loque Odesláno 31. květen 2017 Autor Odesláno 31. květen 2017 Keď nastane ten stav, že sa nebude chcieť vysunúť, tak ho opravím doma, jediné čo ma na tom odrádza je nutnosť rozobrať pol auta, aby som sa k tomu dostal. Citovat
TommyC4 Odesláno 2. červenec 2017 Odesláno 2. červenec 2017 Rozprával som sa s kamosom, vraj stačí iba updatnut SW v head up. Ziadna mechanická chyba , SW Citovat
loque Odesláno 4. červenec 2017 Autor Odesláno 4. červenec 2017 Tak to by bola tá lepšia možnosť. Neviem, či sa to aktualizuje samostatne, alebo je to súčasťou updatu BSI, na ten bola nejaká zvolávačka, ktorú som ešte neabsolvoval. Tak to skúsim vybaviť naraz. Ďakujem za tip Citovat
TommyC4 Odesláno 5. červenec 2017 Odesláno 5. červenec 2017 Daj vedieť , ale na 99% som presvedčený , že to pôjde Citovat
loque Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 Tak som sa tento týždeň dostal s head-upom do stavu, kedy sa ani nezačne otvárať, ani cez panel pod volantom. Je úplne mrtvy, na nič nereaguje. Skúsil by som ísť smerom od poistiek, ale tomu nedávam veľkú šancu. Asi to bude treba rozobrať. Najhoršie je, že som si na ten head-up tak zvykol, že mi teraz pri jazde vyslovené chýba. PS: na ten update softwaru som sa pýtal v peugeote nedávno, pozerali to a vraj na to žiadny update nieje. Citovat
orel Odesláno 4. říjen 2017 Odesláno 4. říjen 2017 V servisu peugeot mi řekli, že heat-up mění pouze za nový a je na to sazba 0,9 hodiny, neměl by někdo možnost stáhnout tento návod na demontáž Díky Citovat
loque Odesláno 6. říjen 2017 Autor Odesláno 6. říjen 2017 Mne by sa tiež ten návod hodil. Raz mi ho ktosi už posielal, ale evidentne po update fóra sa všetky prílohy stratili Ešte keby niekto vedel, ktorá poistka je k head-up, podľa manuálu mám za tou priehradkou ako sa headup ovláda cca 10 poistiek, v reále ich tam je niekoľkonásobne viac, vačšina malé 3 a 5A na ktorých nieje pohľadom vidieť stav a je k tomu nie najlepší prístup. Chcel by som tú poistku skontrolovať, ale vyberať krkolomne nejakých 20 poistiek nemám chuť. Citovat
Dannyjay Odesláno 18. září 2018 Odesláno 18. září 2018 V 4. 10. 2017 at 21:17, orel napsal: V servisu peugeot mi řekli, že heat-up mění pouze za nový a je na to sazba 0,9 hodiny, neměl by někdo možnost stáhnout tento návod na demontáž Díky Ahoj , našel jsem tohle ... Head Up demontáž pdf loque a Péťa ohodnotil 2 Citovat
loque Odesláno 18. září 2018 Autor Odesláno 18. září 2018 Ďakujem, ak raz budem mať veľa volného času, tak ho skúsim vybrať. Momentálne je v stave, že funguje ale ráno keď je chladno tak sa zvykne nevysunúť, iba ho manuálne znovu dám vysunúť a funguje ok. 2x sa mi stalo že sa uplne odmietal vysunúť aj cez tlačidlá. Vtedy pomohlo cez diagnostiku test akčných členov, vysunúť a zasunúť a po vypnutí motora a opätovnom naštartovaní už fungoval korektne. Citovat
Ladislav 78 Odesláno 6. listopad 2018 Odesláno 6. listopad 2018 Mám stejný problém s head -up . Ráno anebo když dlouho nejedu tak se nevysune. Respektive se začne vysouvat ale pak zase zajede. Pomocí tlačítka jde po nějaké době vysunout. Asi to souvisí s teplotou okolí. Loque nade mnou psal že mu pomohl test akčních členů - funguje ti tedy head display už bez problémů? Citovat
