kire55 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 (upraveno) Prosim o radu,pri nastaveni AUTO pozocie na svetlach ked svietia denne svetla tak mi zaroven svietia aj parkovacie + zadne obrysove tiez. da sa to nastavit aby svietili iba denne?? Upraveno 11. říjen 2016 uživatelem kire55 Citovat
AnotherOne Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 V polohe auto by mali svietiť len denné, ostatné sa zapnú automaticky pri poklese vonkajšieho svetla. Nemáš niečo so senzorom - menené predné sklo ap. Citovat
MJSytic Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Určitě dá. Bude ale potřeba DIAG. Máš pravděpodobně natvrdo nastavené svícení po nastartování. Je možné nastavit několik režimů denního svícení Pokud by dal povel senzor, tak by denní žárovky měly zhasnout Citovat
HonzaZ Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Chce to nastavit na diagnostice. Takto mi auto také svítilo když jsem ho koupil. Teď mi svítí pouze denní světla vpředu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 ono to asi nekde je takhle povolene - protoze hyndeej takhle potkavam dost casto Citovat
AnotherOne Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Zaujímavé, načo tam sú potom denné svetlá keď svietia všetky? Ja to mám tak ako som písal, nič nebolo treba nastavovať na dia. Citovat
MJSytic Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Tuším, že v některých státech se musí svítit vpředu i vzadu. Proto tam ty režimy jsou Ale nerad bych kecal Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 (upraveno) nesviti vsechny sviti jen pozicky (obrysovky) jak vepredu tak vzadu pokud sviti VSE tak to je na prani zakaznika (nebo legislative) Upraveno 11. říjen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
veldik Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Mne tiež keď bol Peugeot nový, tak svietili xenony spolu s ledkami v polohe auto. Po nastavení v servise svietia len ledky s väčšou intenzitou. Xenony a zadné svetlá sa zapínajú automaticky v tme a v silnom daždi. Citovat
pepo385 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Zdravím, dal som si v servise upraviť denné svietenie tak, aby mi okrem predných led svietili aj zadné svetlá. Xenony sa totiž rozsvecujú dosť neskoro a teraz v zime, keď je šero alebo mierne hmly by mi to stačilo. Ale odpoveď servisu bola, že sa to nedá, lebo pri takomto nastavení vraj sa významne zníži intenzita predných led a zelení mužíci "vraj s tým majú problém. Doteraz som používal inú značku, kde nebol problém cez diagnostiku nastaviť, zapnúť, vypnúť čokoľvek. Ale v Peugeote je problém mám pocit že akákoľvek požiadavka. Je to vlastnosť auta alebo autoservisu v Poprade ? Citovat
kire55 Odesláno 15. říjen 2016 Autor Odesláno 15. říjen 2016 Takze moja poziadavka dnes v servise bola vybavena, mam uz nastavene len denne svietenie vsetko ostatne mi vypli, cena 8€ Citovat
kire55 Odesláno 15. říjen 2016 Autor Odesláno 15. říjen 2016 před 6 minutami, pepo385 napsal: Zdravím, dal som si v servise upraviť denné svietenie tak, aby mi okrem predných led svietili aj zadné svetlá. Xenony sa totiž rozsvecujú dosť neskoro a teraz v zime, keď je šero alebo mierne hmly by mi to stačilo. Ale odpoveď servisu bola, že sa to nedá, lebo pri takomto nastavení vraj sa významne zníži intenzita predných led a zelení mužíci "vraj s tým majú problém. Doteraz som používal inú značku, kde nebol problém cez diagnostiku nastaviť, zapnúť, vypnúť čokoľvek. Ale v Peugeote je problém mám pocit že akákoľvek požiadavka. Je to vlastnosť auta alebo autoservisu v Poprade ? Skus obvolat iny servis Peugeot na okoli, ja som si tiez s nastavenim svetiel zavolal a niekde mi nevedeli povedat presne a inde hned z fleku ze sa to jasne da a hned ma objednali. Xenony zial ja nemam. Citovat
MJSytic Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 pepo385: Ano nejde to. LED v předu slouží jako přední denní případně jako "parkovačky". Pokud chceš, aby svítil i zadek, je třeba zapnout potkávací světla. Ostatně to, že to u jiných aut lze aktivovat je vlastně v rozporu s legislativou. Denní světla jsou pouze přední. Zadní denní světla neexistují. Takže buď svítíš denními a nebo "potkávačkami". Obojí svítit nesmí. Citovat
pepo385 Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 S poslednou vetou nesúhlasím, na Slovensku zákon o prevádzke na pozemných komunikáciách túto kombináciu nezakazuje, viď citácia. "Požiadavka, aby súčasne s dennými prevádzkovými svietidlami nemohli alebo naopak museli svietiť obrysové svietidlá a osvetlenie zadnej tabuľky s evidenčným číslom, nie je celkom jednoznačná. V rôznych obdobiach boli pri schvaľovaní vozidiel rôzne požiadavky na vzájomnú kombináciu svietenia týchto svietidiel. Pri technických kontrolách sa preto akceptujú oba spôsoby zapojenia denných prevádzkových svietidiel." Určite aj 508 umožňuje takéto osvetlenie, pretože v Európe sú krajiny, ktoré vyžadujú pri dennom svietení aj zadné obrysovky a autá pre tieto krajiny určite nemajú iný software. Druhým riešením pre mňa by bolo, aby sa stretávačky zapínali skôr. Ale 508 takou vymoženosťou "vraj" nedisponuje. Alebo ma v servise zavádzajú? Citovat
PsychX Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Ahojte, vie mi niekto poradit ci je toto nastavanie robene natvrdo v servise? Ide o to ze pocas jazdi ani ked je len nastartovane vobec neviem vypnut svetla ani zapnut denne svietenie. 0 - svetia parkovacky, xenoxy, zadne a palubovka na plne(bez ohladu na nastavenie podsvietenia), dialkove zapnut nejdu, len bliknutie auto - svetia parkovacky, xenoxy, zadne a palubovka podla nastavenia podsvietenia, dialkove zapnut idu park - svietia parkovacky , zadne a palubovka podla nastavenia podsvietenia stret/dia - svetia parkovacky, xenoxy, zadne a palubovka podla nastavenia podsvietenia, dialkove zapnut idu Da sa to vypnut aj doma? nejak? cez nejaky servisny box alebo treba ist do servisu. Dakujem M. Citovat
TomasARN Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Pozeral si nastavenia v palubnom pocitaci? Citovat
HonzaZ Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Jedině přes diagnostiku, ale nemusí jít nastavit varianty jaké si vzpomeneš. Citovat
PsychX Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 pozeral, ale prave ked nastavim ten daylight tak sa to sprava takto. kedd ho vypnem tak 0, vypnute vsetko, auto vypnute vsetko, a dalssie dve podla horneho popisu Citovat
TomasARN Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Tak musis ist na origo diagnostiku Citovat
alternativ Odesláno 9. červenec 2018 Odesláno 9. červenec 2018 Ahojte. Ja poridil 508 dnes a v poloze "Auto" mi nesviti nic Vim, ze na aute bylo menene predni sklo, tak doufam, ze to nezprasili a je to jen vyple pres Dia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.