Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 18 hodinami, brixtr napsal:

no dost o tom uvažuju... jen si nejsem jistej zda to bude v pohodě při tom přenosu souboru přes kabel.. ty jsi to zkoušel jako datový?

Zkoušel jsem osobně, datový přenos normálně funguje.

Odesláno

No nic, já něco objednám a uvidíme, možná mě bude vadit že se to pomaleji bude nabíjet, ale zase když tam píšou u všech cca 2A tak by to mělo nabíjet až až, tak uvidíme. Asi vezmu na zkoušku jen konektor, a pak ještě celej kabel i s konektorem, pak uvidíme co bude lepší.

Odesláno

Takže jsi taky objednal? Objednal jsem jak kabel tak i konektor, oboje podobný co jsem sem dával odkazy, a to stejný co pro mě tak ještě i pro kamaráda na Iphone, tak uvidím komu to jak pojede 

Ale teda celkem cca 600, - pryč, nechtěl jsem žádný levný šmejdy.

Odesláno

tak dneska jsem zjistil že na mém telefonu pomaličku odchází vstup na usb, takže hned jak ti to příjde napiš recenze asi to budu muset taky objednat :D

no jo no asi nějaká chyba u M4 aqua

Odesláno

U mě ta chyba byla způsobena mnou, že jsem na rychlo nabíječku co mám v autě připojil usb kabel který vyšší proud z nabíječky nezvládl a "spálil" mě vstup do mobilu.

Ale neboj, jak to přijde hned napíšu recenzi, a kdyžtak Ti ho prodám za 500 :D 

Ale schválně jsem objednával dražší, který by měl být dobrej, tak uvidíme :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...