Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Informace:

• Registrace byla možná pouze do 1.5.2017. V případě zájmu, že chcete na sraz dorazit, kontaktujte mě v soukromé zprávě nebo na emailu choulu@peugeot-club.com a domluvíme se na postupu. Děkuji
  • platba musí být nejdéle 5.5.2017 (včetně) na klubovém účtu.
  • V případě dotazů k registraci piště do tohoto vlákna

Platba:

• Částku převeďte na náš účet
  • V případě CZ: 106206306 / 2010
  • V případě SK: 2600063573 / 8330
  • Variabilní symbol (VS): Číslo registrace, které Vám přijde v potvrzovacím emailu
  • Specifický symbol (SS): 48
  • Platba musí být na klubovém účtě do: 5.5.2017 včetně

Registrace:

• Stáhněte si tento soubor: --> 48SRAZ_Form.xlsx <--
  • Pokud vám soubor nejde otevřít, nainstalujte si prosím tabulkový editor (excel, openoffice, atd)
  • Vyplňte dle vzorového příkladu
  • Vyplněný formulář nám zašlete na choulu@peugeot-club.com jako přílohu
  • Do 48 hodin dostanete potvrzení o přijetí s informacemi k platbě, do této doby prosím neprovádějte platbu

REGISTROVANÍ:

• Scratch + Miss Scratch + 2 děti
  • Weri 605
  • Pbworld + 2 + 1 dítě
  • Klemoň
  • StibTo + Mrkvička
  • radim.1008 + Zůza
  • Kobra + Peavey
  • Radek Hurvajz + Radka S. + Radi + 2 děti
  • Pavel92
  • Veverka
  • Vector + Čumina
  • Pe.Tr
  • Kouďák + Marťa
  • JaKi
  • Emil + 4 + 2 děti
  • smetakp + evikbenik + 1 dítě
  • Luciferka
  • ChouLu
  • SV24
  • 306-KuBiK-S16
  • Nawry + Elis
  • Print
  • Marcel505
  • Jindik307 + 1 + 1 dítě
  • Ota
  • LuckyPavlicek + Anička95
  • Machulda + Machuldová
  • Soník3008 + 1
  • Kamoska
  • Schreek + Fiona + 2 děti
  • Verýsek + MJSytič
  • h4wk3y + Monina
  • Toroko + Terka 78

Celkem registrováno 64 lidí

Odesláno

Nemáš tam chybu ve výpočtu? Ve druhým a více řádku se mi nepřipočítává cena za ubytování. Taky tam nemáš ubytovnu.

Odesláno (upraveno)

Teda ne, že bych do toho chtěl příliš rejpat, ale ... I když Medvěd už sem nechodí i tak by nebylo marný mít to ve starém (XLS) formátu, XLSM otevře jen někdo s Office 2007 nebo dokonce 2010 .. A druhak - pokud je buď čistá instalace, nebo to člověk nikdy nepoužíval default nastavení jsou zakázaná VBA makra, možná i "protected view", takže to tlačítko bude dotyčnému k ničemu :myslim

EDIT : nemluvě o tom, že jsem to pustil na 2013 verzi, vyplo mi to NumLock a klekl mi nejdřív Outlook, pak i Excel :D   Nechal bych to bez tlačítka, odeslat Excel v příloze mailu snad ještě dovedeme.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno
před 51 minutami, machulda napsal:

Nemáš tam chybu ve výpočtu? Ve druhým a více řádku se mi nepřipočítává cena za ubytování. Taky tam nemáš ubytovnu.

Upraveno, drobná chybka způsobená přidáním ubytovny na poslední chvíli ;) 

před 19 minutami, StibTo napsal:

Teda ne, že bych do toho chtěl příliš rejpat, ale ... I když Medvěd už sem nechodí i tak by nebylo marný mít to ve starém (XLS) formátu, XLSM otevře jen někdo s Office 2007 nebo dokonce 2010 .. A druhak - pokud je buď čistá instalace, nebo to člověk nikdy nepoužíval default nastavení jsou zakázaná VBA makra, možná i "protected view", takže to tlačítko bude dotyčnému k ničemu :myslim

EDIT : nemluvě o tom, že jsem to pustil na 2013 verzi, vyplo mi to NumLock a klekl mi nejdřív Outlook, pak i Excel :D   Nechal bych to bez tlačítka, odeslat Excel v příloze mailu snad ještě dovedeme.