Dannyjay Odesláno 6. listopad 2018 Odesláno 6. listopad 2018 Jinak už mi to nejde vysunout ani manuálně, úplně to chcíplo a v servise mi řekli že to mění za nový a cenovka 15 000,-Kč . To raději teda oželím headup Tak prosím dejte vědět, pokud se vám to podaří opravit jak na to, protože patnáct se mi zdá fakt moc. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ladislav 78 Odesláno 6. listopad 2018 Odesláno 6. listopad 2018 koncem listopadu jedu do servisu na roční prohlídku a zeptám se jich na to. Potom sem napíši výsledek. Dannyjay ohodnotil 1 Citovat
martinecondrej Odesláno 6. listopad 2018 Odesláno 6. listopad 2018 značkový servis na Kladně mi tvrdil, že to někam posílají na repas a cena vždy kolem 5000,-. Řešil jsem to cca 2 roky zpět, ale zatím se pořád drží, sice po každém startu domlouvám několikrát tlačítkem a někdy vyjede i bez rozsvícení, ale vždy se povede. Už mi to takhle zlobí od roku 2012 Citovat
loque Odesláno 7. listopad 2018 Autor Odesláno 7. listopad 2018 Ono takto, blbne mi ten head-up stále, tiež ho musím väčšinou ráno ručne vysúvať cez tlačítko. Problém sa stane občas, cca raz za pol roka, že sa displej nevysunie a nereaguje vobec ani na tlačítka, nič sa nedeje. A vtedy pomože cez diagnostiku test akčných členov v jednotke head-up displeja. Osobne si myslím, že može byť problém aj s nejakým snímačom polohy, totižto vtedy keď sa displej odmieta vysunúť tak diagnostika ukazuje, že je vysunutý napriek tomu že je schovaný. Po teste vysunutia sa už stav displeja zhoduje s fyzickou polohou. Niekedy by som ho skúsil aj rozobrať a prečistiť, prípadne premazať pohyblivé časti, ale odrádza ma jeho demontáž. Neviem či by stačilo demontovať budíky a tade by šiel von. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2018 Odesláno 8. listopad 2018 Hore je postup ako ho demontovať. Ja si myslím, že koncové snímače tam nebudú ale to bude podobne ako na oknách. Proste keď ide ťažko elektronika usúdi, že je nadoraz a vypne otváranie. A možno bude stačiť premazať alebo vymeniť nejaké ozubené koliesko za náhradu z Aliexpresu za 1€ Citovat
loque Odesláno 8. listopad 2018 Autor Odesláno 8. listopad 2018 Len potom neviem ako sa može stať, že si jednotka celý čas myslí, že je displej otvorený, aj keď je zatvorený a nieje možné ho ovládať tlačidlami. Asi zase nejaký francúzsky spôsob zmýšlania Citovat
martinecondrej Odesláno 8. listopad 2018 Odesláno 8. listopad 2018 bylo mi popisováno, že je to hlavně mechanický problém. Zvuky jaké to vyluzuje jsou někdy dost divoké. Jinak i je skoro pokaždé jinde text na displeji a nebo je zhasnuto úplně Citovat
loque Odesláno 8. listopad 2018 Autor Odesláno 8. listopad 2018 Tak áno, zvuky z toho občas lezú zaujímavé, ale s textom nemám problém a keď vylezie tak zobrazuje vždy. Citovat
Rast4fa Odesláno 12. leden 2019 Odesláno 12. leden 2019 V 2. 6. 2016 at 19:35, Milhaus65 napsal: Jo to je headup, nekazí se to v žádném modelu. Mne ako prišli mrazi sa to vôbec nevysúva pred tým to robil raz za čas ale teraz už nereáguje vôbec ani manuálne keď nastavujem nič sa nedeje ostava zaklopený čiže by som nehovoril že sa to nedá pokaziť.Skôr by som potreboval vedieť či to nemá dáku poistku alebo čo či to nevypálilo náhodou dík za info Citovat
loque Odesláno 13. leden 2019 Autor Odesláno 13. leden 2019 Pozri moj príspevok asi o 6 príspevkov vyššie. S najväčšou pravdepodobnosťou tam nebude problém so žiadnou poistkou, bude to jednoducho zblbnuté. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.