Iris Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 Potřebuju poradit, mezi budika problikla červená stopka. Kde může bejt chyba? Citovat
radim.1008 Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 Problibkla a zhasla? Pokud nesvítí, tak to mohlo zafixlovat např. nějaké čidlo. Pro jistotu bych se stavil na diagnostice. Ale někde, kde s ní umí a rozumí tomu, co mají hledat. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 306tka (i další starší auta) má sdružené kontrolky do jedné, do STOPky. Doporučuji zkontrolovat všechny provozní kapaliny. Můj odhad je malé množství oleje v motoru, možná brzdová kapalina. Nestalo se to náhodou po průjezdu zatáčkou (vůz se naklonil a čidlo vyhodnotilo malé množství). Pokud je to v pořádku, napiš sem ročník a motorizaci, můžeme dumat dále ... ale stejnak toho bez diag moc nevykoumáme. Citovat
Iris Odesláno 21. červenec 2016 Autor Odesláno 21. červenec 2016 Výroba 98, benzín 2.0 . Stalo se mi to v zatáčce a když jsem vymetla diru a nebo byl na silnici hrbol. Kdyby to bylo brzdovou kapalinou tak jaka by byla nejvhodnější? Citovat
P607Olda Odesláno 21. červenec 2016 Odesláno 21. červenec 2016 (upraveno) Už ses podívala pod kapotu, čeho je málo? - chladicí kapalina - olej - brzdová kapalina - (je tam i kapalina posilovače, ale ta by nesvítila) V každém případě bych se stavil u Peugeota, anebo aspoň u známého dobrého mechanika, aby poradil, jakou přesně kapalinu tam nalít. Brzdové jsou dva druhy, chladící snad tři, a nemůžeme vědět, co tam opravdu máš. Takže se servisák musí podívat a dolít tam shodnou. Krom toho, může taky být, jak už psali výše, že jenom zablblo čidlo. Některé Peugeoty (406) to měly tak, že když blbnul spínač ruční brzdy, tak svítila kontrolka "málo kapaliny". Mohlo taky zblbnout čidlo teploty - přehřátí - to taky rozsvítí kontrolku STOP. Tak zkontroluj kapaliny a uvidíš. Upraveno 21. červenec 2016 uživatelem P607Olda Citovat
OK406 Odesláno 21. červenec 2016 Odesláno 21. červenec 2016 Diagnostiku na Peugeoty by měl mít bývalý člen P-C a je z Č. Budějovic. Citovat
martincihak Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 Nechci zakládat nové téma, tak snad to nevadí... Můžete mi někdo poradit, jaké kupujete stěrače na 306? Chci aby něco vydržely Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat
MilanF1 Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 Téma trochu mimo, ale i tak odpovím. Stěrače moc neřeším, bud je to Lidl nebo Bosch ECO (třeba v Auto Kelly), vydrží mi cca 2 roky (40-50 tkm). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.