Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za rady, kluci :D

Já to všechno už udělal předtím, než jsem začal psát. Myčku sem teda nevyndaval, ale hned na začátku prohlédl všechny napojení, filtr a podobně. Nic špatně.

Asi na 75. pokus se najednou rozběhla. Minimálně posledních 30 pokusů bylo stejnejch (myšleno stejná kombinace čudliků)

Jak řikám, prostě zmáčkneš on/off → nic, tak zmáčkneš P → naskočí první program a v zápěti to pípne a zhasne. No a takle 30x a najednou to nezhaslo.

Tak uvidíme dneska, v pondělí někoho odbornýho zkontaktuju.

Odesláno

To s tím pípáním nelze provést. Naskočí jen po podržení  (zmáčknutí nefunguje, musí se držet) tlačítka P. Pak se zobrazí 1 (jako číslo programu). Když se pak zavře, meje na 1. program. Nic jiného nelze zmáčknout (třeba tlačítko s tabletou, nebo jiný program), když se něco jinýho (cokoli) zmáčkne, myčka zapípá a vypne se.

Mokrá elektronika mě napadla, ale myčka den předtím domyla, vše standardní a pak 24hodin stála. Je to nepravděpodobný, ne?

Něco je unavený, si myslim, asi řídicí jednotka (? nějaký *neumím psát slušně*ítko). Myčka normálně jede každej den (i několikrát) a máme ji rok a kousek, takže si myslim, že má namyto tak tři roky. Takže třeba fakt *neumím psát slušně*ítko. Mašina je v záruce, a servis i prodejce zejtra kontaktujem. Ale kdyby přeci jen někoho něco napadlo. Zkoušel sem i reset, ale tak nějak všechno stejný. Chybový hlášení žádný.

Odesláno

@Péťa Asi sem tím měl začít, pravda. Tak víš jak, kdyby někdo řek třeba: "jasný, zblblá jednotka, vyndej z elektriky, podrž P a jedeme dál"...no...sem si řikal :D

Restaurace nejsme, ale já mám furt hlad 💪:D

Odesláno

tak držím palce , zavolas na whirlpool linku , tam zaregistruji pozadavek , volani te vyjde na 100,- (linka za love) , do 2-3 dnu te kontaktuje servis ze za tyden prijede....

Odesláno
Před hodinou, morepower napsal:

To s tím pípáním nelze provést. Naskočí jen po podržení  (zmáčknutí nefunguje, musí se držet) tlačítka P. Pak se zobrazí 1 (jako číslo programu). Když se pak zavře, meje na 1. program. Nic jiného nelze zmáčknout (třeba tlačítko s tabletou, nebo jiný program), když se něco jinýho (cokoli) zmáčkne, myčka zapípá a vypne se.

Mokrá elektronika mě napadla, ale myčka den předtím domyla, vše standardní a pak 24hodin stála. Je to nepravděpodobný, ne?

Něco je unavený, si myslim, asi řídicí jednotka (? nějaký *neumím psát slušně*ítko). Myčka normálně jede každej den (i několikrát) a máme ji rok a kousek, takže si myslim, že má namyto tak tři roky. Takže třeba fakt *neumím psát slušně*ítko. Mašina je v záruce, a servis i prodejce zejtra kontaktujem. Ale kdyby přeci jen někoho něco napadlo. Zkoušel sem i reset, ale tak nějak všechno stejný. Chybový hlášení žádný.

Jednotka má paměť a je v ní zaznamenáno,kolikrát běžela,počítá se 1xcyklus/den....takže pokud ti běžela 2x365 cyklu +rezerva cca 100 cyklu,tak se rozlučka se zárukou,výrobce to bere jako komerční využití a ty jsi koupil myčku pro domácnosti.Nechapu jak může myčka jet několikrát denně? Máme 60 a myčka běží obden....doma jen snídaně a večeře,o víkendu i oběd?

Odesláno

Ano,ale pokud tam bude víc cyklů,tak máš smůlu,říkal mi to můj servisak...klasika majitel ubytovny koupi pračku,ta pere několikrát denně a po roce se posere,a chce ji reklamovat a opravit...výrobci se brání,na komerční použití jsou jiný stroje za jinou cenu...však uvidíš nechci tě strašit...mě se taky Whirpool myčka vysrala 3mesice před koncem záruky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...