Dáno xlsx bez tlačítka :) 

Odesláno

Dej pls XLS, tedy 95-03 formát, to bude nejlepší :papa  (pro mě ne, já používám 2010 doma, 2013 v práci)

Guest minimaxa
Odesláno

Proč zase Excel? Copak tohle úžasné, moderní a sofistikované fórum nedokáže pracovat s nějakým jednoduchým formulářem? Vyberu a vyplním, ťuknu na "odeslat" a fertig :roll

Odesláno

Když mi někdo zaplatí několik dní programování (30-50tis) tak se to nechá naprogramovat.. ale problém je, že každý sraz to má trochu jinak a udělat univerzální formulář je problém...

Odesláno

Těžko, leda s convertorem. Ve verzi 2003 ještě formát xlsx vůbec neexistoval. Jinak souhlas s ChouLu - univerzální formulář nelze prakticky udělat, v minulosti jsem pomáhal např. MilanF1 s Excelem na sraz a zase to bylo úplně jiné ..

Odesláno (upraveno)

xlsx ve starších verzích office řeší Microsoft Office Compatibility Pack

http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/microsoft-office-compatibility-pack-for-word-excel/

Jednou nainstaluješ a nemáš problém.

Na obecné formuláře lze použít např. i google forms ale objeví se problémy  s nepodporovanými prohlížeči a je to hnedle stejné. 

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Google forms byl problém kdo nemá G učet tak se k němu nedostal.. jsou weby, kde lze teď formuláře dělat, ale poslední 2 roky vše placené a excel je pro mě jednoduší nadefinovat :) 

Odesláno

nejsem Ajnštajn, PC znalosti děs (v ekscelu umim celkem dobře udělat tabulku :D )
ale s tímhle sem problém neměla.... :) teď eště jestli si to bude umět votevřít ChouLu, byl tam u toho ňákej žlutej vykřičník... :D:D:D

Odesláno

Tabulka by měla být blbuvzdorná :) jde zapisovat jen tam kam máš s kontrolou všech polí.. samozřejmě tam jde naházet špatný kombinace, ale věřím, že všecí co jedou na sraz mají IQ vyplnit formulář a kdo ne, tak co by tam dělal? :-D 

Odesláno (upraveno)

No jasný, když je někdo tak tupej, že cpe čísílko tam, kde má být písmenko nemá ani za volantem co dělat, natožpak na srazu.

Edit : A ne, není to ironie.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno
V 1. 3. 2017 at 20:56, StibTo napsal:

Těžko, leda s convertorem. Ve verzi 2003 ještě formát xlsx vůbec neexistoval. 

Je to možné. Nainstaloval jsem Office 2003 a bez problémů otevírám 2007 i 2010 a co já vím co ještě. 

Odesláno (upraveno)

Eh můj dotaz zodpovězen v jiném vlákně :-D

Excel tabulka jde spustit i v Excelu na mobilu :-P

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno (upraveno)

Excel, Word, Google, Office, Konvertor, VBA Makra ???  :bacha

O čem to sakra mluvíte ??? :myslim     Jo aha už vím - že přihlášky mají v Makru.  A v Globusu nebo Albertovi by nebyly ? :o

Jóóóó už vím - vy máte asi na mysli tóóóó jak se tomu říká . . . čopítač nebo písí či tak něco.

Tak to doma nemám, ale mám takový dřevěný rámeček s drátky a posuvnými korálky.  To není ono ?     Cožééé . . . že není ? :roll

Tak u nás mají teď v akci teď nějakou novinku - namačkáš tlačítka s čísly, zatočíš klikou a v šuplíku co se otevře je prý výsledek. :roker

Tak já to běžím koupit a snad se mi ta registrace povede . . .

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...