Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A když si k tomu koupíš toto

http://www.ebay.com/itm/151690660012?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

tak nepotřebuješ rádio ani handsfree. :D

Odesláno

Není to k ničemu. Slouží to jako audio vstup pro externí zdroj ;)

Pro připojení tuby potřebuješ výstup z rádia a na ten připojíš externí zesilovač a na něj pak tubu/woofer.

Odesláno (upraveno)

Urcite je to audio vstup do radia, ked chces pripojit aktivny subwoofer staci vystup z koncoveho stupna zosilovaca autoradia (t.j. vystup na zadne repro) a pokial zosilovac +pasivny subwoofer tak potrebujes vystup z predzosilovaca radia +remote,staly12v a kostru(t.j aftermarket radia mavaju cinch-e ale rd4 radio nema vystup z predzosilovaca) alebo nieco taketo:http://www.saunika.sk/auto-hifi-prislusenstvo/odrusovacie-filtre-prevodniky-signalu/2-kanalovy-prevodnik-signalu-pre-pripojenie-zosilovaca---2935/

Upraveno uživatelem 306xn
Odesláno

Takže pokud tomu dobře rozumím, tak aktivní subwofer připojím zezadu rádia přes červený a bíly ? Chtěl jsem něco menčího bez zesilovače abych si nezabil celý kufr. Něco takového

http://aukro.cz/novy-aktivni-subwoofer-se-zesilovacem-kabelaz-i6628772858.html

Ještě se zeptám, když bych ji připojil, dá se zvlášť nastavit hlasitost a basy? A zbytek repráku v autě jen na středy a výšky? Mám klasické RD4 na cd

Odesláno

Neda.

Musis k tomu kupit redukciu HI/LO , ktora prevedie signal z repraku na zosilovac.

Pokial to tak chces mat, musel by si vymenit radio za take, ktore by vedelo ovladat SUB. Na tej redukcii sa da nastavit max sumenie a pasmo v ktorom to robi tuc - tuc. nic ine.

Odesláno
před 16 hodinami, mmartinkovic napsal:

Neda.

Musis k tomu kupit redukciu HI/LO , ktora prevedie signal z repraku na zosilovac.

Pokial to tak chces mat, musel by si vymenit radio za take, ktore by vedelo ovladat SUB. Na tej redukcii sa da nastavit max sumenie a pasmo v ktorom to robi tuc - tuc. nic ine.

Aha škoda, nevadí. A připojím to kam teda? Ze zadu rádia?nebo ze zadu zadního repráku jak psal 306xn

Odesláno
před 7 hodinami, 306xn napsal:

Ja osobne som to tahal od radia.

A na co jsi to připojil? Našel jsi tam cinch cervenej bilej zezadu  na te rd 4?? A jeste mi rekni jak jsi vytahl to radio kdyz nemam ty tycky na vytazeni

Odesláno (upraveno)

Rd4 nemá ani vystup ani vstup vyvedený

306xn to asi tahal z rádia přes ten HI/LOW převodník 

A vytahovaky nepotřebuješ stačí 2 tenké šroubováky viz moje video na YouTube (jde dohledat)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
před 19 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

Rd4 nemá ani vystup ani vstup vyvedený

306xn to asi tahal z rádia přes ten HI/LOW převodník 

A vytahovaky nepotřebuješ stačí 2 tenké šroubováky viz moje video na YouTube (jde dohledat)

Aha, děkuju. Takže koupím ten HI/LOW převodník a připojím ho zezadu? Nevíte kdo ho koupím přímo na rd4?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...