MJSytic Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Dnes jsem se konečně dokopal k tomu, abych zjistil, proč musím cca každé 2 měsíce dofukovat jedno kolo. Únik kolem ventilku Dá se to nějak opravit, nebo budu muset koupit nový? Fouká to kolem matky. Co jsem zjišťoval, tak sundání = na 90% destrukce ventilku Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Vždyť ten ventilek tam drží dotažený tou matkou ne ? ... To by mělo jít sundat relativně v pohodě. No i kdyby ne nový nestojí naštěstí zas tak moc, mám pocit že něco přes 1.000 v Kelly nedávno jsem to zjišťoval .. Tedy pokud je to ten samý TPMS jako má 407. Citovat
baffy Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Podla toho čo píšeš by som tipoval na obdobný systém detekcie ako u 407 ,čiže kúpiť opravnú sadu ,ktorá okrem tesnení obsahuje aj tú maticu ,pre prípad že by sa poškodila. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 (upraveno) Přema tu jedného času predával náhrady ventilu, keby sa ulomil. Ten systém bude asi u starších ročníkov podobný ako u 407 (s matkou). Ja na svojom už matku nemám. Upraveno 23. říjen 2016 uživatelem AnotherOne Citovat
Agrafik Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Mohl by to být stejný typ jako u 407... http://www.ddpneu.cz/tpms-senzory/1357-tpms-senzor-tlaku-v-pneu-vdo-s180014805z Citovat
Ajdamek Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Na 407mu jsem kupoval v autorizaku opravnou sadu na ventilek asi za 50kc, musi se kvuli tomu zout guma. Na jednom kole mi nejde povolit, ho budu muset fiknout a dat tam novej. Citovat
MJSytic Odesláno 23. říjen 2016 Autor Odesláno 23. říjen 2016 Mám to na letní sadě, takže bude přes zimu čas to vyřešit. Koupi nového senzoru budu brát, jako poslední možnost. Zkusím mrknout na tu opravnou sadu. Víte někdo přesně, co v ní je? Co jsem se ptal, tak demontáž není vůbec snadná. Je to celé zarostlé. Matka nejde povolit a když se za to vezme moc, tak se to vytrhne z toho plastu Takže abych věděl, co můžu případně zničit Citovat
Ajdamek Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 U 4 roky staryho auta by to podle me melo jit dobre. Jsem to resil 2 roky zpatky, jeden v pneuservisu povolili v pohode, druhej nesel, tak to toho radsi nechali aby neznicili ten snimac. Ted koupim celej novej ventilek a ten starej nejak fiknu Citovat
baffy Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 před 19 hodinami, Ajdamek napsal: Na 407mu jsem kupoval v autorizaku opravnou sadu na ventilek asi za 50kc, musi se kvuli tomu zout guma. Na jednom kole mi nejde povolit, ho budu muset fiknout a dat tam novej. Guma dole nemusí ,stačí ak ju odlepíš v mieste snímača a snímač tak v pohode vyberieš von.Spravíš čo potrebuješ a šup naspäť.Takže to netreba znovu vyvažovať ,alebo zbytočne s tým utekať do pneuservisu. Ak je to tak zaoxidované že to nejde povoliť ani po použití nejakého uvolňovača ,tak by som tú maticu pomačkal kombinačkami ,alebo sikovkami,skrátka to trochu narušiť a potom hop sem - hop tam.Netreba sa toho báť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.