Geeork Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Zdravím všechny,mám velkou prosbu a starost,jakou prosím máte zkušenost s tímto modelem a motorem tohoto auta? Já slyšel,že tento 1,6 HDi motor je údajně velký průser. Auto jsem dostal darem a slyšel jsem pár negativních zkušeností a teď nevím zda si auto nechat,či ho raději prodat. Třeba mě uklidníte,že nemám. Auto má najeto poctivých 232 000 km. dovoz Francie velice slušný stav po solidním a slušném pánovi. Turbo měněno,najeto na něm asi 10 000 km. Stříbrná metalíza na elektronech rv. 2006. Z autem solidně zacházeno! Moc všem děkuji za odpovědi. Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
baffy Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 Hmm ,tak to musí byť velký prúser keď na tom dokázali najazdiť tých 230k Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 (upraveno) jasně, pošli to dál, vždyť je to francouz... ale když jsi ho dostal darem...,tak jezdi jak ten solidní pán co ho měl před tebou a najedeš dalších 200 tisíc Upraveno 14. listopad 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Geeork Odesláno 14. listopad 2016 Autor Odesláno 14. listopad 2016 Přemýšlím výměnu za Passat combi R.v 2001 1,9 TDi nebo Octavii 1,9 TDi 66kw. Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Veverka Odesláno 14. listopad 2016 Odesláno 14. listopad 2016 A to napíšeš semka, jo?! Darovanému koni... Citovat
sannyray Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Ja osobne mam 407 1.6 , kupoval som ho ako dovoz z belgicka. Pri kupe malo 140tis. teraz mam 205tis. a jazdim bez zavad a spolahlivo. Co mna caka je spojka ale davam mu trocha zabrat privesnym vozikom a jazdim vela mesto. Inak je vsetko ok. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Přemýšlím výměnu za Passat combi R.v 2001 1,9 TDi nebo Octavii 1,9 TDi 66kw. Odesláno z iPhone 7 Plus Tož hodně štěstí s tím pertinaxom. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Díky sannyray moc za odpověď. Problém u mě je taky v tom,že 407 se mě vůbec nelíbí hlavně ta prdel je naprosto k zblití. (Omlouvám se) Říkám dostal jsem ho darem a nikdy bych si asi takovou ošklivou žabu nekoupil,ale je fakt co tady píše Veverka,darovanému koni na zuby nehleď. Snažím se na něj zvykat,ale stále to bohužel nejde. Jediné co mě hřeje je co to auto mělo za původního majitele. Když půjdu do bazaru,bojím,bojím,že spláču nad výdělkem. Zatím všem moc děkuji za odpovědi. [emoji6][emoji1303] Citovat
Sniper17 Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Bazar ti určitě nedá tolik kolik by si čekal,píšeš že o auto bylo dobře pečováno tak je předpoklad že budeš jezdit bez větších investic.Dovezeš domů nějaký Volkswagen nebo tu Škodu s nejasným původem a stočenýma km.Tím samozřejmě nechci napadat autobazary to neee ale je to tak.Tady máš jistotu že víš jak s autem bylo zacházeno a že je v pořádku.Já si tenkrát naběhl s VW Golf 4 1.9td 74kw byl u toho i známej automechanik nic na aute nepoznal že by bylo špatně a po měsíci to začalo,turbo v háji,od strany masky zalepený chladič nějakým tmelem bo co to bylo a pak ty dohady s autobazarem to bylo fakt na dlouho. Citovat
oddie Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 No to asi spláčeš nad výdělkem... Ale když se ti ta 407 tak děsně nelíbí, ale je po pečlivém majiteli, nabídni ji k prodeji tady na klubu, třeba ji tu někdo ocení a koupí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Nedá mi to ... To jsi dostal fakt darem ?? Tak to máš okolo sebe někoho velmi nerozumného (promiň) protože nezeptat se, jaké auto se Ti líbí (či zda vůbec auto potřebuješ) to už musí mít člověk velký koule a hodně peněz nazbyt ... Jinak k tématu - jak píše oddie zkus to tady nabídnout (ale když k tomu napíšeš, že to je velká