radek.vaczy Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Dobrý den mám problém se servořízením problém je následující: Nastartuji rozsvítí se kontrolka volantu hned zhasne a nic se neděje tet to udělalo že po nastartování nešel otočit volant a zas nachvilku blikla kontrolka volantu. v nádržce mám dostatek kapaliny na diag jsem nebyl Citovat
radek.vaczy Odesláno 31. prosinec 2016 Autor Odesláno 31. prosinec 2016 Peugeot 407 1.8 16V sedan Citovat
Guest Sale Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 Zrovna u 407 jsou problémy se zavzdušňováním serva, dolévá se 2cm nad rysku, možná ti klesla hladina vlivem chladného počasí, tak dolej a zkus odvzdušnit, taky bude potřeba zkontrolovat zda je vše těsné a připojení serva (konektor) může být jen špatný kontakt, což se projevuje zvlášť v zimě kdy se tam dostává prosolená voda. Citovat
radek.vaczy Odesláno 1. leden 2017 Autor Odesláno 1. leden 2017 (upraveno) Tak jsem vše doplnil kapalina nemizne a když nastartuji, a neotočím volantem napíše to chybu hned zmizne a volantem jde pořád stále volně otáčet pak už se chyba neukáže až po delší době asi budu muset někam na diag. Upraveno 1. leden 2017 uživatelem radek.vaczy gramatika Citovat
martinakyp Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 mám stejný problém u 308 SW,1,6 16V. Jenže tady v tom vyhledávači to nejde vůbec najít.V servisu mi řekli,že mám el.posilovač a nic se nikam nedolejvá..Je to tak? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 nadobka je primo na servocerpadle - dole pod pravym prednim svetlem Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 , Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
dusan2 Odesláno 15. duben 2017 Odesláno 15. duben 2017 Ty si s tou odpoveďou dosť dôsledný a trpezlivý Citovat
Leo Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 Použiji toto téma pro svůj dotaz. Na spojích posilovače řízení jsem objevil nějaký bílý sediment (viz. foto). Znamená to něco a mám se něčeho obávat popřípadě mohu nějak zabránit poruše? Řízení normálně funguje a diagnostika nic nehlásí, ale byl bych nerad, kdyby mne něco zaskočilo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 aby nebyla praskla nadobka v miste spoje Citovat
Leo Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 Ta nádobka je plná kapaliny? Myslel jsem, že je to jenom kryt a vevnitř jsou nějaké hadičky a motorek. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 tak chyba - 807 ma nadobku separe - takze to vypada jen na nejaky plastovy obal kde je ukryt zbytek cerpadla a to sedive muze byt hlinikova oxidace Citovat
Ficik Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 Zdravím, 3 měsíce jezdím s 307 SW (rok výroby 2005) a dneska jsem si všimnul v pravém předním disku, husté zelené kapaliny, měl jsem od ní vnitřek disku a ohozený trochu bok a podběh.. servo řízení reaguje normálně, nevíte co by to mohlo být? Na olej z posilovače řízení to bylo moc hustý, ani to nešlo pořádně utřít, nevím jestli jsem na něco nenajel, ale docela mě to vyděsilo, auto mám chvíli.. má 307 senzor hladiny oleje v posilovači? Citovat
Driver Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 (upraveno) Když jsi od toho měl vnitřek disku tak není to brzdovka? Zkontroluj obsah nádržky. Nebo mě ještě napadla prasklá manžeta na homokin.kloubu kola. Každopádně s obojím se nedá dlouho jezdit. V tom prvním případě skončíš někde ve zdi, v tom druhém se brzy zničí kloub pokud to neopravíš a necháš bez maziva. Upraveno 12. květen 2017 uživatelem Driver Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 Driver - pise to same do 3 vlaken to spis bude vazelina z homokynetaku brzdovka neni zelena a neni husta Citovat
Driver Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 Aha, četl jsem toto. Máš pravdu, pokud je to husté tak to bude spíš ta prasklá manžeta. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 @Ficik Přečti si pravidla - https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Každý přispěvek stačí jednou, tím že ho založíš několikrát tu jen zpusobíš zmatek, odpovědi se ti ale dříve nedostane. Díky za pochopení. Ostatní stejné příspěvky jsem vyčistil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.