Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, když se jezdil tak mi občas přišlo, že mi bliknou xenony. Neřešil sem to, protože sem si mysle že se mi to jen zdá. Ale včera se mi pravý nerozsvítil. Pojistky sem hledal a všechny sou v pořádku. Zkoušel se i výbojky a taky sou obě dobré. Světlo které nesvítí se ani nezvedá při nastartování... Němá někdo s tímto problémem zkušenosti? Zkoušel sem i diagnostiku a ta nepíše žádnou chybu.

Peugeot 307 r.v. 2006, 1.6 HDi

Odesláno

Mě taky začaly xenony poblikávat (jen občas a nepravidelně) a podle mého mechanika byly už na odchodu (jely furt jako denní svícení 8 let). Teď tam jsou nový výbojky (origo Philips, co tam byly), tak uvidíme. Když dají zase 8 let :super

Odesláno

Mě už taky začínají svítit do růžova což je předzvěst že jsou na odchodu, ale po 9 letech usilovného svícení se není čemu divit. Je lepší vyměnit výbojky včas, protože když začínají pomrkávat, tak přetíží balast a ten se pak odporoučí do věčných lovišť, a investice se rázem zněkolikanásobí. Myslím, že nový balast se dá koupit jen se světlem.

Odesláno

Dá se koupit zvlášť i na vrakáči. V Eurovrak u Holubice stál 2500kč se zárukou. Nový stál tuším kolem 9000kč. Sousedovi odešly oba během 3 měsíců.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Na Eurovrak u Holubic nemají a ani nikde v okolí sem nic nenašel a to sem projel okolo 30 vrakovišt... jediný co by bylo je 1 307 329 115 z Audi( na pohled i piny je totožná). Bude mi to fungovat když moje je 1 307 329 121? má někdo nějaké zkušenosti se záměnou ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...