hnusná "žaba" s prdelí xblití asi to mít úspěch nebude) Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Moc díky za odpovědi zvláště Sniper17 přesně jak píšeš,toho se obávám úplně stejně. Ty bazary v dnešní době to je děs běs. Byl jsem v áčkách a boreček mě ochotně hlásí ano no jasně auto dovezte prachy dostanete na ruku za nejlepší výkup. Tak sem si řekl,než to střelit za pár "šušňů" tak si to auto raději nechám a pokusím se to řešit třeba výměnou plus doplatek či prodejem,ale teď si mě trochu uklidnil a zároveň i otevřel oči. Díky. [emoji4][emoji1303] Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Hoď sem nějaký fotky ... Teda ne, že bych z SW byl úplně odvařenej, ale zase že by to ten zadek mělo echt hnusnej se mi nezdá .. To 308 po FL 2011 má daleko horší spatlanec ... A jinak kdyby jsi se toho joo zbavoval máš fůru možností kde to na netu vystavit a bazary bys holt musel odfiltrovávat, no. Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Ani mě o tom nemluv StibTo,ano auto mě skutečně koupila matka a dala jako dar. Když jsem ji řekl,že bych si přál jiné auto,dala mě vyloženě nůž na krk a řekla buď tohle,nebo žádné. Prostě moje matka no co Ti mám vyprávět. Řekl jsem si než nic,tak aspoň něco a pak to když tak budu řešit. Auto vydyndala od letitého známého,který auto měl 8 let a ani ho prodávat nechtěl,prostě ho od něho s prominutím vyžebrala,protože se jí auto líbilo,ale mě už se nikdo neptal. Jednou mě zavolala a postavila k hotové věci. Moje reakce byla ze začátku velice nadšené a pozitivní,ikdyž Peugeoty nějak nemusím,ovšem pak jsem ji řekl (ještě před předáním peněz pánovi) že se ještě chci jen podívat na nějaké auta z bazaru. Chtěl jsem totiž vždy Passata,tak si říkám v ten okamžik proč tohle auto brát a proč raději nekoupit auto co se mě líbí a něco mě říká. No a od tohoto okamžiku to začalo. Dala mě "nůž na krk" a už jsem s tím pak nenadělal nic,ikdyž jsem ji říkal,jestli mě chce koupit dar,ať mě dá raději peníze. No o tom nechtěla vůbec slyšet. Když jsem tohle vyprávěl přátelům a kamarádům,jen kroutili hlavou. Vím,že je to asi jednání mé mátiny nepochopitelné,ale je to bohužel tak. Takže mě teď stojí auto před barákem,který jsem vládne ani vůbec nechtěl a teď se mlátím do hlavy,že jsem na to vůbec přistupoval a nenechal ji raději vychladnout. Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Hoď sem nějaký fotky ... Teda ne, že bych z SW byl úplně odvařenej, ale zase že by to ten zadek mělo echt hnusnej se mi nezdá .. To 308 po FL 2011 má daleko horší spatlanec ... A jinak kdyby jsi se toho joo zbavoval máš fůru možností kde to na netu vystavit a bazary bys holt musel odfiltrovávat, no. Jasně,dnes mám v plánu to přezout a věř mě,že se mě vůbec do toho nechce,když je to tak jak to je,ale udělám pár fotek a pošlu Ti je. Podle profilovky to vypadá,že máš taky 407 ale ve zlaté. :-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Jo jo mám jen sedana Můžem dát někdy sraz kdyby Tě o autě něco zajímalo nebo jsi prostě chtěl jen pokecat jsem taky z Prahy ... Jinak co to čtu skoro to na mě působí že v momentě kdy ti matka řekla "bud tohle nebo nic" jsi mel rict "nic" ... No a s penezma - ze se tak ptam - je to ted jak ? Kdyz bys to prodal zustanou Ti ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 kdyby mě todlencto udělala moje máti, tak s ní do smrti nemluvím, nůž na krk kvůli auta nechci tě nasrat, ale mám dojem, žes to měl dát radši na facebook Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 kdyby mě todlencto udělala moje máti, tak s ní do smrti nemluvím, nůž na krk kvůli auta nechci tě nasrat, ale mám dojem, žes to měl dát radši na facebook Nůž na krk bylo řečeno obrazně přece. Ten pojem neznáš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.