Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejlepší bude, když se přestaneš rozčilovat.

Pokud chceš něco prodat, aby ti tady k tomu nikdo neříkal své názory, zkus Annonci, nebo sekci Bazar, ale jinak musíš počítat s tím, že tu z lidí neradi děláme blbce.

GUMY JSOU UNIROYAL RAINSPORT, nejsou dobré gumy, je to řekněme levnější střední třída. Možná o něco lepší, než Barumky, to je pravda, ale na těch bych tedy jezdit nechtěl. Když tu někdo uvede aktuální cenu, nemůžeš se taky divit.

Každopádně, pokud tvrdíš, že stáli tři pětky a zároveň, že nejsi takovej blázen, a že si je sehnal levnějc... co dodat :D

Asi takhle, pokud je chceš prodat tady, řekni na rovinu, co teď stojej, dej o něco nižší cenu, než si je každý může koupit v e-pneu, nebo jinde. Pokud si to schopen zjistit, i jak jsou kvalitní/nekvalitní , bez keců o vylepšených jízdních vlastnostech.... jinak musíš počítat s tím, že tohle je fórum a ne veřejná dražba.

Pokud si chceš pohovořit s Gar... tak bych se na to celkem zašel podívat. Pokud máš rozumné argumenty, neváhej je použít teď a tady a pokud ne, bude nás na ten rozhovor myslím o hodně víc, možná nás ani nepřesvědčíš.

Odesláno
Taky mám problém s vyhledáváním: Nějak se mi nedaří v seznamu členů najít wizard406? Poradí mi někdo s ID wizarda406, prosím?;)

No on bude problém v tom že fórum má svoji vlastní registraci. Stačí se podívat na počet registrací na clubu a na fóru. ;):papa

Odesláno

wizard406> Uniroyal jsou s prominutim sra*ky, presne jako pise vector. Skoro bych rekl, ze jsou horsi prumer, nebo dost podprumer. A skoro bych rekl, ze Barumky jsou jeste lepsi. K cene se nebudu vyjadrovat, je to smesny.

A ke tvym vyhruzkam - nechapu, co se rozcilujes. Dal sis inzerat do forum. Kazdy se k tomu muze vyjadrit. A kdyz prodavas sra*ky za 30 tacu (za tu cenu si sezenu 4 18-palcovy Bridgestony), tak se nediv, ze do tebe lidi rejou. Podle me prodej celej set za 8 tisic. A budes rad, kdyz to vubec udas.

Petr406red> BFka jsou dobry, ale bacha - na vode mivaj obcas problem. Ja s nima jezdil na 406ce 2 roky - vydrzej hodne, na suchu celkem dobry, ale jak naprsi, je to fakt spatny :( :(

[upravil dne 8/1/2006 DD]

Odesláno

Petr406red> BFka jsou dobry, ale bacha - na vode mivaj obcas problem. Ja s nima jezdil na 406ce 2 roky - vydrzej hodne, na suchu celkem dobry, ale jak naprsi, je to fakt spatny :( :(

A to jsi měl ty samé??? Já jsem teď na nich jezdil rok a i na vodě jsem byl spokojenej. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

A to jsi měl ty samé??? Já jsem teď na nich jezdil rok a i na vodě jsem byl spokojenej. ;)

Hmm, mam za to ze jo :myslim. Ale pokud jsi na tom jezdil a mas vlastni zkusenost, tak potom zadna :)

Odesláno

chechet> Nemuzu soudit, nikdy jsem na nich nejezdil, ale znamej je ma na Maserati Coupe a druhej na M5 a jsou spokojeny, takze asi dobry :D. Navic GY patri ke spicce, aspon teda jeho vyssi modely.

Podle me clovek u techhle znacek (Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Michelin a Continental) nemuze udelat opravdu chybu, pokud aspon trochu premysli, cte testy a zkusenosti ostatnich. Ja budu pristi leto (doufam teda, ze az pristi leto) prezouvat svoje auto. To bylo staveny na Michelin Pilot Sport (nebo Pilot Sport 2). Chci tam dat Bridgestony nebo prave Eagle F1, tak jsem zvedavej, nakolik to zmeni jizdni vlastnosti ;).

Odesláno
Původně zaslal: DD

Původně zaslal: Petr 406 red

Hmm, mam za to ze jo :myslim. Ale pokud jsi na tom jezdil a mas vlastni zkusenost, tak potom zadna :)

Jo najezdil jsem na nich 30tis km a pohoda :super

Odesláno
Původně zaslal: wizard406

když ti to vadí, tak si toho nevšímej bo sem nelez.. je každého věc jak si napíše svůj inzerát.

ehm... vetsina tech, co tu reagovala je tu o neco dele nez ty... uvedom si, ze toto je verejne forum, a pokud sem das inzerat, musis pocitat s reakci. Zejmena, pokud je nabizene zbozi predrazene nebo nekvalitni...

