Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám menší problém se 106, rv 1993. Auto rok stálo a rozhodli jsme se pro opravu. Oprava proběhla a najelo se asi 120 KM. Ale co čert nechtěl. Během posledního kilometru a půl auto několikrát chcíplo, tak sem ho nastartoval a jel dál. Včera jsme auto zkoušel u baráku nastartovat. 3 krát chytlo a pak po půl minutě začali padat otáčky až úplně chcíplo. Teď stojí před barákem a když otočím klíčkem, tak jede startér ale auto nechce chytnout. Chytlo mi jednou ale zas spadly otáčky a konec.

Co by s tím mohlo být?

Díky moc za každou pomoc

Odesláno (upraveno)

To nejsi sám. Taky bych to na to tipl ale až na to, že jsem tankoval :-/ (špatný benzín to není tankuji tam běžně)

Upraveno uživatelem Péťa
Prosím, necituj předchozí příspěvek.
Odesláno

s tím benzínem to byl vtip :)

jinak k tomu dotáhni někoho, co tomu aspon trochu rozumí, podle toho jak se ptáš, tak nějaké vysvětlování bude k ničemu, prostě bud tam nejde benzín, nebo svíčka nemá jiskru...

Odesláno (upraveno)

musis dat vin lebo je tam viac typov ,predpokladam ze mas rj motora  a nemas rozdelovac tak iskru vyskusaj znova ale sposobom ze nebudes skusat jednu sviecku ale dve sviecky sucastne  a to bud 

sviecky z valcov  1-4  obe ukostrit a pozerat ci to hadze iskru

alebo dvojicu  sviecok z valcov  2-3 taktiez ukostrit a pozerat ci hadze iskru

a este napis kolko ma zapalovacia  cievka pinov tam kde strkas konektor ak su 4 piny tak urob ten test co pisem

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Nehází to jiskru...:-/. Imo je odpojený (už byl předtím) a jenom to nepříjemně bzučelo takže jsem ho vybagroval ven. Proud do počítače jde, čerpadlo čerpe, trubky jsou volné. Asi z toho auta zešedivím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...