Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotyková obrazovka-funkce


Steefo

Recommended Posts

Mám tu samou 2008.Motivy jsou tam 2,ale nechal jsem tam ten původní.Dotykovku můžeš ovládat i z volantu.Je to snadné,jen si to párkrát projeď.Můžeš si tu nastavit třeba,zda při couvání bude stírat zadní stěrač-blbost:)Můžeš nastavit denní svícení,ale v původním nastavení to je.Nechal jsem skoro vše,tak jak jsem koupil.Jen jsem si nastavil rádio-basy,výšky.Když dáš do USB flešku s mp3,ovládáš na obrazovce či na volantu-přehazuješ skladby,hlasitost,přehazuješ mezi složkama atd.Když chceš rychle vypnout zvuk,tak zmáčkneš tlačítko hlasitosti na dotykové obrazovce nebo vypneš na volantu.Říkám,párkrát si to projeď a budeš doma:)Ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Dekuji za info. Ale presne tak jak pise Lukas...me zajima mirror. Asi ho tam nemam. Jen ikona internet. K ni je nakej usb klic. Nevim jestli ho dodava Peugeot. Motivy jsou oprevdu dva. Jde tam dostat nejak dalsi? Diky. A jinak jsem nad miru spokojenej a urcite budu porad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpovědi. 

Tak zatím spokojenost. Jen co mi chybí, je momentální spotřeba na maxidotu. Nebaví mě pořád zapínat a koukat na lcdečko abych věděl jak jedu úsporně. Nejde to nějak nastavit? Díky. 

jde to tlačítkem na konci přepínače stěračů viz manuál str.38

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím jestli jsem se dotázal špatně. Myslím si že Sorbon mě pochopil a ví, že maxidot to neukazuje,.

Jinak manuál mám naštudovanej. :-)

Tak se to pravděpodobně liší stupněm výbavy, mě to jde mám výbavu Allure. Mě by víc zajímala možnost toho propojení s mobilem, ale to asi nepůjde u té lcd bez "navi"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Mirror link od verze SMEG + i V2,  fw 6.x a vyšší . Nejde upgradovat softem z nižších verzi SMEG, SMEG +, SMEG +i.

 

Internet do SMEG pouze USB dongl  přes Peu , cena pát tisíc včetně předplatného na rok, U nás nefungovaly všechny online služby, situace cca před půl rokem. Zase je v tom datový roaming tuším v celé Evropě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahoj, mám nové auto, výbava Active. Před koupí jsem nastudoval na internetu co bude umět, nyní i v návodu k autu a dodatku jsou popsány funkce a ovládání dotyk displeje, údaje o jízdě, možnost kalkulačky a kalendáře. Bohužel realita je jiná. Ovládání je jiné, kalkulačka, kalendář a řada zmiňovaných věcí zde vůbec nejsou. Nejvíce mi vadí nemožnost zobrazit trvale údaje o jízdě na displeji ani na ukazateli na přístrojové desce (tak, jak je to u obou možností uvedeno v návodu). Jediná možnost je stiskem tlačítka na páčce stěračů vyvolat tyto údaje, ale asi za 1 vteřinu se údaje ztratí a nutno opět vyvolat. Stejným způsobem se i hodnoty resetují, vše jen při dočasném zobrazení, což za jízdy je docela hodně nepraktické a dost to zkazí dobrý pocit z velkého displeje, který v podstatě slouží jen k nastavení funkcí, které nastavím asi jen jednou za život (denní svícení, zadní stěrač, nastavení audio). Vidět u rádia krásné logo stanice nepovažuji tak přínosné, jako by bylo zobrazení údajů o jízdě, které jsem byl u staré škodovky sledovat při každé jízdě. Moc nechápu, proč původní (předpokládám dobré řešení) se nyní mění k horšímu. Nevíte, zda lze případně nějak software přehrát za starší, jiné apod.? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na menu obrazovky je to popsané v návodu, realita je jiná. Pod ikonou drive/řízení tato možnost není (jen světla a zadní stěrač) a na displeji lze zobrazit údaje o jízdě pouze přes páčku - byl jsem se ptát u prodejce, také to hledal, rada skončila konstatováním, že je to nová modelová řada, kde je to tak, jak to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel žádné záložky nejsou. Obr.1 - menu, obr.2 - rozkliknutá ikona "řízení" - žádné záložky, obr.3 - ukázka otevřené záložky např. "diagnostika". Zbývající obrázky jsou vyvolané tlačítkem na páčce stěračů, nutno postupně mačkat, aby postupně vyjížděly. Setrvají na displeji cca 3-4 vteřiny.

Na co si ale asi nezvyknu je výpočet dojezdu. U původní Škodovky po načerpání plné nádrže počítač ukázal cca 1050 km a dle stylu jízdy se postupně dojezd snižoval. Zde u Peugeotu po plné nádrži ukáže displej 520 km, pak cca po 30 km 640, po 100 km asi 720 km - zkrátka nějak nejsem schopný v tom najít nějakou logiku a pro praktické plánování cesty např. na dovolené a dlouhých přejezdů mezi pumpami si asi vezmu papír, tužku a kalkulačku a budu si to počítat sám. Jsou to jenom maličkosti, se kterými se dá žít, ale člověk předpokládá u auta o dvě generace modernějšího spíše výrazně lepší uživatelské vlastnosti - zatím pouze zklamání, snad auto jako takové bude lepší.

WP_20170605_001.jpg

WP_20170605_002.jpg

WP_20170605_003.jpg

WP_20170605_004.jpg

WP_20170605_005.jpg

WP_20170605_006.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kovadlina: Logika je to úplně normální. Aktuální dojezd se počítá podle aktuálního stylu jízdy. Pokud jedeš brzda/plyn, tak dojezd klesá. Pokud se dostaneš do plynulejšího režimu, tak dojezd začne stoupat. Jinými slovy, PPC ukazuje: "když pojedeš tímhle stylem, dojedeš cca tolik km"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...