Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Půjčení dodávky Praha-Miláno-Praha

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, je tu někdo, kdo by byl ochotnej půjčit dodávku na odvoz věcí z bytu z Milana do ČR? Nebo kdyby měl někdo cestu a byl prázdnej? :)

Odesláno

To Havlíček.Lukáš - a proč by ne? Už jsem viděl jezdit větší pasti a tahle půjčovna má těch aut na place X, tak nebude problém v případě, že by kleklo (což teda nový piksly můžou taky), aby přijeli s náhradním autem. Mimoto do Itálie asi úplnej vrak nevyšlou ....

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

Ted jsme si pujcili levne dodavku na prevoz historickych krizu z Klementina z Prahy do Frydku-Mistku. Cena dobra ale klakson nefungoval coz je v pohode, ale kdyz nefunguji ostrikovace na takovou cestu v relativnim bordelu na silnici... Nic moc teda...

Odesláno

Z mých zkušeností - kdykoli jsem si půjčovat mikrobus, tak mi byla umožněna zevrubná prohlídka + nafocena případná poškození, na která jsme při prohlídce příšli. V Tvém případě cesty na několik set km věřím, žes žádnou extra prohlídku neřešil - pak ale jde i o finální cenu, kdy u extra levného holt musím nějakou tu chybku předpokládat (nebo prostě prohlídnout a mít ty koule odmítnout převzít)

Odesláno

Www.pujcsivrak.cz

Můžu potvrdit, že jsou to skutečně vraky  :D Ale jezdí to, akorát člověk nesmí koukat, že sem tam nějaká maličkost nefuguje a že je to orezlá pomačkaná plechovka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...