radim.1008 Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Ještě přepis a na ten pojede se mnou ten ze soudu a pořešíme tam i ten karavan.Jo a co jsem se ho ptal na přepis a placení tak prej jen nějaký poplatek ale neřekl mi kolik ale nemam se prej bát je to pár korun. 50,- za úkon. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Péťa Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Důležitější je to, co připomínal Myšut - dědická daň a poplatek notáři. Kdopak to zaplatí? Citovat
Sniper17 Odesláno 19. listopad 2016 Autor Odesláno 19. listopad 2016 Na to jsem se ptal ale bylo mi řečeno že platit nic nebudu jen poplatek za ten přepis a to je vše netuším jak to ošéfoval ale takhle to řekl. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Přijde mi to až moc ideální. Asi bych si napřed pořádně přečetl celkové dědictví co je obsahem, protože nelze přijmout pouze aktiva a ty pasiva mohou být pěkně velká. Proto se toho ten vzdálený příbuzný třeba vzdal. A dědická daň by se asi měla platit pokud to není v rámci první skupiny. A další je i poplatek notáři, ten se platí vždy. Je to takové zvláštní, nerad bych maloval čerta na zeď. Citovat
Sniper17 Odesláno 19. listopad 2016 Autor Odesláno 19. listopad 2016 Máš pravdu je to divné ale i na dokumentu co mám k autu není o tom ani prd,každopádně v pondělí mám s ním schůzku tak se toho asi dozvím více. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Nevím co máš k autu, ale jako dědic by jsi měl dostat notářské rozhodnutí o dědickém řízení, kde by měl být uveden veškerý děděný majetek a veškeré dluhy případně jiné závazky. A bez toho bych asi nic nepřejímal. Citovat
Sniper17 Odesláno 21. listopad 2016 Autor Odesláno 21. listopad 2016 Tak celkově zaplatím 3600kč je v tom i přepis a poplatek jemu což není tak špatné,žádné závazky ani dluhy pán neměl ten jeho příbuzný to nechtěl z důvodu že je to dálka a on prej o to nestojí.Auto je podle soudu bezcenné a karavan je podle nich na stálé stání myslím že úřadoval ten co to má na starosti.Zítra se jde na přepis. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. listopad 2016 Odesláno 22. listopad 2016 Tak to je vcelku solidní cena za auto který práci ještě udělá a za karavan. I kdyby jsi ho měl používat v kempu pro svoji potřebu nebo ho tam nechat stát a pronajímat ho místo chatky. Citovat
Sniper17 Odesláno 22. listopad 2016 Autor Odesláno 22. listopad 2016 Cena je to super právě a už je to přepsáno karavan zatím zůstane v kempu ale v létě se s ním jede cestovat Citovat
parizov Odesláno 22. listopad 2016 Odesláno 22. listopad 2016 ...karavan je podle nich na stálé stání... Tak nakonec není? Citovat
KoudaK Odesláno 22. listopad 2016 Odesláno 22. listopad 2016 Tak asi někdo chtěl co nejvíce srazit tomu karavanu cenu a taky co řekne úředník nikdy není rozhodující.. Citovat
Sniper17 Odesláno 23. listopad 2016 Autor Odesláno 23. listopad 2016 Podle nich je taky k ničemu ono asi když to není dědictví za xxx tak není zájem o to a když to nikdo nechtěl byl asi rád že to má z krku,karavan v provozu bude hned jak bude teplo akorát pár úprav vnitřku a jinak nic. Citovat
KoudaK Odesláno 23. listopad 2016 Odesláno 23. listopad 2016 Oni mrknou do velkýho TP a pak do tabulek a tím se řídíjou. Oni nebudou koukat na podvozek a jak je vybaven interiér.. Protože by musel opustit vyhřáté kancl a před měsícem byla zima. Vždycky když něco má nulovou hodnotu tak se s tím pracuje nejlíp... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.