Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych být rentiérem, nevíte o něčem?

Nabidky tohot zamestnani chodi mailem z afriky aspon jednou denne, mam Ti nejake preposlat?

Nic moc narocneho tam neni, das jim cislo OP, uctu, adresu... a pak ti prijde bambilion africkych penez nebo tak...

Odesláno

Ja zadnou zadost nikam neposilal a nevim co seti zase nelibi? Stebou bych se chtel nekdy potkat! Jelikoz kazda tvoje odpoved je pouze rypnuti!!!

Pouze jsem se ptal zda nikdo o nicem nevi! Praci mam!! Pouze jsem se ptal na tuto pozici!! Bud tak hodnej a vyhybej se mim tematum diky zbytecne me rozcilujes!!

Nerypu, jen jsem tě chtěl upozornit na tvůj nesmyslný nečitelný styl psaní. To kdejaký cizí státní příslušník píše srozumitelněji než ty. 

Jestli jsi si všiml, tak na tvoje příspěvky už dávno nereaguji, protože jsi nepoučitelný nebo spíše asi pos....ený. Pouze na tento jsem musel, protože jsem to nevydržel. Já bych se s tebou setkat nechtěl. Takových už bylo co vyhrožovali a zůstalo jen u toho, protože dokáží být silní jen na dálku. :papa

Odesláno

Vendelinek: ale houby, tady tem penize na administrativni vydaje vsichni posilaji dobrovolne. Konto se luxuje uplne jinak a k tomu neni komunikace s africany potreba.

Odesláno

tak jsem prubnul nový job ,vše klaplo ,vše osobně vyřízeno ...rozjelo se zaškolování dle domluv....

z hecu jsem zavolal ještě do jedný firmy v rámci týdeního zaškolování ,bo je to trochu z ruky ,neravidelná prac ,doba.................

pro sichr,že nedělám chybu ,že jsem něco zanedbal v rámci VEŘEJNÝCH nabídek,které jsou na netu .

(Velká firma s mnoha vozy ,vnitrostátní i dálkové ,lomy,opravny...nemají žádnou nabídku na netu nikde.(minimálně za poslední 3 roky,co vše sleduju.)

výsledek:

šef firmy - ať okamžitě naběhnu, dostal jsem u něj v kanclu zjebáno , proč jsem jako nepřišel dřív ,a když slyšel ,co mám za kvalifikace ,kde jsem dělal ,co mám za papíry a co umím -  do 2 měs další kurzy pošle ,pak další školení,to  zaplatí , dotazník, položky ,doktory a hned ,žádný flákání ,makat.

takže : nějaké dopisování mejlů, CV , naprosto o ničem .Vše osobně ,na místě . Jiný návod není.

Odesláno

Ale jen to tady pořádně rozveďte chlapci, ať mám nějakou inspiraci.... Už delší dobu se zaobírám myšlenkou na změnu, akorát bude asi problém s věkem (letos 53).... :roker

Odesláno

myšut

pravdu máš částečně, zavolat, reagovat na inzerát atd.,dobře, ale třeba takové obcházení firem a ukázat, co jsem zač už moc nefunguje :( , vytočí tě už na vrátnici, oni si někdy chtějí jen dopisovat..., prostě to předpokládá a vyžaduje, aby i ten personalista nebyl kokot ;)

k nám příjde do provozu svářeč s úřední zkouškou, který neumí vyměnit ve stroji svařovací drát :mrk , ale pipina na podniku ho k nám pošle s argumentem, že papíry na svařování má...,,jenže on je dostal přes úřad práce, který mu sice platil kurz, ale ve svářečské škole se ,,dívali jen na videa'' :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...