siro121 Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Nazdar chlapi. Auto mi počas jazdy zdochlo..najprv začala pomaly strácať otáčky a potom to pri rýchlosti cca. 70-80 km úplne zdochlo, otáčky spadly úplne na nulu. Nechcelo to potom naštartovať až asi 3 pokus som ho naštartoval. Aká môže byť chyba? Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Autou už nejde nastartovat? Příčin může být více, např. snímač otáček. O jaký motor se jedná? Citovat
myšut Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) chyba bude ,že mu nejde šťáva nebo nejde odvod spalin a jestli to zdechlo ,požádej někoho s právem myslivosti o pomoc ,zdechliny patří do kafilerky a na veterinární testy.... Upraveno 11. červen 2016 uživatelem myšut Citovat
slajfo Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) Nazdar, 2 dni dozadu sa mi stalo niečo podobné, na rovnakom motore. Vyšiel som na dialnicu, dosiahol som 80km/h, trhlo a prestal ísť do otáčok. Odstavil som, na voľnobehu sa ešte držal, ale pri akejkoľvek záťaži sa udusil. Diagnostika neodhalila nič, žiadna chyba, merané hodnoty vyzerali v pohode. Neskôr ma jeden známeho kamarát nasmeroval že to vyzerá na EGR a mal pravdu. Objasnenie: FAP >500km neregeneroval, keď som vybehol na diaľnicu tak spustil regeneráciu, vďaka čomu sa mal uzavrieť EGR no zasekla sa klapka a ostal (po)otvorený a dusil motor. Ešte keď som odstavený na prvej benzínke skúšal EGR odpájať, samozrejme to nepomohlo. Nechal som sa odtiahnuť a na druhý deň ráno pri studenom motore nešiel už ani na neutrály. Naštartoval, vydržal 3s a udusil sa (vlastnými spalinami). Na skúšku som zobral plechovku od piva a kúsok plechu som zastrčil do rozpojenej nerezovej rúry od EGR a motor hneď ožil - Potom som to zaslepil lepšie, aby som došiel 250km domov. Dnes ide na výmenu, alebo prečistenie. Tebe už teraz ide? EGR sa riešilo už aj tu: http://www.peugeot-club.com/topic/98049-pomoc-auto-zacalo-skubat-a-prestalo-jetčalo-škubat-a-přestalo-jet/?hl=%2B407+%2Begr+%2Boff Upraveno 11. červen 2016 uživatelem slajfo Citovat
siro121 Odesláno 11. červen 2016 Autor Odesláno 11. červen 2016 Tak ja som si myslel tiež že to bude Egr ale servisak sa nanho pozeral a je čisté. Takže neviemy to bude možno fakt ten snímač otacok Citovat
mikysedliste Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 To že egr vypadá že je ok nemusí být pravda, taky mi mechanik říkal že je v pohodě ale nebyl on totiž zlobil jen občas prostě se někdy nedovíral, po zaslepení auto neskutečně ožilo a časem sem to vyřešil na vždy. Citovat
mikysedliste Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Jj nejdřív jen na zkoušku kouskem plechu a stím sem normálně jezdil a časem soft úprava, ale plech sem mezi trubkou a egr nechal je to tak lepší. Citovat
vladosr Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 a vieme uz daky seriozny dovod , preco sa nechcelo motoru nadalej otacat..... daky ten vypis z diag... ci ideme robit vsetko , co nam kto poradi....nakoniec zistime , ze zbytocne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.