Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci si pořídit 807,c8 nebo ulysse.

proč ne Phedru?

Problém je že mám najezd po Praze 8000km ročne. Max 10 kdyz bude Chorvatsko. Poraďte motorizaci. Od 2006 zelena placka do Německa.

já jezdím po městě s 2.2[*] dieselem krátký trasy za 10-11 l, nad 10 km už mi průměr klesá k 8, čili nevidím to jako tragédii, a pokud se bavíme o nájezdu do 10 tisíc ročně, tak to se snad v historicky krátký době ani nemá šanci nějak výrazně projevit, že benzínu takovej režim dělá o něco méně zle než naftě - kromě jedný věci, a to je ten zatracenej FAP, což se dá vyřešit (o průchodnosti technickou viz jiné vlákno zde) ... ale pokud chceš bejt zelenej v Německu (případně u nás tak za deset-patnáct let), tak o naftě radši moc neuvažuj, ledaže by současný "emisní skandály" (sic) donutily ouřadu přestat blbnout, což myslim dřív zmrzne peklo

[*] nicméně viz výše, doporučuje se 2.0, říkám to jako zkušenost, ne doporučení

Jak je to na evidenčce se sedačkami? Chtěl bych 7;8.

mám v techničáku "2-8" :-)

Odesláno

Vlado81: Čau, mám 2,2 v benzinu a za mne si ten motor nemůžu vynachválit. Moje C8 byla dotažená z Dánska, namotáno 183000 km a vyšla mě na 95000,- a 25000,- jsem nechal udělat vše od rozvodů po brzdy. Jezdím neustále s klimou, takže mi spotřeba stoupla na 9,0 l/100km, ale je pravda, že nejkratší trasa, kterou jedu je 30 km. Po našem malém městečku jí netrápím a radši po městě lítám P106. Když jsem hledal auto před dvěma roky, tak jsem koukal, že i někde v Ostravě mívá sice C8, ale v LPG. Nyní tam má jen Lancii v LPG, ale i s navigací - zdá se že plná palba. Posílám odkaz pro porovnání. Akorát jsem koukal na Tvůj odkaz, kam se jedeš kouknout na toho Peugeota 807 - to je auto bez navigace, ne?

http://www.sbazar.cz/www.krasavci.eu/detail/17023436-lancia-phedra-20-lpg-100kwnavi-cz7-sedadel

Lancie ma prý nej vybavu a ceny dobry ale mě se auto musí i libyt. Jinak myslim že to auto je nekde u Pardubic ale nevím. .ted mám noční a trpím mikrospankem.

Odesláno

No když žena nebude tlačit že jezdí sockou. Tak bud 3.0 v6 +lpg nebo 2.2hdi (125kw) a modlit se at vydrží aspoň 10.000km bez pruseru. Po Praze jsem jezdil s O2 za 7L.(99kw chip) Chorvatsko za 4.9L

Odesláno

Lancie ma prý nej vybavu a ceny dobry ale mě se auto musí i libyt. Jinak myslim že to auto je nekde u Opatovice nad Labem

Ale nevím. .ted mám noční a trpím mikrospankem.

Odesláno (upraveno)

Ta Phedra vypadá ve vůni, já můžu doporučit LPG a na tyto krátké couračky určitě benzín, ono Tě to nesežere, i když znám lidi co brečí, že jim ochcávka jezdila za 4,8 a C5 jim bere 5,8, ale kvůli tomu pohodlí by mi to stálo i za víc, ale hold shade je shade.......

Zadní lavici budeš muset koupit tak jako tak u každého auta, moc se neprodávají nebo jsou hned pryč :-) Otázka je těch 8 lidí budeš vozit kdy ? Každý den nebo 1x ročně ? Dá se to i půjčit.

Upraveno uživatelem tyjo
Odesláno

To je i při třech dětech sedm lidí. Nebo ..... ?  :myslim   :o   :D

Odesláno

Sawoy: Ono tech 20 kkm rocne tak nejak vychazi u novyho auta.... u takhle stary ojetiny, kde jsou navic kousky s benzinovym motorem vzacnejsi nez jednorozec to zdaleka neplati, jde jen o to nekoupit nejakou vrazdu pred smrti... FAP je u PSA u techhle aut do 10k v orig servisu, stejne tak rozvody, ja je nechaval delat v Citroenu, material vysel levneji nez na kelly ta nejlevnejsi sada... 

LPG na kratky trasy nebude taky asi vyhra. Me 2.2 94 kW jezdi tak za 8.7 l porad, zima leto a to ji provozujeme kolem komina, rano do skolky 5km, zdechnout, pak do skoly dalsi 2km, zdehcnout a 7 km domu, pripadne 500m k autobusaku... 

