Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

začal sa mi objavovať taký problém, že po štarte sa mi niekedy nevysunie head-up displej, zostane zatvorený. Stáva sa to 
hlavne ráno, asi keď je chladnejšie, potom niekedy počas jazdy sa mi ho podarí vysunúť cez ovládanie head-upu pod 
odklápacími dvierkami. Hlavne by ma zaujímalo, či sa s tým už niekto stretol, resp. ako sa dá ten head up vymontovať pre 
kontrolu. Dúfam že dostanem odpoveď typu "vybrať budíky alebo palubovku"   :bojim
Odesláno

Aha, takže to zrejme nebude uplne ojedinelý prípad. Ešte keby niekto dokáže poradiť, ako sa dá ten head up vymontovať, by som sa na to niekedy pozrel.

Odesláno

No ja mám na mysli ten výklopný kúsok čohosi čo sa po naštartovaní vysunie v zornom poli vodiča a zobrazuje sa v ňom rýchlosť, tak sem tam jednoducho zostane dnu, nevylezie.

Odesláno

Ale keby bol deaktivovaný tak sa asi nevysunie nikdy, toto je tak na náhodu, väčšinou sa vysunie OK, ale iba niekedy sa stane že zostane zasunutý. Možno je to aj sw chyba, že ten panel nedostane povel na vysunutie, neviem.

Odesláno

Zdravim, neco podobneho se mi taky stalo, kdyz sem zapomel vyradit (automat) pred vypnutim motoru. Displey se stahnul, ale uz nevyjel pri dalsim nastartovanim(pote jsem asi 4x nastartoval nez sem se dostal domu k navodu). Pak sem ho pomoci navodu zase aktivoval a od te doby vyjizdi normalne. Prikladam navod a Aktivaci/deaktivaci

head_up.pdf

Odesláno (upraveno)

no nevím jestli se nekazí, u mě už se měnil v záruce, takže druhá porucha a samo s aktivací to nemá co dělat. Je to mechanický problém. Na první pokus se buď vůbec nehne pouze lehce přiotevře a nebo dojede skoro nahoru a zase se hned vrátí. Podruhé už je to ok a zbytek dne celkem taky. Další den se mu zase nechce

Zvuk co to vyluzuje taky není moc ok

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

Jakože až se rozbije úplně, bude těch 5000 lépe utracených? Tomu tedy nerozumím. Buď mě to štve/potřebuju to, tak to řeším, nebo je mi to putna a 5000 rázem ušetřeno. Samozřejmě chápu, že kdyby to někdo uměl už vyřešit svépomocnou opravou, bude to zas fungovat a za levněji (nejspíš), ale podle všeho se to moc neporouchává a/nebo to nemá jiné řešení než servis nebo kladivo :(

Odesláno

zatím to jenom zlobí, ale funguje tak proto čekám s opravou. Jak to přestane fungovat úplně, tak to budou smysluplně vynaložený peníze. Možná se objeví i někdo co to taky řešil a dá lepší radu než postřeh že je to rozbitý   :)

Odesláno

no nevím jestli se nekazí, u mě už se měnil v záruce, takže druhá porucha a samo s aktivací to nemá co dělat. Je to mechanický problém. Na první pokus se buď vůbec nehne pouze lehce přiotevře a nebo dojede skoro nahoru a zase se hned vrátí. Podruhé už je to ok a zbytek dne celkem taky. Další den se mu zase nechce

Zvuk co to vyluzuje taky není moc ok

Presne takto som si to všimol aj ja, naposledy keď sa neotvoril tak pri štarte som si všimol že vyliezal, ale nesledoval som že koľka, až počas jazdy som si všimol že je zatvorený, tak asi po 30s laborovania s tlačítkami sa vysunul, nepomáha iba stlačenie tlačidla na aktiváciu, buď ho treba stlačiť viackrát, alebo možno treba aj nasimulovať najskor jeho zatvorenie

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak po dlhšej dobe aktualizujem moje zistenia ohľadom head-up: Ráno keď naštartujem, tak sa vysunie až takmer na doraz a hneď sa zase zasune. Potom ho stačí s tlačidlom vysunúť a už funguje a zvykne fungovať už po zvyšok dňa. na druhý deň to spraví ráno zase. V ojedinelých prípadoch sa aj ráno vysunie korektne na prvý pokus, ale to je tak 20% šanca... musí to byť nejaká haluz, možno sa oneskorene začne vysúvať a nejaký blbý časovač ho potom schová, keď to nestihne v limite alebo čosi také, lebo na manuálny povel vysunutia sa vysunie vždy. :myslim

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Chalani z čiech tu píšu 5000czk, u nás konkrétne v Košiciach pýtajú ´´len´´ 500€ tak asi je teraz koruna v dobrom kurze...a inak, môj robil presne to isté pokiaľ raz po vysunutí sa zasunul a odvtedy už je tomu pol roka sa nevysúva vôbec---k.o.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...