Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak snad vám nebude pršet :papa

Kde mám tu voodoo příručku na přivolaní deště ... :aut 

A jak je to velký ta penetrace?

Odesláno

Vibračku v OBI nepůjčuj mají  hodně drahý to půjčovný. Mrkni se okolo na nějakou bližší půjčovnu. Tuším že je v Ďáblicích a bývala i v Líbeznicích. Já si půjčuju tuhle na tu balenou by taky měla stačithttp://www.agilenaradi.cz/Product.aspx?ID=241&cat=2  .    Možná že bych to ještě před čištěním oříznul ty díry aby to mělo hranu aby se ten materiál líp opíral. A pak to vyfouknout kompresorem.  Ale jak píše Přema všechny tyhle studené směsi jsou tak na jednu sezonu. I když na tý Vaší pěšině asi moc velký provoz nebude a hlavně asi tam těžký auta nejezdí. To by mohlo chvilku vydržet.

Odesláno

Vena garážmistr: Buď koukám blbě nebo neumím počítat :myslim Ale v OBI kauce 10tis a na 4hod 369Kč a ve tvém odkazu kauce 15tis a na 4hod za 574Kč :nevim Těch 370Kč mě už nezabije a elektrická je pro mne lepší ;) Právě, že ten provoz tu je opravdu minimální. Prakticky ráno pár aut tam a večer zase zpět. Párkrát do roka přijede něco těžšího když se něco kutí, ale to je tak max Avie :)

Přema: Jasan. Já to myslel, jestli to sedí typově. Počítám, že na jednu ďuznu bude potřeba tak 0,5kg ;) 

Odesláno

správně by jsi měl ty díry ještě obřezat flexou s diamantovým kotoučem . Díry mají ohlodané kraje  tím pádem se ti tam toho moc nevleze  a menší vrstva míň drží i kdyby jsi to penetroval super penetrací. Takže obřezat

Odesláno

Já ti dám do GTi cpát kýbl penetrace od přemka :bacha:D Si nikdy nečetl návod od Peugeotu? :P 

PS: Vibračku maj určitě i v klech ;) Ale teď nevím web... pučuju si vždy věci tam

Odesláno

Promiň vycházel jsem ze své zkušenosti, kdy jsem měl půjčenou z OBI lámačku na zámkovku. Všechno jsem si nachystal abych to stihnul nalámat co nejrychleji abych nemusel platit celý den. Lámačku jsem vracel asi za 3,5 hodiny a stejně mi napočítali celý den že prý na míň jak den nepůjčují. Ale to bylo zkraje kdy přišli s půjčovnou takže se asi přizpůsobili trhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...