Zodiak Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Pánové, koupil jsem si novou kapotu. Barva pouze základ. Aby moje autí bylo hezké, řeším dilema: nastříkat versus polepit? A taky hlavně poměr cena/výkon. Zatím vede "polepit". Hledám firmu v Hradci Královém/Pardubicích, či jinde ve VČ s dobrými referencemi. Poradíte? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 na zaklad by si asi mel jeste striknout barvuzaklad se to oloupe nebo folie nebude drzet (co sem tak slysel)a polep si to folii sam ne ?kapota neni tak slozita Citovat
Zodiak Odesláno 14. únor 2016 Autor Odesláno 14. únor 2016 Asi máš pravdu. Kdysi jsem si u zavedené firmy nechal na Picassu dělat tažné. Cena dobrá, ale coby strojař a elektrikář jsem si po podrobném prohlédnutí výsledku vytrhal zbytek vlasů na své pleši. Radši si to zkurvím sám..... Citovat
Doctor Who Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Až budeš lepit dej vědět, pomáhal jsem chviličku v reklamce. :-) Ale barvu bych pod folii dal. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 dle velikosti matrose 2-4 lide1-3 drzi a posledni sterkuje a nahriva fenem nebo horkovzduskou Citovat
Zodiak Odesláno 14. únor 2016 Autor Odesláno 14. únor 2016 Až budeš lepit dej vědět, pomáhal jsem chviličku v reklamce. :-) Ale barvu bych pod folii dal. To je od tebe hezké Majkí. Udělám si výlet do Třebechovic a nic ti nezůstanu dlužen. Citovat
MilanF1 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Za nějakých 1500 Kč by to měl lakýra nastříkat. U nové kapoty je s tím minimum práce, zmatuje základ a pak může nastříkat mokrý plnič a hned barvu a lak. Nevím, na kolik vyjde folie... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 polak (cina) na 300kvalitni na 700 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 (upraveno) ted presne nevim co myslisale kvalitnejsi treba - http://www.escape6.cz/vyhledavani?word=wrap&x=0&y=0polak (nebo spis cina) - http://www.ebay.com/itm/3D-4D-5D-CAR-WRAP-VINYL-CARBON-FIBER-FILM-DECAL-FLEXIBLE-DECAL-AIR-RELEASE-HOT-/321821675385?var=&hash=item4aee110f79:m:mcx_YwiHxPEPv26pSzrQHwA&vxp=mtr Upraveno 14. únor 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Semir103 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Když už se tu nadhazovalo polepení, u kapoty je to asi jedno, ale známý si nechal u specializované firmy pofoliovat auto maskáčově a na STK ho vyhodily, buď nechat udělat změnu barvy a nebo odlepit 10tis v háji tak bacha na to... Citovat
Zodiak Odesláno 14. únor 2016 Autor Odesláno 14. únor 2016 Hele, já mám černého krasavce, a na blbiny nésu... Tož bysem sem se teho nebál... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 snad do 15% to jeste berou (manzelka ma bilou strechu za tejden se rozhodne) Citovat
Semir103 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 jj je to procentuelní, ale bycha na to...já jsem taky zastánce orig barvy... i když ty folie na nový auto jsou dobrý, je pak stále jak nový. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 Kdybych dělal celopolep tak jedine do stejne barvy (kvůli STK) Ale například kanos má auto postrikane grafitti a normálně mu to zapsali do technicaku Citovat
Semir103 Odesláno 14. únor 2016 Odesláno 14. únor 2016 jj jde to, je na to nějaký kod pro evidenci. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 (upraveno) Hlavně když půjdeš kupovat folii tak kup potahovou ne multifix. Potahová je na takovouhle práci a vydrží i několikeré ohřátí horkovzduškou a většinou se dá i poodtrhnout a vrátit a hodně šponovat, mulitifix je folie na řezání nápisů nebo polep rovných desek sice taky jde natvarovat ale když ji našponuješ tak ji slunko snadněji přepálí. Potahovka se nechá dávat i na mokro což je možná snadnější ale musí na to být ideální počasí. Kapotu by mělo jít udělat ve dvou lidech nejsložitější je to " hodit na" aby se nikde neslepila. Hlavně si ji kup s dostatečným přesahem aby jsi měl za co tahat při šponování a lep to až za roh. V loňských cenách je ta lepší potahovka cca 550 Kč bm šíře 1,5 m a ta obyč cca 450 Kč bm v té samé šíři. Multifix vychází kolem 300 bm v metrové šířce. Myslím že 1,5 bm ( běžný metr) by v 1,5 m šířce měl stačit. Ta lepší nemá souvislou vrstvu lepidla ale takovou jako mřížku a to lepidlo se naplno aktivuje tím jak to stěrkuješ nebo jemným zahřátím horkovzduškou líp se s ní dělá. Ta obyč. má souvislou vrstvu lepidla dá se s ní taky v pohodě dělat ale chce to trochu cviku. Upraveno 15. únor 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.