Bystričan Ivan Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Čaute chalani. Chcel by som prispieť dobrým nápadom. Už keď náš autobusík kupoval, chýbal mi tam priestor na uloženie povinnej výbavy. Odkladacích miesta je spústa, ale nejako mi to nešlo spolu s lanom, trojuholníkom, lekárničkov a keďže jazdím často do Krakowa za dcérou, tak aj na hasiaci. Našiel som ale miesto, kde by sa to dalo upevniť. Tak som to premyslel a vymyslel som nasledujúce: ( pripájam foto )V Rempe som si kúpil 6 ks plastových spôn na traky a k tomu látkové pevné pásy. Doma som si sadol ku šijaciemu stroju a jednú časť spony som všil do pásu. Pásy som si rozdelil na zhruba 6 rovnakých dielov a zašitie som spravil 6x. Potom som začal pracovať v autobusíku. ostrým nožom na koberce som si vyrezal prievlaky podľa foto. Cez ne som vložil pásy a pretiahol som ich do miesta, kde je odvetrávacia mriežka, aj to miesto som upravil výrezmi, aby pásy dobre sedeli. na voľný koniec pásu som nasunul proti kus zapínacej spony, nastavil som vzdialenosť a hotovo. Mriežku som zaklapol na miesto a upevnil potrebnú aj nepotrebnú povinnú výbavu. Presne podľa fotiek. Celá práca tak zhruba 3 hodiny aj zo šitím. Dúfam,že sa to bude niekomu páčiť. Čaute. Vlado81 a marianxl ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 To samé jsem řešil po koupi já. U mě je však problém že sebou tahám spoustu věcí které jsem zatím asi ani nikdy nepotřeboval ale přesto je sebou tahám. Takže mám dvě tašky nacpané různými věcmi za druhou řadou sedaček odkud to můžu v případě potřeby vyndat A tu opravdu nejnutnější povinnou výbavu která v autě musí být tak tu mám na pátých dveřích trojúhelník+ lékárnu , žárovky jsou v šuplíku pod spolujezdcem a hasičák ( 2 kg prášku ) je mezi předníma sedačkama. Vesty mám vepředu ve dveřích a pro zadní pasažéry v kapsách předních sedadel. Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 10. říjen 2016 Autor Odesláno 10. říjen 2016 Dík za pochvalu, každý si to urobí podľa vlastného gusta, podľa vlastnej predstavy. Ja mám pod sedadlom spolujazdca vesty a žiarovky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Povinnou jsem vozil v c8 za krytem zadniho svetla Citovat
ferinko2 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Ja mám hasičák v zadných dverách za vodičom a všetko ostatné v priehradkách za tapacírom v kufri.Nemám el.šúpačky,tak miesta je tam habadej. Citovat
francescoczech Odesláno 8. květen 2017 Odesláno 8. květen 2017 zajímavé, asi si to taky udělám, tahám všechno pod sedačkama a už mi to štve Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.