Přejít na obsah

Sorbon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

O uživateli Sorbon

  • Datum narození 7.12.1966

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 049 zobrazení profilu

Sorbon's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

14

Popularita

  1. Rozjezdy a řazení v malých rychlostech je u 3válce takové,jako popisuješ.Mám to také tak.Se spojkou pomalu(zabírá pro mne moc nahoře,ale je tam samostav,tak nejde naštelovat) a přidat při rozjezdu více plynu.
  2. Sorbon

    Nová 2008

    Nemám vyzkoušeno,nevím.Mám svou externí navigaci Garmin.
  3. Sorbon

    Nová 2008

    Nenapsal jsem,že mám 4 repro.Je to dle výbavy.Do nového si můžeš teď objednat-cituji: Peugeot 2008 nabízí výkonný systém HIFI JBL*, který vám zprostředkuje velmi věrnou reprodukci zvuku. Zahrnuje 2 výškové reproduktory na palubní desce, 2 v zadních dveřích, 4 střední reproduktory a subwoofer. Celou sestavu řídí digitální 10kanálový zesilovač s výkonem 240 W.
  4. Sorbon

    Nová 2008

    Repro jsou ve dveřích.Přední hrají slušně,ale Bose to není:)Proto jsem tam dal subwoofer,který jsem měl z předešlého auta.Jen napojení je problematické.Musel jsem oddělat tapecirunk na zadních levých dveřích a napojit se na kabely od zadních beden.A najít ty pravé dráty...Měl jsem to takto i u předešlého auta mnoho let.(Neměl jsem výstup na subwoofer a ani zde není)
  5. Sorbon

    Nová 2008

    Při denním nesvítí zadní světla.Ale když otočíš ovladačem světel jen jednou(když dvakrát,rozsvítíš normální potkávací) a rozsvítí se parkovací,tak svítí ve předu ledková-denní a zadní se ti také rozsvítí.Mám 2008 1,2 a tmosféru a jsem moc spokojený.Najeto 18 tisíc km a spotřeba 5,8l/100km.Klima teď v zimě super,je 2zonová a pracuje,jak má.Sedačky vyhřívané,zadní couvací senzory,tempomat.Posed je dobrý,já vidím přes A sloupek ok,jen má menší žena si na to trochu stěžuje,že má horší výhled směrem doleva-např na křižovatce.Auto jezdí dobře,jezdíme většinou ve dvou a i na dálnici pěkně frčí-mé max je 180Km/hod.Spotřeba při dálničním tempu 130km je kolem 7l a točí 4tisíce otáček.Aerodynamický zvuk jde hlavně od zrcátek,ale není to nic hrozného.Jsem vcelku pohodový řidič,takže pro mne auto naprosto vyhovující.Kufr 360litrů na dovču stačí.Byl jsem na 2 garančkách u chlapíka,který má licenci pro PSA.Takže jsem si koupil olej i olejový filtr-měnil jsem jen to(cca 600Kč) a za práci 300Kč.Cena tedy 900Kč,v Peugeotu chtějí kolem 4500Kč.Pojistku mám zákonnou u České poj. cca 2000Kč/rok. Jinak jsem trochu puntičkář,tak jsem hned na začátku nastříkal spodek auta.Koupil jsem asi 6 spreů na spodek a sám natříkal-dá se to,auto je vyšší a když si vyjedeš na obrubník,tak se všude dostaneš.Cena asi 800Kč.Rádio použitelné,ale koupil jsem si pasivní subwoofer,dal dozadu do kufru a je to lepší.Jinak 3 válce se neboj,zvuk je dobrý a táhne hned od spodu.Vlastně když na to šlápneš,tak vyrazíš jako drak:)Ve městě je jako ryba ve vodě,dobře se s ním jezdí i parkuje.Tak zatím vše..Radek
  6. Sorbon

    CD-mechanika

    Nemám CD,tak nevím.
  7. Mám 2008 a také mi to nejde plně odklopit,jen kousek.
  8. http://www.autodily-cardo.cz/-3/total-quartz-9000-5w-40-5l/ http://www.autodily-cardo.cz/nove/olejovy-filtr-purflux-ls923/ Odsud jsem objednával již dvakrát.
  9. Mám to samé auto 2 roky a na jedničku žádné vibrace či klepání.
  10. Sorbon

    1.2 vti 82k vs 110k

    Takže těch 9999 km je v pořádku.Měl jsem zato,že na trase 2 budu mít spotřebu od začátku,co jsem auto koupil až do konce jeho života a na trase 1 vždy dotankuji a vynuluji.Takže to nejde.Děkuji za vysvětlení.
  11. Sorbon

    1.2 vti 82k vs 110k

    Mám dotaz. Měl jsem na předvolbě č.2 (displey na středním panelu)celkovou spotřebu od začátku.Ale kilometry se zastavily na čísle 9999Km a dál nic.Mám najeto přes 10tisíc km(vidím u řidiče na budíkách)Takže reset a jedu od nuly.Tak nevím,když si na předvolbě č.1 začnu dlouhodobou,zda to zase skončí na čísle 9999km?Nemá někdo zkušenost?Dík
  12. Sorbon

    1.2 vti 82k vs 110k

    Mám motor 1,2Vti 82kw a tankuji natural 95.Najeto mám 10tisíc km.Začal jsem přidávat aditivum:Super benzín aditiv 500ml celoroční,stojí cca 180Kč a dává se cca víčko do plné nádrže.Má to zlepšit jízdní vlastnosti,spotřebu.aj.Jestli je to k něčemu,ví Bůh,ale dávám to spíš pro svůj dobrý pocit a cenově mě to nezruinuje. Píší o aditivu:Aditivum do benzinu SUPER BENZIN ADITIV snižuje spotřebu o 5-7 % díky obsažené mazivostní přísadě. Jedná se o multifunkční přísadu do benzinu nejen pro všechny moderní motory s přímým vstřikováním, ale také pro starší karburátorové motory, ve kterých rozpouští úsady a zajišťuje postupné vyčištění karburátoru a sacích ventilů. Protikorozní účinek zajišťuje ochranu palivového systému a udržuje maximální výkon vašeho motoru. Jak aplikovat:Do nádrže vozidla nejdříve nalijte přípravek v poměru 1:1000 a poté natankujte benzin. Dojde tak k rovnoměrnému promíchání přípravku. Při více koncentrovaném dávkování se zvýší účinnost při odstraňování úsad ve starších karburátorových motorech.
  13. Sorbon

    plastový kryt pod motorem

    Střední výbava,Peugeot 2008Vti 1,2 bez turba-nemám ho.Ale již dříve jsem po něm po netu pokukoval,ale rozhodl jsem se,že ho nechci.Důvod-nevidiš,co se děje pod autem(např. únik oleje apod)
  14. Sorbon

    Dotyková obrazovka-funkce

    K maxidotu.Změní se mi údaje mezi volantem na malém displey,když budu mačkat konec páčky stěračů?Vždy se mi údaje(dojezd,spotřeba atd) měnily jen na velkém displey?Díky
×
×
  • Vytvořit...