Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuje ridsi olej, v trilitru jsou v kanalkach v hlavach kukickove ventily ktere ma ted zalepene a nepoustej olej nahoru do hydrostel proto to klepe na sucho a je spatny tlak oleje proto ta kontrolka    trilitry na to trpi

Odesláno (upraveno)

Ono takhle se to radí dost špatně, chtělo by to zkušené ucho přímo u zdroje.... Na motoru je potencionálních zdrojů různých pazvuků (klepání nevyjímaje) poněkud více.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

zkus dát napřed ten čistič co radí Pe.Tr nahoře a pak nový olej 5W40 i s filtrem, i když si myslím, že olejem to nebude, protože jsi přijel s TEPLYM motorem a začalo klepat, že by se částečně ucpaly ty ventily olejem 10W40, který tam teď je a nepustily dostatek oleje na hydr. vymezovače vůle ventilů?

zkušenosti s motorem V6 nemám žádné, jen nahlas uvažuju :)

Odesláno

Ale jo, a já bych to bral jako takovou nejjednodušší "diagnostiku"... Já tyto motory (a vůbec peugeotí) taky do podrobností neznám, jen mě mate ta kontrolka. Kdepak je čidlo?

Odesláno

Čidlo bývá na hlavním olejovém kanále, ale jak je to u tohoto motoru také netuším.... Jen vařím z vody (ohřátý motor + pazvuk + kontrolka + zastavení motoru....)....

Odesláno

naftou jsem taky proplachoval, ale starou T 148, dnešní motory už bych si netroufl

ještě 406 HDi jsem proplachoval, ale olejem 10W40, který byl zadarmo a který jsem dával i po proplachu :)

Odesláno

hydro man na houpačky v Brně ,co se mu sjíždí z celé čr , používá pouze perták, naftu na proplach hydro systému ,ta agresívní oranž sra.ka od citroenu je nevhodná ....je to odzkoušené, u Cx nebo C5 nerozhoduje ...finálně ještě mechanické dočištění jednotlivých komponent....

pokud se to hodí na agresívní oleje typu LHM,není důvod tomu nevěřit.

Odesláno

Rikal mi ze mam sundat vanu vicistit proplachnout a pak ze mam dat do oleje jeste nakou sracku na podporu funkce hydrostelu bohuzel jsem zapomel jak jse jmenuje

Odesláno

Chlapi mel bych jeste takovou prosbu nevi nekdo jakej ma byt spravnej olej v prevodovce bo ten taky menil a po tomhle mam obavy jestly tam neni treba taky blbej at me neceka dalsi prekvapko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...