MJSytic Odesláno 26. srpen 2016 Autor Odesláno 26. srpen 2016 Tak snad vám nebude pršet Kde mám tu voodoo příručku na přivolaní deště ... A jak je to velký ta penetrace? Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 20kg kybl..... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
P607Olda Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 A jaká je to hmota? Dá se koupit? Ten odkaz, který jsi dával dříve, ukazoval na dvě hmoty. Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 Koupit se da vse...... proste nejakou asf.penetraci Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2016 Autor Odesláno 26. srpen 2016 Tohle by šlo? https://www.dek.cz/produkty/detail/2230101073-dekprimer-bal-25kg?lm=138 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Vibračku v OBI nepůjčuj mají hodně drahý to půjčovný. Mrkni se okolo na nějakou bližší půjčovnu. Tuším že je v Ďáblicích a bývala i v Líbeznicích. Já si půjčuju tuhle na tu balenou by taky měla stačithttp://www.agilenaradi.cz/Product.aspx?ID=241&cat=2 . Možná že bych to ještě před čištěním oříznul ty díry aby to mělo hranu aby se ten materiál líp opíral. A pak to vyfouknout kompresorem. Ale jak píše Přema všechny tyhle studené směsi jsou tak na jednu sezonu. I když na tý Vaší pěšině asi moc velký provoz nebude a hlavně asi tam těžký auta nejezdí. To by mohlo chvilku vydržet. Citovat
Přema Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Miso....treba .... ale 25 kg je zbytecne moc.... na tech par der ti staci max 5kg a jeste ti zbyde Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
MJSytic Odesláno 27. srpen 2016 Autor Odesláno 27. srpen 2016 Vena garážmistr: Buď koukám blbě nebo neumím počítat Ale v OBI kauce 10tis a na 4hod 369Kč a ve tvém odkazu kauce 15tis a na 4hod za 574Kč Těch 370Kč mě už nezabije a elektrická je pro mne lepší Právě, že ten provoz tu je opravdu minimální. Prakticky ráno pár aut tam a večer zase zpět. Párkrát do roka přijede něco těžšího když se něco kutí, ale to je tak max Avie Přema: Jasan. Já to myslel, jestli to sedí typově. Počítám, že na jednu ďuznu bude potřeba tak 0,5kg Citovat
Michal11 Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 správně by jsi měl ty díry ještě obřezat flexou s diamantovým kotoučem . Díry mají ohlodané kraje tím pádem se ti tam toho moc nevleze a menší vrstva míň drží i kdyby jsi to penetroval super penetrací. Takže obřezat Citovat
ChouLu Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Já ti dám do GTi cpát kýbl penetrace od přemka Si nikdy nečetl návod od Peugeotu? PS: Vibračku maj určitě i v klech Ale teď nevím web... pučuju si vždy věci tam Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. srpen 2016 Odesláno 28. srpen 2016 Promiň vycházel jsem ze své zkušenosti, kdy jsem měl půjčenou z OBI lámačku na zámkovku. Všechno jsem si nachystal abych to stihnul nalámat co nejrychleji abych nemusel platit celý den. Lámačku jsem vracel asi za 3,5 hodiny a stejně mi napočítali celý den že prý na míň jak den nepůjčují. Ale to bylo zkraje kdy přišli s půjčovnou takže se asi přizpůsobili trhu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.