Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím potřebuji radu přestala mě svítit kontrolka žhavení a auto nejde nastartovat čím by to mohlo být měnil jsem už relé za jiné ale nevím jestli bylo funkční bylo z vrakoviště. Poradte co dál jedná se o peugeot 306 1.9td DHY díky moc

Odesláno

Nemá HDičko, tam by to mělo svítit i v létě. 

Pokud po výměně žhavičů nastartuje, ale stále nesvítí, bude prasklá žárovka. 

Nicméně když nežhaví, bude to asi pojistka. Já bych si změřil, zda k žhavičům jde štáva přes multimetr. ;)

PS: Mně HDičko taky blbě startuje, ale vždy naskočí, nové žhavky, furt stejné. Mám připravené jiné čidlo teploty, takže ho zkusím vyměnit, snad už to bude normální. 

Odesláno

u HDi i v létě? Proč? u C3ky co servisuji v rodině ta kontrolka sotva svítí v zimě a to ještě občas.. při tomhle počasí co je teď venku ani neblikne ;)

Odesláno

Asi jsem to špatně napsal, u HDi v létě opravdu nesvítí, ale u těch D a TD ano, i v létě a na startování to je znát, pokud nenecháš nažhavit. 

Odesláno

Tak nejspíš to bude relém podle mě, mám to ted udělaný na manuální žhavení že držím knoflík který to žhaví ale co jsem zkoušel zkoušečkou tak na přípojce do žhavícího relé nejde proud v těch pěti pinech.

Odesláno (upraveno)

na knektore  zhaviaceho rele je pin 1 kostra

pin 3 je napajanie plus 12 volt ked otocis klucik do druhej polohy tak si to zmeraj

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...