Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Údajné fotky nového Peugeotu 207

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevim, cislo na zadku to nema a podobnost s radou x07 tam je.Takze to asi 207 bude. Me se dosela libi, jenom ten cernej plast na zadnim narazniku je trochu fujtajbl. Ale za svoji nadhernou 205 bych nemenil:P:aut

Odesláno

No myslím, že ten nárazník je v téhle barvě, protože se jedná o nějakou nejzákladnější verzi. Určitě až bude v prodeji, tak bude nárazník v barvě vozu ve standartní, nebo doplňkové výbavě.

Odesláno

No nic. Ja v tom vidim tri auta 107, 207, 307. Jestli tohle budou prodavat, tak bych si radsi koupil 206. Jinak si myslim, ze si nekdo pekne pohral s grafickym programkem. Ty placaty lemy blatniku jsou hrozny...

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

No nic. Ja v tom vidim tri auta 107, 207, 307. Jestli tohle budou prodavat, tak bych si radsi koupil 206. Jinak si myslim, ze si nekdo pekne pohral s grafickym programkem. Ty placaty lemy blatniku jsou hrozny...

Přesně tak. No uvidíme časem jak to bude vypadat ve skutečnosti

Odesláno

No neviem... mne natom nesedi len ten predok... zda sa mi ze to auto škúli :D:D

Zozadu to auto vypada celkom v pohodicke, ale nic prevratne nevymysleli :myslim

Takisto aj predny design novej 307 je mi divny :myslim

Odesláno

2Gotrek: Už tady na to odkaz dávno je. Zde. Je ale pravda že sekci \"novinky\" (kam to podle mě taky patří) tolik lidí asi nečte. :roll

P.S. Neber to osobně. ;)

[upravil dne 8/12/05 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...