Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Mám problém s Peugeotem 307.

• 1.6
  • 80kW
  • 16V
  • r. výroby 2001
  • Najeto 135 000km

Při jízdě z ničeho nic začala svítit kontrolka motoru a výkon šel rapidně dolů, do té doby než mi auto chcíplo. U toho mi to házelo na palubovce chyby ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY a CATALYST CONVERTER FAUL. Nyní auto jezdí jen na 3 válce, motor se škube a výkon také nic moc. S kamarádem jsme měnili svíčky = NEPOMOHLO, jen se z výfuku přestalo tolik kouřit, Potom jsme měnili zapalovací cívku = NEPOMOHLO, kontroloval i Lambda sondu a také v pohodě. Potom jsem jel s autem na diagnostiku, kde mi to vyhodilo tyto chyby - http://screenshot.cz/VPT5L/ a http://screenshot.cz/O21PZ/ po vymazaní předchozích chyb mi to vyhodilo chyby - http://screenshot.cz/Y3U2W/ (P1336) (P1340)- Pán mi na to řekl ať zkusím vyměnit cívku ( Kterou jsem již měnil a žádná změna ) !  Už jsem z toho zoufalý, nevím co s tím. Máte nějaké rady? Nevíte, co by mohlo pomoct ? Děkuji.

Omlouvám se za založení nového téma, pročítal jsem snad celé fórum a nikde jsem nenašel úplně stejný problém.

Upraveno uživatelem batkis
chyba složení věty, doplnění informací
Odesláno (upraveno)

obavam sa ze je to nieco mechanickeho 

kukam tvoju rampu a ta je dvojcievkova takze hadze iskru sucastne na 1-3 valce a druha cievka na 2-4 valce 

to znamena ze ked 3 valce palia( tak to popisujes a asi si si isty) musi palit aj ten co nejde ,bud v nom neni palivo (vadny vstrekovac)  alebo nema kompresiu  alebo nestiera stieraci  kruzok na pieste a valec je zaolejovany co ti nasledne zababre sviecku 

tak daj si zmerat tlaky vo valcoch  ak tlaky budu ok pozret vstrekovac 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno
Jak píše krtek: motor musí být v pořádku po mechanické stránce (kontrola rozvodů + tlaky), pak by se mělo hledat dál....

Odesláno

Odpojil bych lambdu, vypojil konektor ze škrt.klapky a nastartoval to, pokud to chytne a bude některý z válců vynechávat tak bych posléze připojil škrt.klapu a znovu to nakopnul, bez lambdy by to mělo jít nahodit ale po nastartování pokud chytne na všechny válce se za chvíli objeví chyba čidla lamby

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pegeot je auto,které si žije vlastní život,mám už druhý 307sw 1.6 16v,r.v.2006.U toho prvního mi to dělalo to samé a nevím jak je to možné,přestalo to dělat po výměně plynového pedálu.Vyzkoušej od někoho půjčit.je na třech šroubech+konektor.

• O 2 roky později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím, mám P307 a dnes ráno mi vyhodilo chybovú hlášku  Anttipollution system faulty, neviete čo je to za chybu a či sa dá jazdiť aj ďalej_ Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...