Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, strýc přemýšlí o koupi novyho auta. Líbí se mu 407, chce jedině benzin. Kterou motorizaci doporučujete a na co si dát pozor u 407? Děkuji

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Na co si dát pozor je krásně popsané na začátku záložky 407 od Kobliha. Je to první připnutej příspěvek. Motor v benzínu musí poradit někdo benzínovej. Ale tipuju že je to 2.2 120kw

Odesláno

Jojo, to jsem četl. Jde mi o informace hlavně k motoru. Ještě jsem zapomněl dodat že chce maximálně dvoulitr, nejlépe informace k 1.8. Děkuji

Odesláno

Bude s tím jezdit teta do práce 12 km a po městě couracky, najezdí tak 10 tis ročně. Chce 100% benzin. Může být sedan i combi, obojí se mu líbí. Cupe nechce. Kdyby se našlo naky pěkný kombi, byl by asi radši.

Odesláno (upraveno)

Mám 1,8 benzín,sedan kupovaný v ČR- nový v 12/2008 model 2009.Nevyžaduji rychlou,dravou jízdu,jsem spokojen s velikostí a pohodlností vozu,i akcelerace vozu mi vyhovuje.Jezdím málo,dodnes mám 85000km.Vyměnil jsem loni baterii,předloni zadní tyčku stabilizátoru a někdy dřív taky jednu přední tyč stabilizátoru cca 700kč.Měnil jsem zatím předni brzd.destičky.Jinak kontrola co 2 roky v pežot.servisu malá kontr. stojí 2900 Kč, další 5800 Kč.S autem nemám žádné problémy.Spotřeba je v prumeru 7,2-7,5 l/100km počítám každych 10000km dle ukazovatele.Pri mém nájezdu bych do nafty nešel.Parkuji venku,v zimě start bez problémú.Jsem max. spokojen,závadu nevidím,horší výhled kvuli sloupkúm,na nasedání si musí taky zvyknout,s převisem a nízkostí vozu problém necítím.Až ho budu prodávat,pújdu do 508 nebo Talismanu.

Upraveno uživatelem mate59
Odesláno

407 v 1,8 je nesmysl,to auto váží pomalu 1900kg, a tu váhu musíš rozhýbat. A i kdyby měla nastat jen jedna krizová situace, aby  ten motor ti pomohl, nepomůže. A jestli to bude používat jen jako přibližovadlo,volil bych úplně jiné auto (golfa,polo či octavku), ale 407 s motorem 1,8 nikdy! 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...