Přejít na obsah

pepinnno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 208
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava-Zábřeh
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pepinnno's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Poradí někdo přesný název dálkového ovladače pro Peugeot 208 r.v.2016 a způsob jak ho nastavit(resetovat). Rozhasilo se při odpojení baterie. Při zamknutí DO se spustí alarm.
  2. Pomáhal jsem nastartovat jiné vozidlo pomocí kabelů. odpojil jsem nedopatřením na pár sekund svoji autobaterii. Zpětně jsem ji zapojil, napojil kabely a po úspěšném nastartování druhého vozu zase kabely odpojil. Nastartoval jsem a dojel domů kdy jsem chtěl vozidlo uzamknout .Při uzamknutí pomocí dálkového ovladače začal houkat alarm. Při odemčení ovladačem přestal alarm houkat .Vše je dovřeno (kufr, kapota, dveře. Dá se bez alarmu uzamknout pouze tak že použiju klasický způsob a to klíčem do zámku ve dveřích řidiče. Pak je to bez houkání alarmu . Dá se to prosím nějak udělat aby bylo možno opět zamykat dálkově ? ve voze (Peugeot 208) je sériově dodávaný alarm se dvěma čidly pohybu)
  3. Podle kolegů ze Slovenska to prý u prvních 208ček šlo normálně odklopit ,ale u nových to nejde - jen odtáhnout asi 5 cm. Dá se někde koupit ramena stěrače z toho staršího modelu, nebo nahradit rameny z jiného typu? Nechci čekat na zimu až přimrznou k oknu
  4. ale co v zimě? to se nedají odklopit uplně jako u p 207? manual říká že by to mělo jít.
  5. Na mém voze se mi nedaří odklopit přední stěrače. Zkoušel jsem servisní polohu jak radí manual ale na ramínku chybí kloub a obávám se ,že stěrač poškodím při užití větší síly. Je to snad chyba z výroby, nebo dělám něco špatně? Poradí někdo?
  6. Prosím o radu. Jakéý rozměr alu disků mohu použít na 208 3P ?( 6x15 4x108 ET15 nebo 6,5x15 4x108 ET25 nebo ET23 jaký je mezi nimi rozdíl? Děkuji za radu
×
×
  • Vytvořit...