Klemoň Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 Já nevěděl že se ChouLu nechal ostříhat . . . Citovat
KoudaK Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 Klemoň, třeba to mělo být jako překvapení pro účastníky srazu a ty jsi to tu pěkně rozhrábnul... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 před 39 minutami, Klemoň napsal: Já nevěděl že se ChouLu nechal ostříhat . . . Co ostříhat, ale že vyrostl Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 Taťka Schreek s mamkou Fionou mu dávají pořádné porce jídla Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 Hlavně růstový hormon asi Nebo jen hnojivo pro bonsaje Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Mohu se zpetat co vse obsahuje ten poplatek organizatorum. Jsem neclen a asi si niceho opravu ucastnit nemohu. Je tam nejake prekvapeni pro rodiny s detickami? Preci jen uz tady je deticek prihlasenych docela dosti. Dekuji za odpoved. :-) Citovat
Schreek Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Nechápu souvislost mezi dětmi a poplatkem organizátorům, ale pokusím se odpovědět. Organizační poplatek kryje náklady na program během celého víkendu, vstupy, orientační závod apod.. Nevím proč by ses ničeho nemohla zúčastnit, sám mám děti a pokud bych zrovna sraz neorganizoval, určitě by se mnou orienťák jeli Dětí se nám zatím moc nepřihlásilo, ale i tak se pokusíme pro ně nějaké překvapení vymyslet... Miss Scratch ohodnotil 1 Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 (upraveno) O Mr Schreek. No mozna nechapes souvislosti. Ale spis to bylo mysleno zda organizatori pripravujou treba i neco pro ditka. Ja velmi dobre vim, ze mas deti. Orientak urco pojedou i nase ditka. Ale urcite nic vymeslet nemusite. Myslim, ze toho budete mit nad hlavu. Upraveno 10. květen 2017 uživatelem Miss Scratch Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 A vazne nic nedelejte. Urco je zabavime sami:-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 Srazy nejsou pro děti, pokud tam děti jsou je to bonus pro ně i pro nás, taky jedou dvě prťata s náma. Je dobře že někdo připraví program pro dospěláky na děti už většinou nezbývá kapacita, pro děcka se vymyslí vždycky něco, a kor tady, kde je herna prolízačky a spousta jiných věcí. Jo a dvě veliký psiska Jo a Scratchi, nechapu proč pišeš za tvoji Adel, mužeš to psát i za sebe Nebo teda nevim, no, ale je to otazka kterou muže snad položit i chlap. Citovat
KoudaK Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 (upraveno) Vemte někdo pastelky... A barevný křídy... Upraveno 10. květen 2017 uživatelem KoudaK Citovat
Schreek Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 Sraz se nám blíží, a proto tu pro Vás mám nejžhavější informace: Na páteční večer jsme pro Vás připravili opravdu žhavé překvapení, které proběhne cca kolem osmé hodiny večer, aby jej viděli i děti Pro ty co si objednali, je na pátek připraven velký grilovací raut společně s uzenou kýtou, podávaný od cca 18h do noci, takže i na největší opozdilce by něco mělo zbýt. Sobota už bude ve znamení našich lvů. Pojedeme na letiště do Katusic, kde si uděláme pěknou hromadnou fotku, prověříme Vaše řidičské schopnosti trochu netradičním způsobem a odstartujeme orientačně-poznávací výlet po okolí. Trasa výletu bude mít cca 80 km, dá se projet za 2 h, ale vede kolem několika hradů, zřícenin, muzeí a restaurací, kde se budete moci naobědvat a zjistit místní zajímavosti, které Vám pomohou vyplnit náš záludný itinerář Tady je malá ochutnávka z dnešního průjezdu trasy Na sobotní večer jsme si pro Vás, krom tradičního vyhlášení cen, připravili ještě noční komentovanou prohlídku hradu Kokořín jejíž začátek bude plánován mezi osmou a půl devátou večer. Na shledanou za týden a fous se na Vás těší organizátoři @Schreek a @ChouLu Citovat
KoudaK Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 Hergot hořím nedočkavostí... V tom pátku to bude nejspíš nějaká čórtovina z čórtova hrádku... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 před 16 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Jo a Scratchi, nechapu proč pišeš za tvoji Adel, mužeš to psát i za sebe Nebo teda nevim, no, ale je to otazka kterou muže snad položit i chlap. Pokud to bylo napsano v zertu, tak ok, pokud ne, tak fakt nechapu kam na ty konsporacni teorie chodite..................... to ze se Adela zeptala za co plati 500, cili 2,5x tolik za organizaci, nez radny clen, to chapu, kdyz to zjistila. Takovy rozdil tady jeste snad nebyl :), ale to je veci organizatoru jak si to nastavi. No a to, ze se pta, jestli tam bude neco pro deti je snad taky normalni. Treba to letiste, vam to prijde v pohode, ale pochybuju ze treba deti vydrzi 3 hodiny na letisti aniz by se neunudily. Takze resime, zda brat nejaky odrazedla, kolobrndu na zabaveni, nebo zda adela s nima zustane v kempu a ja pak pro ni sjedu. Nic vic, nic min..... jen si sami doladujeme nas programu k tomu oficialnimu. Doufam, ze toto vysvetleni je dostacujici.... Citovat
Miss Scratch Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 (upraveno) O dekuji za reakce vsech. Jo bylo t myslo urco jiank nez to vsichni pochopili. Jsem rada, ze je tam herna a podobne. A to mi staci. Nekdy jsou tyto veci zamcene bez moznosti vstupu. Ti dva psouny bych moc nezminovala. Byl to pouze obycejny dotaz a zase nekdo asi urazil. tak to je mi lito. NO asi deti na sraze nemaji co delat, ale moje deti mi nikdo nepohlida a kdyz jedu ja jedou i NASE DETI!!! No je to proste vyreseno podle reakci. Ani Jirka to nepochopil. Netykalo se to rozhodne poplatku za organizaci. Nebudu se tady nekomu za neco omlouvat. Napsala jsem jak napsala a kazdej si to proste preberte podle sveho. No uz ani nevim zda se tesim. Upraveno 11. květen 2017 uživatelem Radek Hurvajz Citace předchazejícího přispěvku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 Nikdo se neurazil, psal jsem jako to je. A přišlo mi že se ptal Jirka, toť vše. Přeci nikdo neklade žadný hranice aby se někdo přihlasil organizátorům s tím že sám něco pro děti udělá, připraví dětské soutěže atd, byvalo to tak, bohužel lidi se v poslední době nehrnou ani na ten sraz natož něco připravovat. Těžká doba, no Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 A ty se divis Radku? Ja se tomu vubec nedivim. Dalsi veci je ta, ze daleko lepe se s liudmi pracuje kdyz je oslovis s prosbou o pomoc. Vsak to znas Ale aktivne se do toho nikdo nepohrne, to uz je tu videt par let :(, a je to skoda. Citovat
Weri 605 Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 Kouďáku... s tebou se stejně hrát nedá... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.