Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den mám problém se servořízením problém je následující: Nastartuji rozsvítí se kontrolka volantu hned zhasne a nic se neděje tet to udělalo že po nastartování nešel otočit volant a zas nachvilku blikla kontrolka volantu. v nádržce mám dostatek kapaliny na diag jsem nebyl 

Odesláno

Zrovna u 407 jsou problémy se zavzdušňováním serva, dolévá se 2cm nad rysku, možná ti klesla hladina vlivem chladného počasí, tak dolej a zkus odvzdušnit, taky bude potřeba zkontrolovat zda je vše těsné a připojení serva (konektor) může být jen špatný kontakt, což se projevuje zvlášť v zimě kdy se tam dostává prosolená voda.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem vše doplnil kapalina nemizne a když nastartuji, a neotočím volantem  napíše to chybu hned zmizne a volantem jde pořád stále volně otáčet pak už se chyba neukáže až po delší době asi budu muset někam na diag.

Upraveno uživatelem radek.vaczy
gramatika
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Použiji toto téma pro svůj dotaz. Na spojích posilovače řízení jsem objevil nějaký bílý sediment (viz. foto). Znamená to něco a mám se něčeho obávat popřípadě mohu nějak zabránit poruše? Řízení normálně funguje a diagnostika nic nehlásí, ale byl bych nerad, kdyby mne něco zaskočilo.

IMG_20170415_104335.jpg

IMG_20170415_104343.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, 3 měsíce jezdím s 307 SW (rok výroby 2005) a dneska jsem si všimnul v pravém předním disku, husté zelené kapaliny, měl jsem od ní vnitřek disku a ohozený trochu bok a podběh.. servo řízení reaguje normálně, nevíte co by to mohlo být? Na olej z posilovače řízení to bylo moc hustý, ani to nešlo pořádně utřít, nevím jestli jsem na něco nenajel, ale docela mě to vyděsilo, auto mám chvíli.. má 307 senzor hladiny oleje v posilovači?

Odesláno (upraveno)

Když jsi od toho měl vnitřek disku tak není to brzdovka? Zkontroluj obsah nádržky.

Nebo mě ještě napadla prasklá manžeta na homokin.kloubu kola. Každopádně s obojím se nedá dlouho jezdit. V tom prvním případě skončíš někde ve zdi, v tom druhém se brzy zničí kloub pokud to neopravíš a necháš bez maziva.

Upraveno uživatelem Driver

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...