Dave_k Odesláno 9. září 2016 Autor Odesláno 9. září 2016 (upraveno) 2Pe.Tr To už nezní špatně. Dej kdyžtak přesnější info do mejla. 2Peťa: SIM bych dohnal asi přes firemní tarif. Předhodím to ostatním a během příštího týdne by se to rozseklo. Každopádně díky za každou pomoc kluci. Upraveno 9. září 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Co vic bys za info chtel? Mesic s daty zacina 6. Dne v mesici. Kdyz data vycerpas driv muzes jet dal snizenou rychlosti nebo data dokoupit ale pokud nejsi denne na freevideu nebo nejedes youtube ve fullhd tak ti 10 giga bohate staci. Do sz mi posli adresu kam ti ji mam poslat. Pichnes ji do notasu automaticky ti to stahne apku pro pripojeni a frcis. Do sz ti hodím cislo uctu kam mi vzdy po mesici posles kacky a fertig. Ok? Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2016 Autor Odesláno 9. září 2016 Víš jak to je, když se má na tom domluvit víc lidí. Kdyby to záviselo jen na mě tak není problém. Zase jen pro sebe by to na mě bylo už docela dost. 10GB nevyplácám ani náhodou. Pošlu info dál a dám co nejdřív vědět. OK? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 10 GB vyplácáš sám jak nic. Měl jsem donedávna 8GB od ufona a nevycházel jsem s tím tak jsem pak měl dokoupenej balíček a dohromady to bylo 12 GB a s tím jsem vydržel jen tak tak a když tu byla holka a chytla se wifiny tak nestačilo ani těch 12 GB. tak mám neomezenej a už to neřeším. Tady kousek od prahy mi " hraje " nejlíp velký hráči tu jdou taky ale na kopcích v okolí mají všichni zesilovací antény a mi jsme trochu ve stínu těch antén. Citovat
MJSytic Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Největší žrout je youtube a podobná videa. Stačí tohle odfiltrovat a 10GB musí stačit Citovat
MotoMoto Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 A filmy si pouštět off line, jinak to nejde. Citovat
Dave_k Odesláno 23. září 2016 Autor Odesláno 23. září 2016 Tak mám SIMku (T-mobile) na net a dongle (nebo jak se to jmenuje). Pokušel jsem se z tabletu udělat AP, ale nejspíš to karta (Intel 4965 AGN) neumí. Jen mi to všude chytá síť EDGE (max. 200kbit/sec). Ten dongle umí LTE, ale nevím jestli LTE umí i karta. Je možný, že jsou tarify omezený i na rychlosti? SIM je firemní, takže ani nevím jestli bych přímo u operátora zjistil podrobnosti. Na firmě je otravovat moc nechcu, aby mi ji zase nesebrali ať neotravuju. Citovat
velkybanan Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 (upraveno) Nevim jak u tm ,ale samo ze jsou omezeny rychlosti,ale ne technologie pres kterou jedes.pokud modem a sim lte umi musi se chytit na lte pokud je k dispozici. Upraveno 24. září 2016 uživatelem velkybanan Pravopis Citovat
MotoMoto Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 Trochu nechápu tu část, že jsi se pokusil z tabletu udělat AP. do čeho dáváš ten 4G modem se SIM kartou? Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2016 Autor Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Mám do USB ten dongl (Huawei E398). V tabletu je WiFi karta, tak jsem chtěl udělat ad-hoc sdílení internetu. Síť se vytvořit podařilo, ale nedalo se do ní připojit. Mám teď rozjednanej modem na SIM který umí i WiFinu. Upraveno 25. září 2016 uživatelem Dave_k Citovat
MotoMoto Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 A ten tablet se ti do internetu připojil? Postupuj krok za krokem. Napřed rozchodit jedno zařízení a pak teprve řešit další. Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2016 Autor Odesláno 25. září 2016 Přesně tak postupuju. Připojil jsem to přes ten modem k netu a pak zprovozňoval síť. Mám tam XP SP3 a na druhým disku W7prof. a ani jeden systém i za pomocí různých k tomu napsaných programů to nerozchodil. Síť se vytvořila, byla vidět, ale zařízení psala, že není odezva. Podezřívám právě tu kartu. V pár článcích jsem narazil na to, že s intelackýma kartama je ad-hoc problém. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 Připojil jsem to. Co jsi připojil.? Stále nemám nechápu. Je to tak, že máš nějaký tablet (s jakým os) a ten přípjíš a nejde to ve 4g? Citovat
Dave_k Odesláno 25. září 2016 Autor Odesláno 25. září 2016 Mám tablet Fujitsu Siemens stylistic ST5112. Jedu převážně Win XP SP3 tablet series, ale mám druhej disk kde to jede pod Win7 prof. Připojím modem od T-mobilu do USB a připojím se na net. Připojení vždy EDGE (max 200kbit/sec). Nevím jestli SIM LTE neumí, nebo není signál. Ale zkoušel jsem to i v Brně kde by LTE mělo být a stále EDGE. Citovat
velkybanan Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 Modem LTE umi.spise bude problem asi se Sim.v brne lte urcite je. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Tak vem jinou sim, třeba z mobilu, pokud tam máš sjednané datové služby a dej jí do modemu. Také je otázka zda jsi správně naistaloval driver a ten TM program na připojení. Zda vůbec driver pro XP existuje. Ten web n w od TM ti chodí? Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2016 Autor Odesláno 26. září 2016 Myslíš jakože si simky s datovým tarifem tahám ze šuplíku? Proč myslíš, že jsem tohle vlákno zakládal? Program od TM se nainstaloval zcela sám. Drivery jsem zkoušel novější i starší. Připojení na net přes TM chodí v pohodě, když pominu tu rychlost. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Me nenapadlo že nemáš internet v mobilu, promiň. A tak obráceně, dej tuhle Sim do mobilu, pokud má 4g nebo aspoň 3g a vyzkoušet. Citovat
Dave_k Odesláno 26. září 2016 Autor Odesláno 26. září 2016 Tudy asi cesta taky nepovede. Takovým telefonem bohužel nedisponuji. Je to se mnou malinko složitější. Citovat
velkybanan Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 (upraveno) My treba u O2 mame na 4G extra sim.nevim jak u tm,ale u nas musi byt na 11 pozici 3 nebo 8 u vyrobka Sim treba to ma tm podobne.(i kdyz je to mala pravdebodobnost) Upraveno 26. září 2016 uživatelem velkybanan Zavorka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.