Puvodni cena je nezajimava pri prodeji, to co prodavas se da bezne koupit na netu nove se zarukou za 4500,- vc. DPH a dopravy az domu, kde je zaruka u tebe? \"Bazarove\" zbozi by navic melo byt podstatne levnejsi, nez obchod, pokud chces prodat.

Agresivitou vuci lidem, kteri na to upozorni si moc nepomuzes. Uznavam, ze nektere \"vtipky\" nebyly moc k veci, ale nediv se, kdyz ani poradne nenapises co prodavas.

Na tomto foru az doposud bylo zvykem se chovat slusne, tak doufam, ze to tak zustane a novacci se bud prizpusobi, nebo odpadnou...

Odesláno

GY Eagle F1 jsou dobrý gumy, ale na 1 sezónu pro ty co jezdí hodně a hlavně u zadního náhonu.

Bratr je měl na medvědu, nejprve z USA, ty byly OK a pak evropský, který byly o poznání měkčí...

Moje pantofle sou Michelin, jak letní tak zimní, naprostá spokojenost. Měl sem letní na zadku taky z USA (původně z toho meďáka, najeto asi 2000km) Michelin MXV4 215/65 R15, najel sem na nich 50tis. (obuly se jak sem koupil auto) tj. 3,5 roku a ještě tam vzorek je. Nechápu tu výbornou kvalitu a ceny amerických gum. A to sem s tím byl na okruhu pár krát a asi je tam pojedu odepsat až bude čas (jestli to půjde) :)

Odesláno

jj, GY Eagle F1 sem mel a ojel, zdaly se mi dobry, ale 16/45/205 je hodne drahy, takze ted mam Kumho KH11, asi nic moc, ale podle ruznejch testu v reichu vysly relativne dobre ...

jinak uz sem se nechtel vyjadrovat k tomu co napsal, neb sem chatrne az racheticke postavy a nerad bych mel venku zoubek :D

Odesláno

já jsem z nenáročnějšího kraje a moje preferovaná značka je Sava. V zimě S3 Eskimo 165/70/13 a v létě taky Sava ( effecta? -asi...:myslim )165/65/13

P.S. papuče jak sviňa.....;)

Co bych dodal k Wizardovi........zvláštní stupeň arogance s trochou ublíženosti.....

Odesláno
Původně zaslal: chechet

a co goodyear eagle f1 kdyz uz jsme u toho? ;)

[upravil dne 8/1/06 chechet]

No tak Eagle F1 existuje pokud vím ve vícero provedeních. Typ jako takový není rozhodně letošní model :) Předpokládám, že mluvíme o něčem co má OneTRED drářky, jak tomu říkají...

Na první pohled je patrné, že se snaží o rychlý odvod vody bez směrovosti, respektive i bez pravidelnosti vzorku, který by způsoboval valivý hluk. Vyztužené boky a kvalitní směs..

Jezdil sem na meších a tuším 2004.. tož nebylo to špatné, ale dávám přednost směrovějšímu vzorku, přeci jen mám malé auto a jezdím po dálnici dost rychle. Asi nejstarší F1 na které sem jel byla GSD2 ... Letošní model bude zřejmě o něco málo kvalitnější, nebo alespoň víc vychvalovaný. Raději bych sahnul po Michelinech...nebo levnější KUMHO s podobnou charakteristikou vzorku. Horně záleží co máš za auto, kde a jak rychle s ním jezdíš. Laždému vyhovuje něco jiného.

http://www.tirerack.com/tires/BigPic.jsp?tireMake=Goodyear&tireModel=Eagle+F1+GS-D3&sidewall=Blackwall

Třeba F1 Supercar je uplně jiná asymetrická guma...

No ohledně té UR... nechtěl sem být až tak surový.. rozhodně se po nich nekoukám, když vybírám gumy pro sebe.

[upravil dne 9.1.06 vector]

[upravil dne 9.1.06 vector]

Odesláno

Když už se probírají tyto high-end gumy, ta kamoš má opravdu hooodně rychlou Alfu 156, na které ty gumy \"testuje\" a taky už těch pneu hodně vystřídal, a podle jeho zkušeností vyhrávají na celé čáře Pirelli P6000. Už nic jinýho než Pirelli nekupuje... :)

Odesláno

jbily> To se ale neda tak brat .. kazdy auto se chova na ruznejch pneu uplne jinak. Jemu sedi P6000, jinymu na tom auto muze plavat ... :).

Odesláno
Původně zaslal: DD

jbily> To se ale neda tak brat .. kazdy auto se chova na ruznejch pneu uplne jinak. Jemu sedi P6000, jinymu na tom auto muze plavat ... :).

Přesně tak. Každej si to musí prozkoušet a rozhodnout se.

A taky si pohrát s rozměrama. Já mám předepsaný 195/65 R15 :roll a teď tam mám krásný válce 225/60 R15 zimní a budu je kupovat v letním provedení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...