sa plus z baterky z tenkym drotom pripojif na + svorku...bud povodnu , bud starter , alternator...

no potom uz len kostru , a niekto druhy zavisiela DO....

Odesláno

je mi to jasne , ze to ma dlhy cumak....sneh sa da odhrnut , nieco pod seba sa tiez najde....

hlavne nieco robit...okrem stlacania klavesnice....

raz som takto v zime v meste riesil passata....tiez som to od spodku nepoznal.....

Odesláno

Demontáž ze spoda rovnou dávám stranou. Mám tam kryt pro motor + dva zvedáky nemám, ale to bych asi sehnat uměl. Uvažoval jsem nad tím propojením startéru nebo tak, ale nejsem mechanik a v - 15 ležet pod autem a demontovat kryt není fakt ideální stav, který bych nějak vyhledával. Momentálně vyrábím drát zahnutý :P

Odesláno (upraveno)

staci dvihat jednu stranu ...od prevodovky....zdemontovat kryt dokial sa da...

potom druhu stranu a kryt vytiahnut....

pripadne podlozit , klatikom od suseda a potom druhu stranu.....staci jeden zdvihak..len riadne ocistit cestu..lad..

viem , ze je zima a viem , ze je tu uz ina generacia......my sme takto menili spojku a v pohode....

nikdo sa nestazoval....necitili sme si prsty.....no urobilo sa...

mozna sa da vyhacknut lanko od zamku a uz len potiahnut....

Upraveno uživatelem vladosr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...