PLuki Odesláno 31. říjen 2016 Autor Odesláno 31. říjen 2016 Diky chlapi o vykendu budu mit volno tak to musim vyskouset snad to nebudenic zavazneho Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Potrebuje ridsi olej, v trilitru jsou v kanalkach v hlavach kukickove ventily ktere ma ted zalepene a nepoustej olej nahoru do hydrostel proto to klepe na sucho a je spatny tlak oleje proto ta kontrolka trilitry na to trpi Citovat
PLuki Odesláno 1. listopad 2016 Autor Odesláno 1. listopad 2016 Snad to tim bude prijde mi to jako ta lepsi varianta Citovat
Hafity Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 (upraveno) Ono takhle se to radí dost špatně, chtělo by to zkušené ucho přímo u zdroje.... Na motoru je potencionálních zdrojů různých pazvuků (klepání nevyjímaje) poněkud více.... Upraveno 1. listopad 2016 uživatelem Hafity Citovat
PLuki Odesláno 1. listopad 2016 Autor Odesláno 1. listopad 2016 Uvidim v patek mel by jse nato prijet podivat jeden mechanik tak uvidim dam vedet Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 zkus dát napřed ten čistič co radí Pe.Tr nahoře a pak nový olej 5W40 i s filtrem, i když si myslím, že olejem to nebude, protože jsi přijel s TEPLYM motorem a začalo klepat, že by se částečně ucpaly ty ventily olejem 10W40, který tam teď je a nepustily dostatek oleje na hydr. vymezovače vůle ventilů? zkušenosti s motorem V6 nemám žádné, jen nahlas uvažuju Citovat
parizov Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 Ale jo, a já bych to bral jako takovou nejjednodušší "diagnostiku"... Já tyto motory (a vůbec peugeotí) taky do podrobností neznám, jen mě mate ta kontrolka. Kdepak je čidlo? Citovat
Hafity Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 Čidlo bývá na hlavním olejovém kanále, ale jak je to u tohoto motoru také netuším.... Jen vařím z vody (ohřátý motor + pazvuk + kontrolka + zastavení motoru....).... Citovat
parizov Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 No, to jsme na tom stejně a koukám, že se stejným výsledkem [emoji4] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 Zasadni problem neni 10 vs 5-40 ale ty ucpane kanaly co nepusti olej nahoru.proto ten vyplach tecem Citovat
parizov Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 No, tomu rozumím, tak hlavně aby to bylo ono... Citovat
parizov Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 P.S. Jen si právě myslím, že by kontrolka v tom případě nesvitila. Citovat
myšut Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 já proplachuju při výměně oilu 1.9 i naftou .... Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 naftou jsem taky proplachoval, ale starou T 148, dnešní motory už bych si netroufl ještě 406 HDi jsem proplachoval, ale olejem 10W40, který byl zadarmo a který jsem dával i po proplachu Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2016 Odesláno 1. listopad 2016 ja tiez preplachoval naftou favorita kedysy 1:1 nafta-motorovy olej a fungovalo to Citovat
PLuki Odesláno 6. listopad 2016 Autor Odesláno 6. listopad 2016 Tak prej je zacpane sitko ve vane je tam prej mala dirka kterou tece olej takze to nestiha mazat Citovat
myšut Odesláno 6. listopad 2016 Odesláno 6. listopad 2016 hydro man na houpačky v Brně ,co se mu sjíždí z celé čr , používá pouze perták, naftu na proplach hydro systému ,ta agresívní oranž sra.ka od citroenu je nevhodná ....je to odzkoušené, u Cx nebo C5 nerozhoduje ...finálně ještě mechanické dočištění jednotlivých komponent.... pokud se to hodí na agresívní oleje typu LHM,není důvod tomu nevěřit. Citovat
PLuki Odesláno 6. listopad 2016 Autor Odesláno 6. listopad 2016 Rikal mi ze mam sundat vanu vicistit proplachnout a pak ze mam dat do oleje jeste nakou sracku na podporu funkce hydrostelu bohuzel jsem zapomel jak jse jmenuje Citovat
PLuki Odesláno 6. listopad 2016 Autor Odesláno 6. listopad 2016 Chlapi mel bych jeste takovou prosbu nevi nekdo jakej ma byt spravnej olej v prevodovce bo ten taky menil a po tomhle mam obavy jestly tam neni treba taky blbej at me neceka dalsi prekvapko Citovat
PLuki Odesláno 6. listopad 2016 Autor Odesláno 6. listopad 2016 Nevi nekdo kde by jse dal sehnat naky manual ke cupe neco ve stylu knihy jak nato?jestly neco takoveho vubec je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.