wojtěch Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 (upraveno) Na peugeot 308 2.0Hdi RHR mám automat 6st. a někdy mi když jedu pod 2000ot a přidám plyn tak mi kolem 2000ot. vydá zvuk jak by proklouzla."jak by to šlo přes zuby" nevím jak ten zvuk popsat, auto normálně jede.. ale zvuk je tak sekundu jenom nesetkal se s tím někdo? je to normální nebo ne, dělá to opravdu jenom někdy, teď budu měnit olej v převodovce uvidím jestli nepomůže.. převodovka má najeto cca 130t. Upraveno 5. květen 2016 uživatelem wojtěch Citovat
RichVa Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 (upraveno) Na peugeot 308 2.0Hdi RHR mám automat 6st. a někdy mi když jedu pod 2000ot a přidám plyn tak mi kolem 2000ot. vydá zvuk jak by proklouzla."jak by to šlo přes zuby" nevím jak ten zvuk popsat, auto normálně jede.. ale zvuk je tak sekundu jenom nesetkal se s tím někdo? je to normální nebo ne, dělá to opravdu jenom někdy, teď budu měnit olej v převodovce uvidím jestli nepomůže.. převodovka má najeto cca 130t. Podobně se na manuálu projevuje načatá spojka. RHR zde má největší krouťák a spojka na něj už nestačí. Já kupoval auto se 135 kkm a už to občas udělala (v 1900 ot min plyn na podlahu a otáčky vylétly)- ve 145 jsem nevydržel a vyměnil (jak bylo v těchto otáčkách víc jak půl plynu tak klouzla). Od té doby klid. Obecně je poddimenzovaná spojka u RHR normální jev Upraveno 5. květen 2016 uživatelem RichVa Citovat
myšut Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 (upraveno) no nevím ...automat a manuál převodovka ...srovnávat tyhle věci ....to mi příjde teda dost. automat má jinou konstrukci a přímo dělaný na větší rozsah kroutícího momentu, protože na to manuál nestačí. v Ovy Zábřehu je přímo firma, co dělá repase převodovek i automatů, za radu tam nic nedáš. Skoukni ten olej,jestli je černej....blbý....to je základ, plus sítko a magnet ,kolik se udělalo špon,jak se to zanese ,je zle. U Xm V6 mám 4hp18, tam to trpělo na špony konstrukčně,ale dá se tomu předcházet.jinak to šlape.Zlobí to s kulisou řazení,kdy otáčky lítaj v závislosti na zatížení a to je blbý,o je na jiný hydroměnič. C5 s 4hp20 to je kapitola sama pro sebe . Forum C5kařů se tomu dost věnuje automatu,jak se jim to se.e pod rukama,když maj mizernou údržbu. Frantíci nic novýho nevymyslí,bude to obdobné. RichVA .... já mám na současným autě v práci 331 kW a mám 7st automat, tupý zvuk dělá akorát hydroměnič při prasáckém náklonu mimo tabulku povolené zátěžě, kdy se dostane olej mimo nasávání a čerpadlo tahá vzduch ... Upraveno 5. květen 2016 uživatelem myšut Citovat
Agrafik Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Je to jen zvuk?, nebo ulítnou otáčky nahoru bez tahu. Citovat
Přema Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Já už mám 10dní auto v tahu ...... taky kvůli převodovky...... přehřívá se mi převodovka a po delší jízdě blbě řadí tak asi půjde nový výměník voda/olej Citovat
wojtěch Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 otáčky, nezdá se mi že ulítnou, prostě pomalu stoupají při zvyšování rychlosti a někdy se tam ozve ten zvuk..... Citovat
wojtěch Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 ještě nedoléval.... příští týden jde komplet na výměnu.... Citovat
Přema Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 olej v převodovce měň po cca 60 t km max Citovat
wojtěch Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 O.K. budou to teď měnit tak, aby se vyměnila komplet náplň. Citovat
Schreek Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Takže rozebrat převodovku? Olej nechávám cca po 60 tis. kontrolovat a případně dolít. Nic víc tady asi nemá smysl... Citovat
wojtěch Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 ne. dají nový vypustí, dají nový vypustí ..... cca 8-9l oleje... Citovat
myšut Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 taková výměna se dělá pod tlakem a je pěkně mastná...víš to...? ten servisní int není pro legraci.... Citovat
wojtěch Odesláno 6. květen 2016 Autor Odesláno 6. květen 2016 mluvili něco o diagnostice, že se to dělá při určité teplotě atd. o tlaku nevím ... Citovat
Schreek Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 No stejně tam ten starej olej trochu zbyde a hlavně, když nevymenis filtr tak k čemu to je? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 při zahřáté cca 60 st se to dělá u 4hp18, 4hp20.... mě takhle připadá ,že sis nepřečetl návod k obsluze toho tvýho automatu......teď to bude chtít ty barevné obrázky,hodně obrázků.... Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Nestrašte ho. Dá to do servisu a oni se o to postarají Schreek: Aby tam byl lepší olej, než tam původně byl Citovat
myšut Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 o5 to bude chtít hodně těch barevných papírků.... Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Já myslím, že bude lepší platit kartou, než s sebou tahat tak velký obnos v hotovosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.