Shanet 11 let stary auto s origo navigaci mi pripada jako ulet, jinak automat by byl fine... koupil jsem jako druhy auto jednickovuyho scenica s automatem a po meste to je fakt super... skakat s 807 v zacpe je s jeji prvodovkou a spojkou desnej opruz.. .jen mi trochu va, ze mensi a o pul tuny lehci scenic ma v benzinu vpodstate stejnou spotrebu jak 807 v nafte... 

Odesláno

No me jde o to že to vypadá i líp stou navi. Auto chci za 120.000Kc/od 2006 Bohužel 94kw mi nedaj CZ plaketu zelenou. Automat jsem nikdy neměl ale povedlo by se možná dostat za volant ženu. A ktomu dieselu...právě nekoupit vraždu. Za 5let/50.000km provozu převážně města v Octavii II. To bylo turbo a dvouhmota. Co vstriky u tak staryho auta, automat po 250.000km. Je toho dost. Ja jezdim školka nákup a pohotovost.Všechno do 10km.No večer jsem dostal na p.Švednu Praha. Mechanik na Peugeot v Praze tak snad neco už vyberu :-D

Odesláno (upraveno)

Z VIP caru mám ten svůj škopek, ale já ho kupoval stylem, že jsem se s bazarníkem nebavil, sehnal jsme is majitele a řekl mu na férovku co a jak, dali mi smlouvu na šrot a už 4,5 roku jezdím jako by se nechumilo a spokojenej.

V inzerátu píšou 8 míst, ale pořád to má jen šest seslí, předek sice v elektrice, ale 6 seslí není osm, automat by při přeřazování neměl moc kopat a určitě ne prokluzovat a stejně mu udělat hned servis.

Upraveno uživatelem tyjo
Odesláno (upraveno)

http://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&yearMin=2008&yearMax=0&id=16746240&bodyType=0&priceMin=100000&mileageMax=0&priceMax=150000&fuel=2&mod=556&page=1&man=70

Do 2010 v Rakousku a 50000km podle Peugeot servisu poslední záznam. To splňuje všechno. Jen se modlit ať me nicim neprekvapi hned.je to tedy o 20 více ale...nejake rady na kontrolu automatu pri koupi?

Domluv se s bazarem, jestli nemají problém s prohlídkou někde v autorizáku Peugeot a nech to proklepnout. Mě ta prohlídka před cca 2 roky stálo 700,-Kč, ale dostal jsem protokol o stavu auta (jestli bylo bourané, co bylo přestříkávané apod.), závady, popř. co je nutné vyměnit, takže by jsi pak měl v ruce papír o stavu auta a možná by jsi zkorigoval i cenu, pokud by tam našli něco závažnějšího. Mě se to tedy vyplatilo, za ty 2 roky, co auto mám, krom servisu po koupi (rozvody, brzdy apod.), výměny oleje, filtrů a zadního třmene jsem v letos březnu prošel technickou bez ztráty kytičky, i automechanik co mi to mi to servisuje ten stav auta chválil.

Ať koupíš, co koupíš, tak bych si přece jen pohlídal počet sedaček v TP a popř. bych se zaptal před koupí na dopravce, zda by šla udělat změna v počtu sedadel. Mě dělali opravu v čistopise na dopravce ještě než jsem auto odvážel z bazaru, protože tam bylo zapsáno jen 5 míst k sezení a sedaček jsem tam měl 7. Ideálně, kdyby jsi tam měl zapsáno 2-8, to by pak nebyl problém ani na STK. Kámoš dělá na technický a když jsme se o tom bavili před mou technickou, tak mi radil ať tam na STK dám všechny sedačky, protože jich mám zapsáno 7 a taky bych nemusel projít, když bych jich tam měl např. jen 5 (jde o to, že se kontrolují i pásy vzadu atd.)

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

Sehnal jsem mechanika na Peugeot. Ten na to dnes koukne a zítra uvidíme. Volal jsem do autorizaku(kontrola 2000kc)a 3dny objednat předem. Uvidím zítra. Těším se jak dite na Ježíška :-D

Odesláno (upraveno)

Fiat ma na stranke odkaz na nejaku tretiu firmu a co som hladal,tak su za ten papier pekne palky.V originalnom IT TP je zapis 8 miest,tak neviem ako s tym pohnut.

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno (upraveno)

Ono taky jde o to, že někteří když to auto dovezou, i třeba s tou zadní lavicí, tak tu zadní lavici prodají za pěkný peníze a auto pak prodávají s 5-ti sedačkami.

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odesláno (upraveno)

No moje urcite nemalo lavicu,lebo v modrej kozi urcite neexistuje :D .Stacil by jasny zapis 5-8 a nevidim problem.No problem to je.ALe osobne si myslim,ze som na TK iba chytil inciativneho blbca.2x som presiel bez slova a minuly rok big problem.Rozhodol som sa zmenit stanicu TK.

Upraveno uživatelem xpetrix

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...